به گزارش خبرآنلاین، لطفالله فروزنده صبح پنجشنبه در دومین روز از کنگره سراسری کانون دانشگاهیان ایران اسلامی افزود: نظام استکبار با قدرت رسانهای و جنگ نرم، تمام امکانات خود را بسیج کرد تا سفر رییسجمهور به سازمان ملل را در حاشیه قرار دهد و این سفر را با شکست مواجه کنند؛ همچنین تمام کارشناسان رسانهای 10 سوال را پیرامون هدفمند کردن یارانهها، فتنه 88 و تحریمها تنظیم کردند و رسانهها را مجبور به پرسیدن آنها کردند تا احمدینژاد را به چالش بکشانند که خوشبختانه با ذکاوت ایشان شکت خوردند.
مهم ترین بخش های سخنان معاون رئیس جمهور را در ادامه بخوانید:
-
مطرح شدن بحث 11 سپتامبر از سوی دکتر احمدینژاد استکبار را در حوزه انفعال قرار داد. در حالی که در ابتدا خبرنگاران مصاحبه با احمدینژاد را تحریم کرده بودند، بعد در نوبت مصاحبه قرار گرفتند و خبیثترین شبکه رسانهای استکبار نیز با ایشان مصاحبه کرد.
-
مگر با سفر ایشان به لبنان چه اتفاقی میافتد که آنها چنین جنگی راه انداختهاند؟
-
اگر به تاریخ هم توجه کنیم، خواهیم دید که امام نیز با این گفتمان، انقلاب اسلامی را پیروزی رساند و در جنگ نیز مادامی که با اتکا به گفتمان انقلاب اسلامی عملیاتها طراحی شدند، به پیروزیهای عظیمی دست یافتیم که حتی امروز در بیشتر دانشگاههای نظامی دنیا در خصوص آنها بحث میشود.
-
استکبار 8 لایه را با کار فراوان در بنیادهای پژوهشی برای این فتنه طراحی کرده بود، تا بتواند ضد نظامها و خدمتگزاران بریده از نظام را در یک جبهه و در کنار یکدیگر قرار دهد که هم استکبار و هم بسیاری از خودیها تصور میکردند که کار به اتمام رسیده است، در حالی که غافل از گفتمان انقلاب اسلامی بودند.
-
بایستی گفتمان انقلاب اسلامی را به درستی بشناسیم و آن را تبیین کنیم، چرا که این گفتمان عامل مهم برتری ایران در جهان و رسیدن به خودکفایی و توسعه عدالت است.
-
الزام اساسی بحث کار تشکیلاتی و پاکسازی است، همچنین مغز این گفتمان بحث ولایت و تبیین و رصد مسائل توسط ولایت و برنامهریزیهای ایشان است.
-
آنچه نظام استکبار را به چالش کشانده نگاه ولایت است که وصل به منبع وحی میباشد. ولایت بر دلها حکومت میکند لذا هر اندازه که نیروی انسانی به عنوان موتور حرکت جامعه با ولایت پیوند داشته باشند، کارها مناسبتر پیش خواهند رفت.
-
مهمترین مساله، داشتن نیروی انسانی معتقد و دارای باور و برنامه است که تنها با پیوند کار تشکیلاتی، ولایت و پاکسازی نیروی انسانی ممکن است.
-
برخورداری از باور کامل و پایهای در اصول، از دیگر ملزومات کار تشکیلات اسلامی است و به همین دلایل بود که متاسفانه دوری از این گفتمان در سالهای پس از امام سبب ایجاد نظام اقتصادی لیبرالی و بسترسازی برای وقایع دوم خرداد و نامه 126 نفر به حضرت آقا شد که گفته بودند جام زهر را بنوش و خواستار کنار آمدن با نظام استکبار شده بودند.
-
دلیل محبوبیت فرماندهان دفاع مقدس، اخلاق مدار بودن و داشتن روحیه بسیجی آنها بود که متاسفانه در دورانی که نگاههای التقاطی نسبت به اصول و گفتمان ایجاد شد، مدیران از توده مردم فاصله گرفته و عدهای نوکیسه نیز پیدا شدند.
-
نوگرایی در روش متناسب با شرایط و همچنین ایثارگری در حرکت از دیگر الزامات حفظ گفتمان انقلاب اسلامی است. چه در بخش دولتی و چه در بخش غیردولتی، هیچ کس نباید به دنبال پست و مقام باشد و همگی بایستی به دنبال خدمت باشند و از تمام ظرفیتها و امکانات موجود استفاده کنند.
-
همچنین داشتن استراتژی و راهبردی که سبب ایجاد همدلی، هماهنگی و وحدت رویه برای حرکت، مساله مهمی است که بایستی به آن توجه کرد.
-
ما فرزندان انتظار هستیم و شک نداریم که عدالت حتما خواهد آمد و در این راه مشکلاتی هم وجود دارد.
-
بر اساس سخنان مقام معظم رهبری، داشتن تحلیل و بصیرت از دیگر الزامات است و در جریان فتنه 88 استکبار، انصار استکبار، ضد انقلابیها، دگراندیشان و افرادی که دورهای برای نظام کار کرده و بریده بودند و افراد که دارای تردید و سکوت بودند، نتوانستند تحلیل مناسبی داشته باشند و همین امر سبب شد که حضرت آقا فرمودند "این عمار؟"
-
مهمترین مساله در میان قشر دانشجو، داشتن تحلیل روشن است و نسل سوم باید بداند که وضعیت جامعه چگونه بوده است و تبدیل به چه چیزی شده است؟ این نسل باید جامعه گندیده استکبار را بشناسد و مشکلات متعدد اوایل انقلاب را بشناسد تا بداند امروز درخت تنومند انقلاب چنین چالشهای جدی را ندارد.
-
امروز با وجود تمام مشکلات، مردم دولت را دوست دارند، چرا که احمدینژاد فردی مردمی، در پی ایجاد عدالت و تبلیغ گفتمان انقلاب اسلامی است.
-
تربیت نیروی انسانی در دانشگاهها دارای اهمیت فراوانی است چرا که دارای نقش اساسی در اداره جامعه چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی هستند و همچنین داشتن برنامه و افق دید مشخص برای داشتن گامهایی روشن از دیگر ملزومات حفظ این گفتمان است.
-
امروز نیازمند تئوری و نظریه در این رابطه هستیم، چرا که نمیتوان از اقتصاد اسلامی حرف زد و در عمل تئوریهای اقتصادی دیگری را به کار بست، همچنین جهتگیریهای افراد در زمینه علوم انسانی و علوم طبیعی نیز دارای اهمیت بسیاری است، چه بسا کسانی که به صورت غیر مستقیم کار میکنند، دارای تاثیرات بیشتری باشند. همچنین بایستی بر لزوم توجه به روشها برای رسیدن به اهداف مورد نظر در تدوین سند توسعه منابع انسانی تاکید کرد.
-
مهمترین مشکل، نظام بروکراسی است که از زمان قاجار تا امروز گرفتار آن هستیم و متاسفانه قوانین موجود دست و پای بسیاری از جمله دانشگاهیان را بسته است.
-
در بحث واگذاری سازمانها بایستی توجه داشت که افراد متدین متصدی آنها شوند چرا که در غیر این صورت با مشکلات بزرگی مواجه خواهیم شد همانگونه که در بحث واگذاری مخابرات نیز چنین مشکلاتی ایجاد شده است.
نظر شما