کمیته تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان سینا با بیان ممنوعیت نوشیدن چای پر رنگ، قهوه و نوشابه گازدار در سحری، مصرف یک وعده صبحانه کامل یا یک نهار سبک حاوی مخلوط برنج با حبوبات را توصیه کرد.
ضعف جسمی و عدم تمرکز، سردرد، افت قند و فشار خون، کاهش توان کاری، بی حوصلگی و تحریک پذیری از عوارض حذف وعده سحری است.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام کمیته تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان سینا، سحری می تواند شبیه یک صبحانه کامل مشتمل بر نان سبوس دار، پنیر کم نمک، گردو و بادام، شیر گرم، خامه، عسل، خرما و تخم مرغ و یک تا دو واحد میوه تازه آب دار و یا شبیه به یک وعده ناهار سبک حاوی نان، برنج ترجیحاً مخلوط با حبوبات و سبزی، کمی گوشت یا مرغ، سالاد و چند واحد میوه باشد.
برخی مواد غذایی زود هضم و زود جذب مانند نان سفید و شیرینی ها به علت گرسنگی زودهنگام بهتر است مصرف نشود.
با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با فصل تابستان و طولانی بودن روزها برای پیشگیری از بروز تشنگی مصرف آب و میوه توصیه میشود.
مصرف میوه های تازه و آب دار مانند هندوانه، خربزه، طالبی، انگور، مرکبات و سبزی هایی مانند خیار، کاهو، گوجه فرنگی و کرفس خام که دارای آب فراوان هستند بسیار مفید است این مواد علاوه بر داشتن انواع ویتامین ها و مواد معدنی و فیبر غذایی، به تأمین درصد مناسبی از آب مورد نیاز بدن کمک می کنند.
رزوه داران بهتر است از نوشیدن چای پر رنگ، قهوه و نوشابه گازدار در سحری پرهیز کنند. از غذاهای گوشتی و پر پروتئین در وعده سحری، کمتر استفاده شود چرا که سوخت و ساز و دفع مواد زائد آن ها از بدن، به آب فراوان نیاز دارد. بهتر است این نوع مواد غذایی در وعده شام میل شود.
همچنین برای جلوگیری از تشنگی در طی روز نباید از غذاهای شور و پر نمک و مواد غذایی کنسروی در وعده سحری استفاده کرد.
نظر شما