براثر بارندگی شدید و جاری شدن سیل 150 منزل در چالوس و 40 واحد مسکونی در آمل دچار آبگرفتگی شدند همچنین آب در برخی مناطق سیل زده شهرستانهای چالوس و نوشهر قطع شده است اما خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم.
کمال الدین گودرزی- مدیر آب و فاضلاب شهرستان چالوس و نوشهر- از قطعی آب در برخی مناطق سیل زده شهرستانهای چالوس و نوشهر خبر داد و به مهر گفت: قطعی آب به دلیل قطع برق ایستگاه پمپاژ آب سنگ تجن در اثر بروز سیل است.
وی ادامه داد: نیروهای اداره برق و شرکت آب و فاضلاب شهری در محل حضور دارند تا هر چه سریعتر مشکل موجود را برطرف کنند.
گودرزی بیان داشت: از ساعت دو بامداد این اداره با حضور کلیه نیروهای امدادی خود در دو شهرستان چالوس و نوشهر در آمادگی کامل بسر می برد.
وی بیان داشت: تمامی پیمانکاران این اداره با استقرار دستگاههای لودر و بیل مکانیکی خود در نقاط مختلف سیل زده در حال امداد رسانی هستند.
گودرزی گفت: نیروهای امدادی این اداره در مناطق سیل زده حضور فعال داشته تا خدمت رسانی مطلوبی داشته باشند.
سیل چالوس تا کنون تلفات جانی نداشته است
هادی خنجری- مدیرکل مدیریت بحران مازندران- به مهر گفت: سیل شهرستان چالوس، تا کنون تلفات جانی نداشته و این نتیجه مدیریت ستاد بحران این شهرستان است.
وی ادامه داد: در پی وقوع سیل در چالوس خسارت زیادی به منازل مسکونی و راهها وارد شده است. تعداد زیادی پل بر اثر سیل تخریب شده و برخی راههای دسترسی نیز قطع شده است.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران تاکید کرد: فرماندار چالوس با آمادگی کامل از لحظات اولیه وقوع سیل در منطقه حاضر و با مدیریت صحیح و همکاری دیگر مسئولین این شهرستان موجب شد تا از بروز تلفات جانی جلوگیری شود.
خنجری بیان داشت: سیل چالوس در دو منطقه غرب و شرق این شهرستان رخ داد که تا کنون خسارات زیادی را برای خانوارهای ساکن در این دو منطقه به همراه داشته است.
وی تصریح کرد: با هماهنگی های انجام شده نیروهای امدادی از دیگر شهرستانها وارد چالوس شدند و امداد رسانی در حال انجام است.
مدیرکل مدیریت بحران مازندران بیان داشت: با هماهنگی استاندار تعدادی ماشین آلات و تجهیزات سنگین امروز وارد شهرستان می شوند تا به پاکسازی معابر و خیابانها بپردازند.
سید قدیر رضایی- فرماندار چالوس- به مهر گفت: سیل صبح امروز شهرستان به 150 روستای بخش مرکزی خسارت وارد آورد. خسارت جدی در حد نابودی به اموال مردم در بخش مرکزی وارد شد.
وی ادامه داد: مدیرکل ستاد بحران مازندران در حال حاضر در شهرستان حضور دارد و به بررسی مسائل و مشکلات می پردازد.
سیل موجب تخریب حدود 150 منزل و خسارت به 150 روستا شد
سیدقدیررضایی- فرماندارچالوس- از آبگرفتگی و تخریب بیش از150 واحد مسکونی براثرجاری شدن سیل دراین شهرستان بویژه بخش مرکزی در روز دوشنبه خبرداد و به ایرنا گفت: سیل موجب آبگرفتگی معابرعمومی و واحدهای مسکونی درحوزه شهری و برخی از مناطق روستایی از جمله مهدی آباد ، تازه آباد ، علی آباد ، الف کلا و پالوجده شده است.
وی به حضورمدیرکل ستاد بحران استان مازندران دراین شهرستان اشاره کرد و گفت : هم اکنون همه نیروها در منطقه مشغول ارائه خدمات امداد رسانی درمنطقه هستند.
فرماندارچالوس گفت: برای جلوگیری از بروز احتمالی برخی از بیماری های ناشی از وقوع سیل و سرما نیروهای بهداشت و درمان درمنطقه درحالت آماده باش به سرمی برند.
مدارس چالوس تعطیل شد
سیدقدیر رضایی- فرماندار چالوس- در باره وضعیت این شهرستان در پی بارندگی شدید شب گذشته به ایرنا گفت: جاری شدن سیل و آبگرفتگی بیشتر معابر عمومی، عبور و مرور خودروها و عابران را با مشکل مواجه کرده است و برهمین اساس با هماهنگی به عمل آمده با مسوولان نهادهای مرتبط ، تمامی مدارس این شهرستان امروز (دوشنبه ) تعطیل اعلام شده است.
سرهنگ حسین نژاد- فرمانده نیروی انتظامی چالوس هم - به مهر گفت: پلیس از ساعات اولیه بروز سیل در مناطق آب گرفته حضور داشته است. جهت کنترل ترافیک و هدایت خودروها برای خروج از مسیر مناطق آب گرفته، پلیس راهنمایی و رانندگی در داخل شهر حضور مستمر دارد.
با جاری شدن سیل 40 واحد مسکونی در آمل دچار آبگرفتگی شد
یدالله اکبرزاده- فرماندار آمل- از آبگرفتگی 40 واحد مسکونی در اثر بارش شدید باران و وقوع سیلاب در این شهرستان خبر داد و به ایرنا گفت: بیشتر واحدهای مسکونی خسارت دیده ناشی از وقوع سیلاب مربوط به شهر آمل است که آمار آن به مسوولان ستاد مدیریت بحران شهرستان گزارش شده است.
وی اظهارداشت: تاکنون از آبگرفتگی واحدهای مسکونی درمناطق روستایی و کوهستانی شهرستان آمل گزارشی دریافت نشده است.
وی گفت: دراثر باران شدید و جاری شدن سیلاب، پل ورودی روستای بلیران از توابع بخش دابودشت آمل تخریب و راه ارتباطی اهالی این روستا به مرکز شهر قطع شده است.
فرماندر آمل افزود: وقوع سیلاب و طغیان رودخانه ها باعث تخریب چندین دهنه پل در مناطق ˈامت آباد ، خیابان امام رضا (ع) و طالب آملی شهر آمل شده است.
اکبرزاده گفت: میزان خسارت وارده ناشی از وقوع سیلاب در آمل توسط کارشناسان درحال بررسی است.
سیل به بخش های مختلف شهرستان تنکابن خسارت وارد کرد
خسروکشاورزی- معاون فرماندارتنکابن- به ایرنا گفت: جاری شدن سیل باعث وارد آمدن خسارت به بخش های مختلف این شهرستان بویژه مناطق روستایی شده است.
سیل سبب آبگرفتگی و تخریب شش واحد مسکونی ، دو واحد دامسرا و یک دهنه پل درروستای نصیرآباد از توابع این شهرستان شده است.
وی اظهارداشت: همچنین سیل موجب بالا آمدن سطح آب رودخانه چشمه کیله وتخریب پل درحال ساخت برروی آن در این منطقه شده است.
معاون فرماندارتنکابن گفت: سیل همچنین موجب آبگرفتگی تعداد زیادی از واحدهای مسکونی درمنطقه باغ نظر شده است.
کشاورزی افزود: هم اکنون نیروهای امداد و نجات درمنطقه مشغول ارائه خدمات رسانی هستند اما تاکنون گزارشی از میزان خسارت وارده به بخش های مختلف این شهرستان دریافت نشده است.
وی همچنین از ارسال امکانات مقابله با سیل و سیلاب از جمله موتور پمپ و لجن کش از این شهرستان به شهرستان چالوس خبرداد.
جاری شدن سیل خساراتی در منطقه خطیر کوه مهدیشهر برجای گذاشت
احمد طاهری- مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان- از جاری شدن سیل در منطقه خطیر کوه شهرستان مهدیشهر و خسارات وارده به شش روستای این منطقه خبر داد و به ایرنا گفت: سیل، شب گذشته در این منطقه جاری شد و به تاسیسات زیربنایی، اراضی کشاورزی، واحدهای مسکونی و راه این منطقه وارد کرد.
وی افزود: بر اثر جاری شدن سیل راه چاشم به خطیر کوه مسدود شده که با اعزام اکیپ های راهداری این راه بامداد دوشنبه بازگشایی شد.
وی گفت: سیلاب به روستاهای منطقه وارد و موجب آبگرفتگی برخی از منازل و اراضی کشاورزی شد و هم اکنون تیم های اعزامی به منطقه در حال برآورد خسارات وارد شده هستند.
طاهری گفت: بر اثر جاری شدن سیل، روستاهای چاشم، لرد، رودبار، پاقلعه، کمرود و زرشک دره دچار خسارت شده اند.
وی به اعزام گروه های امدادی از هلال احمر، نیروی انتظامی و راه و ترابری به منطقه خبر داد و افزود: گروه های اعزامی تا ساعت چهار بامداد دوشنبه در حال امدادرسانی به مردم منطقه بودند.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سمنان گفت: با توجه به فعال بودن سامانه بارش زا در روز جاری و فردا، احتمال جاری شدن سیل در دامنه جنوبی البرز وجود دارد.
ارائه کمک های استانی به مناطق سیلزده چالوس/ خسارات سنگین است
حجت الاسلام محمد مهدی راشدی نوری- امام جمعه چالوس- ارسال کمک های استانی به مناطق سیل زده شهرستان چالوس را ضروری دانست و به مهر گفت: خوشبختانه با ورود به موقع ستاد بحران شهرستان و آمادگی نیروهای امدادی شهرستان تا کنون تلفات جانی نداشتیم.
وی ادامه داد: اوج خسارات به منازل و وسایل خانگی مردم بسیار بالابوده و ضروری است اقدامات شایسته در جهت جبران خسارت وارده به مردم انجام شود.
راشدی نوری تاکید کرد: امکانات و تجهیزات شهرستانی پاسخگوی بحران فعلی در شهرستان نیست و ضروری است استاندار در جهت خدمت رسانی بهتر به این شهرستان دستورات لازم را ارائه دهد.
وی در ادامه تاکید کرد: مدیریت بر اوضاع سیل زده شهرستان از طریق مدیران شهرستانی ستودنی است اما این توان و امکانات پاسخگوی حجم خسارات وارده به مردم نیست.
راشدی نوری تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستانهای همجوار چالوس دچار حادثه سیل شدند ضروری است امکانات و تجهیزات لازم از دیگر شهرستانها به چالوس روانه شود.
وی گفت: امیدواریم وضعیت مناطق سیل زده هر چه سریعتر به حالت عادی خود بر گردد.
تخریب علمک های گاز
با توجه به وقوع سیل از شب گذشته و در پی تخریب دیوار تعدادی از منازل، متاسفانه علمک های گاز قطع و یا تخریب شدند.
در پی بروز این مشکل و جلوگیری از انفجار احتمالی گاز 12 هزار مشترک چالوسی از ساعت چهار امداد قطع شد که تا کنون با توجه به ترمیم علمک های تخریبی، 10 هزار مشترک گاز دار شدند.
نیروهای اداره گاز در آمادگی کامل قرار دارند و با استقرار در روستاهای بخش مرکزی چالوس در تلاش هستند تا دو هزار مشترک باقیمانده گاز دار شوند.
خسارت اولیه سیل چالوس 45 میلیارد تومان برآورد شد
سید قدیر رضایی- فرماندار چالوس- عصر دوشنبه در نشست با خبرنگاران گفت: تاکنون خسارت وارده بر اثر سیل در شهرستان چالوس 45 میلیارد تومان برآورد شده است.
خسارت به 1500 منزل مسکونی با پیش بینی 30 میلیارد تومان و میزان خسارت از 30 الی 90 درصد، خسارت به 50 واحد تجاری با پیش بینی دو میلیارد تومان، خسارت به 10 پل ارتباطی با پیش بینی یک میلیارد و500 میلیون تومان، خسارت به راه آسفالته به میزان پنج کیلومتر با پیش بینی یک میلیارد تومان، خسارت به مدارس شهرستان با پیش بینی 600 میلیون تومان، تخریب کانال سطحی با پیش بینی 600 میلیون تومان از جمله خسارات وارده سیل چالوس بود.
وی ادامه داد: در حوزه آب، گاز، برق و مخابرات در مجموع یک میلیارد تومان پیش بینی خسارت شده است و همچنین سیل 200 میلیون تومان خسارت به باغات کشاورزی شهرستان وارد کرد.
فرماندار چالوس بیان داشت: این آمار تاکنون بوده و قطعا افزایش خواهد یافت.
فرماندار چالوس بیان داشت: بیشترین نیاز ما در شهرستان پتو، نان، غذاهای کنسروی، ماشین آلات از جمله بیل مکانیکی، لودر و کامیون است.
شایان ذکر است، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی از وزیر کشور خواست نسبت به اعزام اکیپ ویژه به مناطق سیل زده غرب مازندران اقدام کند.
عکسها: فارس
45282
نظر شما