رئیس اداره آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی وزارت بهداشت تاکید کرد: لوازم بهداشتی و آرایشی وارداتی باید تاریخ تولید و مصرف و انقضا، مدت مصرف و مشخصات کارخانه و برچسب فارسی و مجوز وزارت بهداشت داشته باشد.
مهندس مریم محسنی از نظارت روزانه بازرسان این وزارتخانه بر عملکرد اماکن و اصناف لوازم آرایشی و بهداشتی خبر داد و گفت: لوازم آرایشی و بهداشتی باید در مراکز معتبر و داروخانهها و فروشگاههای مجاز عرضه شود.
وی درخصوص عرضه برخی از محصولات آرایشی و بهداشتی توسط دستفروشها گفت: نظارت بر عملکرد دستفروشهای خیابانی لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز باید از طریق شهرداری صورت گیرد و وزارت بهداشت وظیفه پلمب کردن لوازم آرایشی و بهداشتی غیرمجاز را دارد.
محسنی اظهار داشت: لوازم آرایشی و بهداشتی داخلی باید برچسب فارسی داشته باشد و مشخصات نام محصول، نام تجاری و وارد کننده لوازم آرایشی و بهداشتی بر روی محصول درج شود.
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو توصیه کرد: افرادی که از لوازم آرایشی و بهداشتی مجاز استفاده میکنند باید دقت کنند که این لوازم مجوز بهداشت و پروانه ساخت داشته باشند. وی با بیان اینکه بر روی محصولات لوازم بهداشتی و آرایشی تاریخ تولید، انقضا و سری ساخت باید درج شده باشد، افزود: حتماً محصولات آرایشی و بهداشتی باید دارای سری ساخت باشند.
محسنی افزود: بازرسان وزارت بهداشت در شمال تهران با دانشگاه شهید بهشتی، شرق و جنوب با علوم پزشکی تهران و غرب با دانشگاه علوم پزشکی ایران فعالیت میکنند.
وی با اعلام اینکه شکایات مردم در خصوص لوازم آرایشی و بهداشتی پیگیری و مورد ارزیابی قرار میگیرد، گفت: شکایات مردمی بعد از طی کردن مراحل شکایت در دانشگاه علوم پزشکی بررسی میشود و در صورت میکروبی بودن لوازم آرایشی غیرمجاز از پخش آن جلوگیری میشود.
رئیس اداره آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو توصیه کرد: مردم تحت هیچ شرایطی لوازم بهداشتی آرایشی غیرمجاز را از دستفروش سطح شهر خریداری نکنند و برای خرید لوازم بهداشتی و آرایشی وارداتی باید به تاریخ تولید و مصرف و انقضا، مدت مصرف و مشخصات کارخانه و برچسب فارسی و مجوز وزارت بهداشت توجه کنند.
نظر شما