صف آرایی موافقان و منتقدان مصاحبه رئیس جمهور با روزنامه نگار امریکایی، کاهش تولید خودرو و... از تیترهای مطبوعات امروز است.
قسمت اول سریال «شکارگاه» درحالی از شبکه نمایش خانگی پخش شد که بهنظر توانسته نظر مخاطبان را بهخود جلب کند. برخی از بینندگان از فضاسازی، تعلیق داستانی و بازیهای بازیگران راضی و واکنش مثبت نشان دادهاند. طراحی صحنه، لباس، گریم و موسیقی از دیگر بخشهایی بود که مخاطبان به آن رویکرد مثبت داشتند. کارگردان توانسته با ایجاد یک فضای مبهم، وهمآلود و معمایی مخاطب را پای قسمت اول سریالش بنشاند.
سریال «شکارگاه» تفاوتهایی مهم و قابلتوجه با سریالهای رایج شبکه نمایش خانگی دارد که آن را بهلحاظ ساختار، مضمون و رویکرد از سایر آثار متمایز میکند.
گفته شده داستان این سریال براساس واقعیت بوده و نیما جاویدی همراه نازنین بوذری آن را نوشتهاند.
با پخش قسمت اول بهنظر لحن این سریال، متفاوت از دیگر سریالهایی است که بیشتر درباره درگیریهای عاطفی، خیانت و فساد اقتصادی هستند. این سریال توانسته لحن جدی و البته معمایی خود را حفظ کند.
یکی از نکات قابل توجه نوع داستان و ژانری بود که کارگردان روی آن دست گذاشت؛ سریالهای رایج شبکه نمایش خانگی این روزها بیشتر بر درام خانوادگی، روابط عاطفی، مثلثهای عشقی، رقابتهای طبقاتی و مسائل شهری تمرکز دارند، اما شکارگاه توانسته در فضای جنایی-پلیسی-تاریخی روایت خود را داشته باشد.
در شکارگاه، قهرمانان یا ضدقهرمانان، نقاط خاکستری شخصیتی دارند. آدمهای مطلقا خوب یا بد کمتر دیده میشوند. شخصیتهایی که در سریال وجود دارند، مانند دیگر شخصیتهای برخی سریالها نیستند که تیپهای تکراری را به تصویر بکشند.
نام قبلی سریال «قلعه» بود که گفته میشود یک مینیسریال 9قسمتی است. حضور پرویز پرستویی بعد از مدتها توجه مخاطبان را بهخود جلب کرده است؛ بازیگری که حالا در 70سالگی جلوی دوربین جاویدی رفته و نقشی متفاوت را بازی میکند.
پرستویی در قامت افسری مقتدر در دوره قاجار به تصویر کشیده شده است. موهایش کوتاه و به شیوه آن دوره، دورتادور سرش را تراشیده است. از دیگر بازیگران این سریال میتوان به الهام پاوهنژاد، مهدی حسینینیا، سوگل خلیق، امیر نوروزی، نازنین احمدی و... اشاره کرد.
23302
نظر شما