به گزارش ایسنا:

رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی گفت: آن دسته از بیماران کلیوی که قادر به روزه گرفتن هستند، بهتر است از مواد گیاهی هنگام افطار استفاده و از مصرف گوشت قرمز خودداری کنند.

مصطفی قاسمی درباره تغذیه بیماران کلیوی در ماه رمضان اظهار کرد: این افراد نباید هنگام سحر و افطار پرخوری کنند و باید با یک رژیم ساده و استفاده از مواد مغذی روزه بگیرند.

وی با اشاره به روزه‌داری در بیماران پیوند کلیه گفت: افرادی که بر اثر فشار خون دچار مشکل کلیه شده‌اند یا این بیماری در خانواده آنان وجود دارد، باید به طور مرتب آزمایش ‌دهند. علاوه بر آن، برخی بیمارانی که نارسایی متوسط کلیه دارند، می‌توانند زیر نظر پزشک روزه‌داری کنند.

قاسمی با بیان اینکه 70 درصد بیماران کلیوی قادر به روزه گرفتن نیستند، اظهار کرد: بیماران دیالیزی چون هفته‌ای سه بار باید دیالیز شوند، نمی‌توانند روزه بگیرند. در سایر روزهای هفته نیز امکان انجام این کار را ندارند چون باید صبح، روز و شب داروهای متعددی را مصرف کنند و در صورت نخوردن آنها،َ سلامتشان به خطر می‌افتد البته برخی از این بیماران توانسته‌اند با استفاده از قرص‌های خود هنگام سحر و افطار روزه بگیرند.

وی با اشاره به بیماران پیوند کلیه گفت: گروهی از این بیماران باید آزمایشهایی را در مقاطع زمانی مختلف انجام دهند و داروهای متفاوتی را مصرف کنند و تغییر در زمان مصرف داروها به سلامت آنان ضربه می‌زند در نتیجه این گروه نمی‌توانند روزه بگیرند.

رییس انجمن حمایت از بیماران کلیوی درباره وضعیت بیماران مبتلا به سنگ کلیه در ماه رمضان اظهار کرد:‌ کلیه برخی از این افراد به طور مداوم سنگ می‌سازد . این افراد باید مایعات زیادی مصرف کنند و در صورت نوشیدن کم مایعات، امکان سنگ سازی وجود دارد که می‌تواند به نارسایی کلیه بینجامد ولی کلیه برخی از بیماران یک یا دو بار سنگ ساخته و سال‌هاست که دچار این مشکل نشده‌اند و این افراد می‌توانند روزه بگیرند.

قاسمی در پایان گفت:‌ برخی بیماران به علت نارسایی دیابت دچار بیماری کلیه شده‌اند. این افراد اگر آب نخورند، دچار افت فشار و قند خون می‌شود و حتی امکان به کما رفتن این بیماران وجود دارد.

کد خبر 83997

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین