ایرنا نوشت: رئیس کل بانک مرکزی گفت: این نهاد با همکاری بانک ها، روند نقدینگی را مهار و آن را در خدمت تولید و اقتصاد کشور قرار می دهد.

عصر دیروز(دوشنبه) نشست مدیران عامل بانک های کشور با عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد و در آن مهمترین مسایل پولی و بانکی کشور بررسی و نقش بانک ها در ایجاد فضای مناسب برای تداوم امید بخش کسب و کار در کشور مورد تاکید قرار گرفت.

عبدالناصر همتی
در این جلسه بانک های کشور آمادگی خود را برای همراهی و کمک به بانک مرکزی در کنترل و مهار نقدینگی و نیز پشتیبانی از فعالان اقتصادی اعلام کردند و مقرر شد در کنترل بازار ارز نیز با سیاست های بانک مرکزی همراهی کنند.
رئیس کل بانک مرکزی در این جلسه با یادآوری رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در مورد کنترل و هدایت نقدینگی و جلسه اخیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی در حضور سران قوا، بر عزم نظام در کنترل نقدینگی و حمایت از سیاست های بانک مرکزی در این زمینه تاکید کرد.
وی در مورد درآمدهای ارزی کشور گفت: با وجود تلاش دولت ترامپ برای قطع درآمدهای ارزی کشور، تدابیر مختلفی برای خنثی سازی آن انجام شده و بانک مرکزی با قدرت ارز مورد نیاز کالاهای ضروری و اساسی و نیز مواد اولیه و کالاهای واسطه ای کارخانجات و نیازهای واقعی مردم را تأمین می کند.
وی افزود: تلاش دولت بر این است که در این جنگ اقتصادی کمترین فشار ممکن به مردم وارد شود؛ امیدواریم روند جاری حداقل منجر به اصلاح الگوی مصرف و واردات کشور شود تا در مسیر تعمیق تولید ملی و توسعه صادرات قرار گیریم.
به گزارش ایرنا، براساس جدیدترین آمار بانک مرکزی حجم نقدینگی در پایان تیرماه امسال به 16 تریلیون و 22 هزار و 500 میلیارد ریال رسید که از ابتدای سال 4.7 درصد و در مقایسه با مدت مشابه پارسال 20.1 درصد رشد داشته است.
به مجموع پول و شبه پول، نقدینگی گفته می شود؛ هرچه رشد نقدینگی بیشتر شود، تقاضا برای کالا و خدمات بیشتر می شود؛ در واقع به دلیل آنکه در کوتاه مدت عرضه کالا و خدمات محدود است، منجر به تورم می شود؛ از این رو یکی از ابزارهای سیاستگذاران پولی برای مقابله با تورم، کاهش رشد نقدینگی در جامعه است.

۲۲۳۲۲۴

کد خبر 803745

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    4 0
    نرخ بهره را تا سقف 30 40 درصد باز بذارید تا ببینید چطور کنترل می شود
  • A1 ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    1 0
    چه گویم که ناگفتنم بهتر است
  • IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    1 0
    اصلا خوب نیست
  • بی نام A1 ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    6 0
    تنها یک راه البته اگر دیر نشده باشد مانده بالابردن زیاد نرخ سودسپرده انقدر که وسوسه انگیز شود نه هجده درصد با این تورم چهل درصدشاید کنرل بازار ارز ازاد که حدودا سه درصد است این نرخ باید نزدیک نیما شه نهایتا ده هزار تومان در ابتدا تا همسان سازی با دور شدن پول ملت از بازار ارز و بعد از ان اجبار بانکها برای انتقال سپرده ها به سمت تولید ودرصورت ضرر جبران از سمت دولت که پول ملت نابود نشود اینگونه پول ملت یا نقدینگی به سمت تولید. میره نه دلالی و از سمتی قوه قضاییه بایدبا تمام دلالهای ارز برخورد کند صرافیها باید کنترل بازار را باقدرت در دست بگیرند و رصد شوند که به اقتصادضربه نزنند همه اینها توجه دولت و تیم اقتصادی جدیدومخلص را میطلبدبه همراه کنترل رسانه که خبر جعلی ندهد همراه سخنگویان سریع و قوی
  • بی نام A1 ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    2 0
    خوب برای همین است سکه را کردید ۵ ملیون و دلار ۱۵ هزار تومان که تومان را از بازار جمع کنید و مردم را بدبخت
  • بی نام AU ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    1 0
    حرف دل مردم هم همین است که کارافرین و تولید حمایت که پول به جیب کارگر ایرانی رفته و با اشتغال جامعه سالم تر شود، اگر هم تولید و صنعت با ارتباط با دانشگاهها و مراکز علمی و نوبنیان سبب خودکفایی مواد خام و در طراحی و مشابه سازی قطعات کارخانجات و صنایع و تولیدات همکاری کنند، در کنار اشتغال، خودکفایی و آینده نگری دیده شده است
  • بی نام A1 ۱۰:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    1 0
    همون کمترین فشار ممکنم خیلی فشاره
  • بی نام A1 ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۰
    1 0
    بابا بسه حرف عمل کنید
  • بهروز DE ۱۹:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۷
    0 0
    بیشترین زیان رو سپرده گذاران دیدند که به پول ملی وفادار ماندند این بی اعتمادی در آینده بدترین تاثیر را بر پول ملی و بانکها خواهد گذاشت.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین