به گزارش خبرآنلاین، مجتبی ثمره هاشمی مشاور ارشد رئیس جمهور معتقد است با توجه به ثبات وزیران در دولت دهم، در این دولت نسبت به دولت پیشین انسجام بیشتری میان اعضای کابینه وجود دارد و دولت دهم از دولت نهم مجربتر است. او که به سوالی درباره تفاوتها و مشخصههای دولت نهم و دهم پاسخ میگفت، افزود: دولت دهم در واقع به نحوی در ادامه دولت نهم بوده و در واقع تجربیات دولت نهم در اختیار دولت دهم قرار گرفته است و به همین دلیل این دولت کنونی نسبت به دولت نهم مجربتر است.
وی که با مهر گفت و گو می کرد با اشاره به دستاوردهای مهم دولت نهم در زمینه سفرهای استانی، مواضع بین المللی و دستاوردهای اقتصادی و عمرانی در کشور گفت: این گونه اقدامات تجربیات مهمی را به دست داد که در دولت دهم مورد استفاده بیشتر قرار گرفته است. به همین دلیل افق های کاری در دولت دهم بسیار بالاتر از دولت نهم است و به طور طبیعی توقعات مردم نیز نسبت به دولت نهم بیشتر است. مشاور ارشد رئیس جمهور همچنین با اشاره به ثبات وزیران در دولت دهم، مشخصه اصلی دولت دهم را انسجام بیشتر اعضا کابینه در زمینه کاری با دولت عنوان کرد.
اگرچه ثمره هاشمی انتقاداتی نظیر عدم ثبات مدیران به دولت نهم را پذیرفت اما شمسالدین حسینی وزیر اقتصاد دو دولت احمدینژاد که پس از برکناری داوود دانشجعفری جایگزین وی شد، دولت نهم و دهم را دولت امام زمان نامید. بنا بر خبری که ایلنا از این جلسه منتشر کرد او که در همایش اصناف و بازاریان کشور سخن میگفت، اجرای قانون هدفمندکردن یارانهها با تمام سختیهایش را علت این تحلیلش برشمرد و گفت: والله قسم که اجرای این قانون، یک انتخاب نیست، یک اجتناب است. منتها دولت نهم و دهم پذیرفته است که این کار را به دوش دولتهای دیگر نیاندازد. هرچند که دولت نهم و دهم میتوانستند کشور را همینگونه اداره کنند، دولت یازدهم هم میتوانست با همین شرایط اداره کند اما دولت دوازدهم دیگر نمیتوانست.
نظر شما