به گزارش خبرآنلاین خلاصه گفتوگوی حبیبالله عسگر اولادی با خبرگزاری فارس در خصوص ملاقات اخیرش با احمدینژاد به این شرح است:
- خواست بنده از ایشان این بود که مجموعه جبهه پیروان خط امام و رهبری با ایشان دیداری داشته باشند و درباره مسائل روز بحثهای طلبگی صورت گیرد و آقای احمدی نژاد نیز قبول کرد و گفت که آقای عسگراولادی هر فردی را تایید کند من با آنها ملاقات میکنم؛ لذا من از ایشان درخواست ملاقات شخصی نکردم.
- در این جلسه به رئیس جمهور گفتم که دو مسئله برای ما مطرح است، موضوع اول تولی به ولایت است که همراهان شما و همفکران شما در تولی به ولایت امتحان خوبی پس نمیدهند؛ شما مراعات میکنید اما همراهان شما مراعات نمیکنند و مجموعه ما نگران این هستند که تولی به ولایت از درون دولت و یا کنار دولت سست شود. به ایشان گفتم خودمانی صحبت کنیم، پاسخی برای نوآوری و کشمکشهای شما (سه رئیس قوه) که هر سه اصولگرا هستید، نداریم، چراکه ما مدافع شما هستیم.
- آقای حبیبی هم در این نشست حضور داشت و خیلی صریح این انتقادات را که به اطرافیان ایشان از جمله به آقای مشایی مربوط میشد، مودبانه و متین بیان کرد و رئیس جمهور هم با یک تلقی بسیار خوب پاسخ دادند.
- عسگراولادی به سخن آقای حبیبی اشاره کرد که به رئیس جمهوری گفت: شما در انتخابات مجلس هشتم از اصولگرایان دعوت کردید تا با یکدیکر نشست داشته باشیم که این کار بسیار مثبتی بود و بنده صحبت آقای حبیبی را قطع کردم و گفتم کار بسیار شجاعانهای بود چرا که شخص رئیس جمهور نمیبایست این کار را انجام دهد ولی شما شجاعانه این کار را کردید و اصولگرایان را دعوت کردید و در شرایط کنونی نیز برای اینکه مردم گمراه نشوند، نیاز است که شما یک شرایط جدیدی را پدید آورید. رئیس جمهور پاسخ داد که باید اصولگرایی را باز تعریف کنیم.
- به رئیس جمهور گفتم که اصولگراییای که یک طرف آن آقای هاشمی رفسنجانی و طرف دیگر آن آقای احمدینژاد باشد، مطلوب نیست و با مزاح به ایشان گفتم که احمدینژاد میگوید تعداد اندکی اصولگرا هستند و هاشمی میگوید که همه اصولگرا هستند و سپس رئیس جمهور گفت که اصولگرایی چیست و چه کسی باید تعریف کند که به ایشان گفتم « مقام معظم رهبری»؛ چراکه شما و آقای هاشمی تعریف خاص خود را از اصولگرایی دارید و تعریف رهبری از اصولگرایی، فوق همه جناحها است.
- طبیعی است که رئیسجمهور سلیقهای در اجرا داشته باشد و رئیس مجلس نیز در تقنین و قانونگذاری سلیقهای مخصوص به خود را اعمال کند و حتی این دو قوه سلیقهای غیر از رئیس قوه قضائیه داشته باشند، اما این اختلافات را باید خصوصی حل کنند و نباید به رسانهها منتقل کنند.
- رئیسجمهور میگوید مجلس بدون نظرخواهی از دولت قوانین را تصویب میکند و رئیس مجلس و اعضای هیئت رئیسه نیز اعلام میکنند که دولت قبل از اینکه لایحهای را بفرستد از مجلس نظرخواهی نمیکند و رئیس قوه قضائیه چون ناظر بر اجرا است، به هر دوی آنها اشکال دارد. با شنیدن استدلالهای روءسای قوا جای نگرانی وجود ندارد. هیچ یک از سه قوه حرف بیربطی نمیزنند، اما وقتی رسانهای میشود رسانهها روی آن بافت جدیدی میگذارند که این بافت جدید فاصله بین انها را نشان میدهد.
- عسگراولادی در خصوص جدایی طیف اصلاحطلبان معتقد به اسلام، نظام و قانون اساسی، با سران فتنه، به فرمایش مقام مظم رهبری اشاره کرد و اظهارداشت: تعدادی از جوانهای ما به سوابق اشخاص نگاه میکردند اما دیدند که آنها سوابق خود را مراعات نمیکنند.
- اگر کسانی در زندان میگوید که ما اشتباه کردیم و تقلبی نشده، نباید به آنها بگویید که دیروز چه غلطهایی کردهاید چراکه این حرف را هم قبلا رهبر معظم انقلاب چراغش را روشن کرده است. همانگونه که خداوند در قرآن میفرمایند «اینها چون در تنگنا قرار گرفتهاند، میگویند ما ایمان آوردیم» در حالی که نباید گفت مومن نیستید، لذا باید اجازه داد از این حالت بیرون آیند.
نظر شما