فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است. نحوه تولید این فراورده‌های باغی در کردستان به سبکی سنتی که به "بولاو" معروف است و از روزگاران قدیم رایج بوده انجام می شود.روش تهیه کشمش به این صورت است که خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده‌ای که بدست می‌آید خوشاب نام دارد. بعد از به دست آمدن خوشاب، انگورها را به آن آغشته می‌کنند سپس انگورآغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نورخورشید قرارمی دهند تا خشک شود. منبع: تسنیم

265 256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    1 0
    باغ تان آباد از اين محصولات
  • IR ۱۴:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    2 0
    چرا میگین خوشاب رو میزارن سرد بشه درصورتی که در عکس مشخص هست که انگور رو در خوشاب داغ داخل میکنن
  • Karimi980 IR ۲۱:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۶
    4 0
    کردستان زیبا همه چیش ارگانیک