فارس نوشت:

 یک جامعه‌شناس اعتیاد با هشدار نسبت به مصرف مواد مخدر محرک گفت: محرک‌ها گروهی از مواد اعتیاد‌آور هستند که منجر به نابودی سلول‌های مغز و بیماری‌های روانی می‌شوند.

رویا نوری اظهار داشت:مواد مخدر صنعتی به سه دسته مخدر، توهم زا و محرک تقسیم می‌شوند که مواد محرک بیشتر توسط زنان استفاده می‌شود و با اثر منفی بر روی سلول‌های مغز موجب بیماری‌های روانی، اسکیزوفرنی، توهم، اضطراب، اختلالات شدید روانی و افسردگی می‌شود.

وی در ادامه افزود: مواد مخدر محرک به دلیل تبلیغات نادرست در‌خصوص عدم اعتیادآور بودن، به راحتی توسط زنان مورد مصرف قرار می‌گیرند از این رو زنان به شدت در معرض آسیب توسط محرک‌ها هستند.

این جامعه‌شناس با بیان اینکه نشاط آور بودن، ایجاد لاغری و ایجاد زیبایی توسط مواد محرک به طور کامل دروغ است، خاطرنشان کرد: مواد مخدر صنعتی اکثراً فعالیت مراکز لذت و مراکز مربوط به خلق و خوی را در مغز به شدت بالا می‌برد و قدرت اعتیادزایی خیلی بالایی دارند.

وی در ‌خصوص عوارض اعتیاد مادر باردار بر روی جنین بیان کرد: پژوهش‌ها نشان دهنده آن است که اعتیاد مادران باعث افزایش احتمال کاهش رشد داخل رحمی جنین، زایمان زودرس و شیوع بالاتری از احتمال سقط ، مشکلات تنفسی در جنین، فشار خون بالا، پایین بودن وزن نوزاد هنگام تولد، تولد نوزاد مرده، جدا شدن زودرس جفت و سندرم مرگ ناگهانی نوزاد می‌شود.

این جامعه‌شناس اعتیاد با اشاره به اینکه اعتیاد زنان بیشتر در شهرهای بزرگ مطرح است، ادامه داد: یکی از دلایل افزایش میزان استفاده از مواد مخدر صنعتی استفاده آسان از آنهاست به‌گونه‌ای که دیگر نیازی به استفاده از منقل و سایر لوازم را ندارد.

نوری افزود: در گذشته زنان بیشتر از طریق همسرانشان معتاد می‌شدند اما امروزه دیگر بیشتر آمار معتادان را دختران جوانی تشکیل می‌دهند که از مواد مخدر صنعتی مانند شیشه و محرک‌ها استفاده می‌کنند.  وی تصریح کرد: بر اساس آخرین آمارهای موجود زنان 20 درصد از جمعیت معتادان کشور را تشکیل می‌دهند.

کد خبر 93980

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین