مسافرانی که در فرودگاه گاتویک –انگلستان- رفت و آمد دارند به زودی می‌توانند از امکانات پارک خودرو توسط ربات‌ها استفاده کنند.

اواخر امسال این فرودگاه ربات هایی را آزمایش می کند که با اتصال صفحه ای زیر وسیله نقلیه، آن را جا به جا می کند.

قرار است این فرودگاه ربات ها را به مدت ۳ ماه آزمایش کند تا به یک سیستم خودکار برای ساماندهی ماشین ها دست یابد.

در این برنامه قرار است از ربات های ساخت یک شرکت فرانسوی استفاده شود که قبلا هم در فرودگاه شارل دوگل پاریس و فرودگاه لیون آزمایش شده بودند.

مسافران با اتومبیل خود به کابین های مورد نظر رفته با لمس اسکرین جای پارک خود را رزرو کرده و بعد با سوئیچ خود، آن جا را ترک می کنند، سپس ربات ها اتومبیل را به مکان امنِ پارک انتقال می‌دهند.

چنانچه این سرویس به جزئیات اطلاعات پرواز مسافر دسترسی داشته باشد می تواند در زمان مورد نظر بازگشت، اتومبیل را به همان کابین ابتدایی بازگرداند.

عکس‌ها: newatlas ، cnet
۶۱۲۸۲

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =