۰ نفر
۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۲۰:۲۵

«حتی خاتمی هم ناراحت بود وقتی نشریات اصلاح‌طلب از مدال‌هایم بهره‌برداری می‌کردند.»

 پرافتخارترین ورزشکار تاریخ ایران در المپیک خود را هنوز بیش از هر اصلاح‌طلبی پایبند به تفکرات اصلاح‌طلبانه می‌داند اما حاضر نیست بپذیرد که این اعتقاد باید او را محدود کند به حضور حزبی در جمع اصلاح‌طلبان. هادی ساعی مردی که در اوج بحران‌های روحی حاصل از ناکامی‌های مقطعی در رقابتهای جهانی تکواندو پا به عرصه انتخابات شورای شهر تهران گذاشت و برای اولین بار پس از سال‌ها حضور در محافل نزدیک به سیدمحمد خاتمی رئیس‌جمهور اصلاح‌طلب ایران با پیوستن به فهرست یاران باران حمایتش را از اندیشه اصلاح‌طلبانه اعلام کرد و در روزهایی که جریان اصلاح‌طلبی تلخ‌ترین روزهای دورانش را سپری می‌کرد توانست با آرایی خیره‌کننده به عنوان نفر سوم وارد شورای شهر تهران شود و کرسی‌های این جریان شکست‌خورده را در شورای سوم برای اصلاح‌طلبان به عدد 4 برساند در آستانه انتخابات ریاست جمهوری دهم تصمیمی گرفت که می‌تواند تعبیرش فاصله‌گیری او از اردوگاه اصلاح‌طلبان و پیوستن به ستاد «امتداد مهر» حامیان محمود احمدی‌نژاد باشد. هادی‌ساعی با حضور در جمع اعضای هیأت مدیره سایپا شوکی را به جامعه ورزش کشور وارد کرد. او با حکمی که عصر پنجشنبه از سوی مهرداد بذرپاش ابلاغ شد به عنوان عضو هشتم هیأت مدیره سایپا منصوب شد. هیأت مدیره‌ای که بر اساس اساسنامه‌اش فقط 7 عضو می‌تواند داشته باشد و آمدن ساعی مفهومش حذف یکی از اعضاست. عضوی که مدام در جلسات غیبت دارد و از شروع سال 1388 دیگر هیچ رابطه‌ای با دولت نهم ندارد، این مرد کسی نیست غیر از علی دایی که هنوز رفتاری که با او در تیم ملی و باشگاه سایپا شد را از یاد نبرده است. مردی که با انتخاب ساعی سعی شده به نوعی وزن بار اسمی محبوبیتش گرفته شود. حضور ساعی اما یک برد بزرگتر هم برای مهرداد بذرپاش محسوب می‌شود. هادی ساعی که به دلیل فعالیت سیاسی در ستاد حامیان باران، ورزشکاری با ایده‌های اصلاح‌طلبی شناخته می‌شد با پیوستن به جمع حامیان رئیس‌جمهور به جریانی که تلاش دارد که پس از 4 سال بار دیگر قدرت را با نامزدی میرحسین موسوی، پس بگیرد، پشت کرده است.

این ادعا را اما ساعی به شدت رد می‌کند؛ «نمی‌دانم چرا یک تصمیم کاملاً ورزشی را اینگونه سیاسی می‌کنند. از من خواسته شد تا برای کمک به باشگاه سایپا در کنار ستاره‌هایی چون دایی و رضازاده که از دوستان خوبم هستند باشم و این پیشنهاد را پذیرفتم. این اصلاً تصمیمی سیاسی نیست.» ساعی که از دوستان نزدیک علی دایی است البته نمی‌داند که او به هیأت مدیره سایپا می‌آید تا رسماً خبر جدایی دایی از این تشکیلات رسانه‌ای شود. با این وجود آنچه حضور ساعی در سایپا را مهم می‌کند بعد انتخاباتی قصه است. اینکه مهرداد بذرپاش یکی از تئوریسین‌های اصلی گروه انتخاباتی رئیس‌جمهور است. آیا هادی با این تصمیم به جمع اصولگرایان نزدیک شده است؟ این گفته را قهرمان صاحبنام تکواندوی ایران نمی‌پذیرد. البته ساعی هیچ وقت این ادعا که رسماً در ستاد اصلاح‌طلبان و حضور حزبی در این تشکیلات را رد کرده بود؛ «من قبل از انتخابات شورا‌ها با احزاب مختلفی مذاکره کردم. می‌خواستم یکی از نامزدها باشم. با اصولگرایان و اصلاح‌طلبان مذاکره کردم و در آخر ترجیح دادم نامم در فهرست اصلاح‌طلبان باشد اما همان زمان هم با این دوستان حرف زدیم و به جمع‌بندی رسیدیم که این حضور معنایش فعالیت حزبی من نیست. مردم هادی را یک قهرمان ملی می‌شناسند و اصلاً دوست ندارند که وارد جناح‌بندی‌های سیاسی شود. هادی ساعی را مردم به دلیل نام ورزشی‌اش شناخته‌اند حالا درست است که من شخصاً اعتقاد داشته و دارم که دیدگاه‌هایم کمی به اصلاح‌طلبان نزدیک‌تر است اما این دلیلی نیست که بخواهم خود را وارد بازی‌های حزبی کنم. من به شورا آمدم که کار کنم و مفید باشم و سعی کردم که همین کار را انجام دهم.»

ساعی اما پس از اینکه قهرمان بازی‌های المپیک پکن شد و کاروان شکست‌خورده ورزش ایران را به رهبری محمد علی‌آبادی از رسوایی رهایی داد، با تیترهایی مواجه شد که روزنامه‌های افراطی اصلاح‌طلب قهرمانی‌اش را به سود جریان اصلاحات مصادره کرده بودند. در بازگشت از پکن این قهرمان اما مدام سعی می‌کرد اصرار کند فقط یک ورزشکار ملی است. با این وجود تیتر «پای خاتمی ایستاده‌ام» که از دل مصاحبه‌اش با مجله شهروند امروز برآمده بود نشان می‌داد او همچنان خود را نزدیک به جریان اصلاح‌طلبی می‌داند. هادی کسی بود که قهرمانی‌اش پیام تبریک رئیس سابق دولت را به همراه داشت و در بازگشتش به تهران یکی از نخستین دیدار‌های رسمی خود را با سیدمحمد خاتمی برگزار کرد. آن تیتر اما خشم قهرمان المپیک را به همراه داشت. او چند ماه قبل در ولیمه بازگشت دایی از سفر حج بود که درباره تیتر «پای خاتمی ایستاده‌ام» گفت: «فکر نمی‌کنم عین این جمله را گفته باشم. اتفاقاً آن مصاحبه را درست روزی دیدم که به دیدار آقای خاتمی رفتم. ایشان گلایه کردند که نباید اینگونه خود را محدود به یک جناح کنم و اصرار داشتند که یک قهرمان ملی هستم و من هم واقعاً چنین تیتری را نگفته بودم. من خاتمی را دوست دارم اما دوست ندارم که بخواهند مدال‌هایم را اینگونه خرج رقابت‌های جناحی کنند.» این گفته را هنوز هم ساعی درباره بهره‌برداری سیاسی از مدال‌هایش تکرار می‌کند.

اما چطور هادی سر از باشگاه سایپا درمی‌آورد؟ یکی از دوستان نزدیک به این قهرمان به نام ورزش کشور می‌گوید: «قرار بود اول بذرپاش از سایپا برود و بعد این خبر اعلام شود که این جابجایی منتفی شد. سه هفته و سه بار دیدار هادی با بذرپاش عقب افتاد. دلیل این تأخیر هم ترس از سیاسی شدن ماجرا بود که آخرش هم گروهی این انگ را به ساعی زدند. آیا حضور در هیأت مدیره سایپا این قدر شغل مهمی است که اینگونه برایش جنجال شود؟»

دوست نزدیک به ساعی این سوال را مطرح می‌کند. شاید اگر این اتفاق در روزهای نزدیک به انتخابات نمی‌افتاد قطعاً شائبه‌ای به همراه نداشت اما حالا شرایط فرق می‌کند. حرفی که در واکنش به آن منبع مطلع ما پاسخ می‌دهد: «درست است که ساعی سقفش در ورزش خیلی بزرگتر از این است اما شما فکر می‌کنید اگر او حالا وارد بحث رقابت انتخاباتی می‌شد و از نامزدهای اصلاح‌طلب می‌شد، رئیس سازمان ورزشش می‌کردند؟ پس بگذارید هادی فقط همان قهرمان ورزشی بماند که خودش را جناحی نمی‌کند»

کد خبر 8006

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • محمد IR ۰۱:۳۹ - ۱۳۸۸/۰۲/۲۰
    0 0
    ورزشکاران ما بيشتر ابزار دست اين و ان هستند وت فکر سياسي قوي ندردند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین