۰ نفر
۲۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۰۷:۰۲

به گزارش مهر:

روز گذشته باستان‌شناسان حاضر در پروژه‌ی کاوش در قصر تاریخی قاتنا سوریه در یک نشست خبری یافته‌های خود در این اثر تاریخی را حیرت‌آور خوانده و اعلام کردند که ادامه‌ی پروژه‌ی کاوش در در قصر قاتنا می‌تواند این اثر تاریخی را به شهرت جهانی برساند.

به گزارش آرکئولوژی‌ نیوز، به گفته‌ی باستان‌شناسان حاضر در این پروژه، از اواسط ماه جولای که فصل جدید کاوش‌ها در قصر قاتنا آغاز شده، 379 شئی تاریخی شامل جواهرات، زیور‌آلات، ظرف‌های سفالی و اشیا ساخته شده از عاج فیل و مجسمه‌های کوچک به همراه آثاری از تمدن مصر باستان با قدمتی در حدود 3500 سال کشف شده‌اند که نشان دهنده‌ی روابط تجاری گسترده مردمان سوریه در هزاران سال قبل با ساکنان تمدن مصر باستان است.

قصر تاریخی قاتنا که در شهری تاریخی به همین نام واقع شده، یکی از آثار تاریخی شاخص سوریه است که در سال 2002 کشف شد.

کمتر از یک هفته قبل نیز باستان‌شناسان سوری در جریان کاوش‌های خود در محوطه تاریخی تل شیر در استان هاساکا این کشور موفق به کشف مقبره‌هایی از هزاره دوم پیش از میلاد مسیح به همراه آثاری از دوره اسلامی شدند.

علاوه بر مقبره‌های چندهزار ساله، ظرف‌های سفالی و ابزارآلات سنگی ساخته شده در هزاره‌های دوم پیش از میلاد مسیح (ع) نیز کشف شده‌اند.

در حدود دو هفته قبل نیز باستان‌شناسان سوری در جریان کاوش‌های خود در منطقه‌ی تاریخی مار تاکلا در استان دمشق سوریه موفق به کشف قبرستانی صخره‌ای و چندین اتاق از تمدن روم باستان و دوره‌ی بیزانس شدند.

در حدود یک ماه قبل نیز بقایای قبرستانی مذهبی فینیقی‌ها که متعلق به قرون پنجم و ششم پیش از میلاد مسیح (ع) در شهر تاریخی آمریت منطقه‌ی تارتوس کشور سوریه کشف شد.

در حدود دو ماه نیز در جریان کاوش‌های باستان‌شناسان سوری در محوطه‌ی تاریخی تپه‌ی تل هاساکا این کشور، بقایای کلیسای کاتولیک برجای مانده از قرن پنجم میلادی کشف شد.

کد خبر 91762

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار