وزیر رفاه از اعلام اطلاعات حساب بانکی 85 درصد از افرادی که فرم اطلاعات اقتصادی خانوار را پر کرده‌اند خبر داد.

محصولی ضمن اعلام این خبر افزود: از 15 تا 25 شهریور ماه مهلت مجددی برای آن دسته از افرادی که به هر دلیل نتوانسته‌اند اطلاعات حساب خود را وارد سامانه وزارت رفاه کنند، در نظر گرفته شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از ایسنا، صادق محصولی افزود: خانوارهای جدیدی که از سال 87 تاکنون تشکیل شده‌اند نیز می‌توانند در این مهلت نسبت به اعلام اطلاعات حساب بانکی سرپرست خانوار خود اقدام کنند.
وی روند کارهای اجرایی هدفمند کردن یارانه‌ها را بسیار خوب توصیف و تصریح کرد: با اجرای این قانون هیچ اتفاقی به جز بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی در کشور رخ نخواهد افتاد.
وزیر رفاه با اشاره به اینکه برخی از افراد در کسوت کارشناس و خبره در میان مردم درباره هدفمند کردن یارانه‌ها ایجاد نگرانی می‌کنند، گفت:‌ بدون شک انجام هر کار بزرگی مشکلاتی را در پی دارد، اما به مردم اطمینان می‌دهیم که یارانه دریافتی آنها بیشتر از مقداری است که تاکنون به صورت غیرنقدی از آن بهره‌مند می‌شدند. ضمن اینکه یارانه نقدی به صورت هدفمند میان مردم توزیع می‌شود و بر این اساس کسانی که نیازمند تر هستند، بیش از سایرین یارانه دریافت می‌کنند.
محصولی در ادامه با اشاره به قانون نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی کشور که در سال 83 در مجلس شورای اسلامی تصویب شد، این قانون را بسیار جامع و پیشرفته دانست و اظهار کرد: تصویب این نظام جامع زمینه تشکیل وزارت رفاه را فراهم کرد.
وزیر رفاه با اشاره به این که قبل از انقلاب وزارت رفاه برای مدت محدودی تشکیل شد، خاطر نشان کرد: اما با توجه به اینکه منابع زیادی برای اختصاص به این وزارتخانه مورد نیاز بود و شاخص‌های توسعه آن طور که باید احراز نشده بود، این وزارتخانه پس از تشکیل، ظرف مدت کوتاهی منحل شد.
محصولی ادامه داد: با تصویب نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی بنابر این شد که سیاست گذاری‌های کلان کشور در حوزه تامین اجتماعی در یک قالب و چارچوب مشخص زیر نظر وزارت رفاه انجام شود.
به گفته محصولی، نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی مواردی از جمله هدفمند کردن یارانه‌ها، توسعه بیمه، امور حمایتی و نیز امور امدادی را شامل می‌شود.

ضریب نفوذ بیمه اجتماعی تا پایان برنامه پنجم توسعه به 90 درصد برسد
وی با اشاره به عزم جدی دولت نهم و دهم برای هدفمند کردن یارانه‌ها یادآور شد: اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها کلیه شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
وزیر رفاه در ادامه با اشاره به اینکه هدف از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها فراتر از تحقق اهداف نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی است، گفت: به عنوان مثال یکی از اهداف اصلی اجرای این قانون اصلاح الگوی مصرف است که در عرصه‌های مختلف‌ اقتصادی و اجتماعی موضوعیت دارد.
محصولی که در یک برنامه زنده تلویزیونی سخن می‌گفت، درباره بیمه اجتماعی نیز اظهار کرد: هدف این دولت افزایش ضریب نفوذ بیمه اجتماعی است که خوشبختانه طی پنج سالی که از عمر دولت نهم و دهم می‌گذرد، توانسته‌ایم ضریب نفوذ بیمه اجتماعی را از 50 درصد به 70 درصد برسانیم که این امر ناشی از حمایت‌های دولت از اقشار و اصناف مختلف مانند قالیبافان، خادمان مساجد، باربران و غیره بوده است.
وی ابراز امیدواری کرد که تا پایان برنامه پنجم توسعه، ضریب نفوذ بیمه اجتماعی در کشور به 90 درصد برسد.
محصولی در ادامه درباره بیمه‌های درمانی نیز تصریح کرد: در حال حاضر همه اقشار جامعه می‌توانند نسبت به بیمه درمانی خود از طریق بیمه ایرانیان اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه دولت 50 درصد حق بیمه درمانی مردم را می‌پردازد یادآور شد:‌ در صورتی که افراد نتوانند 50 درصد باقیمانده را بپردازند، می‌توانند به نهادهای حمایتی همچون کمیته امداد مراجعه کنند و در صورتی که این افراد از سوی نهادهای حمایتی به بیمه ایرانیان معرفی شوند، سهم حق بیمه آن‌ها با توجه به وضعیت معیشتی خانوار به رقمی بین صفر تا 50 درصد تقلیل می‌یابد.
وزیر رفاه با اشاره به روند مطلوب تحقق اهداف نظام جامع رفاه و تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: در صورت ادامه این روند، این نظام جامع به شکل مطلوبی تا سال 1400 در کشور مستقر می‌شود.
محصولی تدوین بسته‌های حمایتی ویژه اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها را از اقدامات مهم دولت در ماه‌های اخیر برشمرد و افزود: تدوین آیین نامه‌های اجرایی مربوط به مواد6، 7، 8 و 10 قانون هدفمند کردن یارانه‌ها نیز از جمله اقداماتی بود که برای اجرای هر چه بهتر قانون هدفمند کردن یارانه‌ها توسط وزارت رفاه انجام شد.

ماهانه چهار هزار و 500 نفر می‌توانند از بیمه درمانی ایرانیان بهره‌مند شوند
وزیر رفاه در مورد بیمه زنان سرپرست خانوار نیز تشریح کرد: زنان سرپرست خانواری که ساکن روستاها هستند، می‌توانند از بیمه‌های اجتماعی ویژه روستاییان و عشایر بهره مند شوند.
وی ادامه داد: مسوولیت بیمه آن دسته از زنان سرپرست خانواری که زیر پوشش نهادهای حمایتی هستند نیز بر عهده این نهادهاست.
به گفته محصولی، در صورتی که زن سرپرست خانواری جزو یکی از این دو گروه نباشد، می‌تواند با مراجعه به یکی از شعب تامین اجتماعی در سراسر کشور از سهمیه 14، 18 و یا 27 درصدی پرداخت حق بیمه برای پوشش بیمه اختیاری برخوردار شود، ضمن اینکه اگر از بیمه درمانی نیز بر خوردار نیستند می‌توانند به صورت خویش‌فرما نسبت به پوشش بیمه درمانی در قالب بیمه ایرانیان اقدام کنند.
به گفته محصولی، ماهانه چهار هزار و 500 نفر می‌توانند از بیمه درمانی ایرانیان بهره‌مند شوند.
وی تامین 100 هزار واحد مسکونی برای معلولان و 100 هزار واحد مسکونی دیگر برای زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی را از جمله امور حمایتی وزارت رفاه برشمرد و اظهار کرد: ارائه تسهیلات 20 میلیون تومانی با اقساط 20 ساله با کارمزد چهار درصد، تحویل زمین رایگان و ارائه پروانه ساخت و آماده سازی رایگان زمین از جمله اقداماتی است که برای این گروه از مددجویان بهزیستی در نظر گرفته شده است.
محصولی در خاتمه از برنامه ویژه‌ای در مشارکت دادن خیران سراسر کشور در بازپرداخت اقساط وام مسکن مددجویان بهزیستی خبر داد و اظهار کرد: در صورتی که رقم بازپرداخت اقساط به صورت ماهانه پلکانی نباشد، این رقم 110 هزار تومان خواهد بود و اگر آن را پلکانی در نظر بگیریم از 45 هزار تومان آغاز شده و در پایان زمان بازپرداخت به 200 هزار تومان ختم می‌شود.

کد خبر 88322

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین