۰ نفر
۲۰ مهر ۱۳۸۹ - ۰۸:۵۹

فارس : اسناد محرمانه‌ جنگ سال 1973 رژیم صهیونیستی با اعراب نشان می‌دهد رژیم صهیونیستی در استفاده از سلاح اتمی ابایی ندارد و در آن جنگ تا مرز استفاده از این سلاح علیه اعراب پیش رفته است.

به گزارش مرکز بین‌المللی رسانه‌های خاورمیانه، بنا بر اسناد محرمانه‌ای که به تازگی فاش شده است، 37 سال پیش، در حین جنگ 1973 میان اسرائیل و کشورهای اطراف، "گلدا میر " نخست‌وزیر وقت رژیم صهیونیستی استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه سوریه را بررسی کرده و مد نظر داشته است.


بر اساس این گزارش، گرچه این اسناد نمی‌تواند به واسطه اکثر بخش‌هایی که توسط دفتر سانسور نظامی سیاه شده است، به طور قطع پیشنهاد استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه سوریه را تأیید کند اما مراجع و استنباط‌های کافی تحلیلگران نشان می‌دهد که مسئله استفاده از تسلیحات هسته‌ای علیه کشورهای اطراف تل‌آویو در نشست‌های مختلف کابینه رژیم صهیونیستی مورد بحث قرار می‌گرفته است.


این گزارش همچنین نشان می‌دهد که در آن زمان تخمین زده شده است که رژیم صهیونیستی حدود چندین کلاهک هسته‌ای ساخته است و تأسیسات هسته‌ای در "دیمونا " در سال 1960 را راه‌اندازی کرده است.


بر اساس این گزارش، رژیم صهیونیستی تنها قدرت هسته‌ای جهان است که هرگز تسلیم قوانین و بازرسی‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نمی‌شود در صورتی‌که تمامی قدرت‌های هسته‌ای در سراسر دنیا موظف هستند که فعالیت‌های هسته‌ای خود را تحت نظارت بازرسان آژانس انجام دهند.


این اسناد نشان می‌دهد که نشست کابینه‌ای اکتبر 1973 که در آن "گلدا میر " برای اولین بار ایده احمقانه خود را پیشنهاد کرد، که آن گزینه به اصطلاح سامسون استفاده از تسلیحات هسته‌ای بوده است، اولین و آخرین باری نبود که رژیم صهیونیستی بحث استفاده از تسلیحات هسته‌ای را بررسی می‌کرده است.


بنا بر گفته محققان، مقامات رژیم صهیونیستی در حین جنگ 1967 با کشورهای عربی، در سال 1991 در جنگ با عراق و اخیراً در موضوع جنگ علیه ایران موضوع استفاده از تسلیحات هسته‌ای را بررسی کرده‌اند.


این گزارش در ادامه دشمنی این رژیم با ایران اعلام کرد، گرچه مقامات اسرائیلی ایران را به تلاش برای غنی‌سازی اورانیوم تا سطح ساخت سلاح متهم کرده‌اند اما بازرسان تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دریافته‌اند که ایران برخلاف ادعاهای رژیم صهیونیستی تا چنین حدی غنی‌سازی نمی‌کند بعلاوه ایران موافقت کرده است که بخشی از اورانیوم خود را در یک کشور دیگر ذخیره کند و سوخت مورد نیاز رآکتور تحقیقاتی خود و تولید انرژی دریافت کند.

کد خبر 99841

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =