دنیای ورزش تورنتو نوشت: ابوالفضل امان الله تصویری در اینستاگرامش منتشر کرده از بازی استقلال و پارس جنوبی و از تتوی روی دست یکی از بازیکنان استقلال.

تا همین چند سال قبل ستاره های سرشناس لیگ و فوتبال ملی یا بازیکنان خارجی به دلیل ممنوعیت داشتن تتو مجبور بودند روی دست ها و پاهای شان برچسب بزنند یا لباس های آستین بلند بپوشند چون در غیر این صورت باید پاسخگوی کمیته اخلاق می شدند اما امسال با کمرنگ شدن نقش کمیته اخلاق ، بازیکنان با خیالی آسوده تتوهای شان را در لیگ به نمایش گذاشته اند.

یکی از آنها که امسال تتوهایش شکار عکاسان شده بازیکن پست دفاع استقلال است. بازیکنی شناخته شده که روی دستش نوشته:دیوانگی ما به کسی ربط ندارد!

جالب تر درباره این عکس دعوایی است که در کامنت‌هایش میان اجرا کننده این نوشته روی دست بازیکن سرشناس و عکاس عکس در گرفته درباره کپی رایت!

۴۱۴۱

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
    0 0
    افرین، مبلغ تتو هم شده اید!! فردا ماری جوانا هم بعله؟ چه کاری دارید میکنید؟!!!
  • IR ۰۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
    0 0
    خبر مهمی بود. ممنون
  • محمد IR ۱۰:۲۸ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
    0 0
    تتو را تیوری خواندم خوشحال شدم گفتم صاحب نظر شدیم تیوریسین داریم که دیدم نه تتو محور ورزش دوستان شده
  • محمدرضا IR ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۸/۰۸/۰۶
    0 0
    مشمئز کننده است.