حجت الاسلام سید هاشم حسینی بوشهری در گفت و گو با خبرآنلاین با اشاره به دستور کار اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری که روز سه شنبه افتتاح خواهد شد گفت: حضرت آیت الله مصباح برای طرح مسایل فرهنگی در این اجلاس دعوت شده اند.
وی با بیان اینکه وزیر اقتصاد و دارایی از دیگر مهمانان این اجلاسیه است تصریح کرد: طرح هدفمند کردن یارانه ها از جمله مسایل اقتصادی مدنظر برای طرح در اجلاس آینده مجلس خبرگان است.
نماینده مردم قم در مجلس خبرگان رهبری در خصوص اولویت های مجلس خبرگان در طرح مسایل فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: ارزیابی مسایل و مهندسی فرهنگی کشور به نظر اولویت اجلاس آینده است. بالاخره بایدها و نبایدهای مسایل فرهنگی امروز مسئله مهمی است.
امام جمعه موقت قم افزود: با توجه به اینکه سی سال از پیروزی انقلاب اسلامی گذشته است طبیعتا باید الویت هایی همچون فرهنگ انقلابی و اسلامی که نیاز امروز کشور است با عنایت بیشتر در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه بنا است در مسایل فرهنگی نیز برای دیگر کشورها الگو باشیم همان طور که در عرصه های دیگر پیشرفت داشته ایم طبیعتا نیاز است از جنبه های مختلف، هزینه های که برای مسایل فرهنگی کشور می شود و نیز برنامه های این حوزه دقت بیشتری شده و سعی شود برنامه های فرهنگی تاثیر گذار بوده تا شاهد نتایج مطلوب آن در فضای جامعه، مراکز دانشگاهی و اجتماعی کشور باشیم.
حسینی بوشهری با تاکید بر اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها بدون آسیب به اقشار اقتصادی پایین جامعه گفت: توصیه خبرگان در اجلاسیه های مختلف تا کنون در زمینه طرح هدفمند کردن یارانه ها این بوده که کمترین آسیب از اجرای این طرح متوجه مردم شود. اینکه دولت بر اساس قانون و مسایل کارشناسی این طرح را پیش ببرد تا این هدف محقق شود.
وی با بیان اینکه اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها نوعی عمل جراحی در مسایل اقتصادی است، تاکید کرد: هر چند در زمینه ضرورت اجرای این طرح هم شخص مقام معظم رهبری و هم دلسوزان نظام و انقلاب مسایلی را مطرح کردند اما باید تلاش دولت در اجرای این قانون باید طوری باشد که کمترین مشکل متوجه مردم شود. برای تحقق این امر باید تدریج مد نظر اجرا کنندگان باشد تا یک دفعه شوکی متوجه اقتصاد مردم نشود و به گونه ای طراحی و برنامه ریزی شود که اقشار مختلف جامعه به نسبت توانمندی های اقتصادی شان در یک شیب ملایم با تبعات اجرای این طرح مواجه شود.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص ضمانت اجرایی تصمیم گیری ها و نیز موارد مطرح در بیانیه پایانی اجلاسیه های خبرگان رهبری گفت: کارگروه پیگیری یا مشابه آن برای اجرای توصیه های مجلس خبرگان رهبری پیش بینی نشده است ولی امکان دارد روند بحث ها به گونه ای پیش برود که چنین مسئله ای پیش بینی شود.
وی ادامه داد: کمیسیونی که عهده دار این گونه مسایل است ممکن است در آینده دست به تشکیل یک کمیته پیگیری دهد و مجلس خبرگان پیگیری مسایل مطرح در اجلاسیه ها را به این کمیسیون ارجاع دهد.
حسینی بوشهری با رد این شایعه که هیات رییسه مجلس خبرگان قصد دارد در اجلاسیه آینده این مجلس به برخی اعضا تذکر دهد گفت: اما قطعا اگر احیانا ضرورتی پیدا شود هم در نطق قبل از دستور نمایندگان مجلس خبرگان و هم در بیانیه پایانی اجلاسیه مطرح خواهد شد.
نماینده مردم قم در مجلس خبرگان در خصوص تصمیم گیری راجع به سخنرانان قبل از دستور مجلس خبرگان خاطرنشان کرد: همانند مجلس شورای اسلامی در مجلس خبرگان نیز در هر مرحله افراد می توانند وقت گرفته و برای سخنرانی آماده شوند که در هر مرحله صبح و بعداظهر چهار نفر می توانند سخنرانی کنند. یعنی عملا طی دو روز شانزده نفر می توانند سخنرانی کنند.
نظر شما