مجتبی شریفی، رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال روز گذشته در گفتوگو با «خبر»، بار دیگر تأکید کرد: «اگر حتی به مرحلهای نرسم که علیه مربیان متخلف حکم صادر کنم، مکانیسم منشور اخلاقی سازمان لیگ این حق را به ما میدهد که مانع فعالیت آنها شویم.»
شریفی درحالی این جمله را میگوید که خودش میپذیرد دلایل کافی برای صدور حکم علیه مربیان متهم را ندارد ولی تصمیم گرفته است که از حضور آنها در لیگ جلوگیری کند «ببینیدد» ما برای صدور حکم باید یکسری دلایل و مدارک داشته باشیم که هنوز این قدر دلیل و مدرک برای این کار در اختیار نداریم با این وجود منشور اخلاقی سازمان لیگ که آن را تمام باشگاهها امضا کردهاند این حق را برای برخورد با عدهای از مربیان در اختیارمان میگذارد. هر مربی برای ثبت قرارداد حرفهای باید مجوز فعالیت از سازمان لیگ داشته باشد و بر همین اساس ما حتی بدون صدور حکم هم میتوانیم مانع فعالیت آنها شویم.»
«اصل بر برائت است» این شاید نخستین درس حقوق اسلامی باشد اما چرا تعدادی از مربیان به این دلیل که در فعالیتهایشان شبهه وجود دارد باید از کار محروم شوند؟ این اتفاق تنها میتواند یک دلیل داشته باشد؛ اینکه قاضی پرونده به یقین رسیده باشد ادعاهای شایعات حقیقت دارند. در پاسخ به این سئوال ما شریفی میگوید: «من برای صدور رأی باید یکسری مراحل را طی کنم که هنوز آنها تکمیل نشدهاند اما این دلیل نمیشود که ما نتوانیم با متخلفان برخورد کنیم. اگر حکم صادر کنیم که حتی اسم متخلفان را هم اعلام میکنیم ولی تا آن روز ترجیح میدهیم به برخورد از طریق منشور اخلاقی بسنده کنیم.»
این اصرار برای ممنوعیت مربیان را عزیز محمدی هم تأیید میکند و میگوید: «ما در سازمان لیگ میتوانیم برای مربیان متخلف ممنوعیت ایجاد کنیم و این کار را در لیگ بعد میکنیم اصلاً هم مهم نیست که دیگران چه میگویند.»
او تأکید میکند که در نامهای به باشگاهها اعلام شده برای تعدادی از مربیان حکم مربیگری در لیگ نهم صادر نمیشود و این ممنوعیت در همه ردههای لیگ است. همزمان با این گفته اعلام شد یک مربی سرشناس که قصد داشت به تیمی شهرستانی بپیوندد تنها به دلیل اعمال محرومیت کارش به بنبست خورده و چارهای ندارد که بازیهای سال بعد لیگ برتر را از خانه دنبال کند.
نظر شما