ایسنا نوشت:

چند روزی از سالگرد رویایی‌ترین روز فوتبال ایران می‌گذرد. هرگاه از هشتم آذرماه و حماسه ملبورن سخن به میان می‌آید، ذهن‌ها ناخودآگاه درون دروازه را می‌جویند تا آنجا کسی را ببینند که با واکنش‌های سریع و آرامش خاصش نقش زیادی در صعود ایران به جام جهانی داشت. در کنار نام تمام حماسه آفرینان آن روز شیرین،‌ عقاب آسیا نام دیگری است.
احمدرضا عابدزاده با یادآوری تساوی شیرین ایران برابر استرالیا در هشتم آذر 1376 و صعود تیم ملی به جام جهانی 98 فرانسه گفت: خدا را شکر می‌کنم که مردم هنوز هم دوستم دارند. از آنها خیلی تشکر می‌کنم، چون هرچه دارم از لطف و محبت مردم است. هشتم آذرماه حماسه‌ای دیگر با پرچم ایران اتفاق افتاد و افتخار می‌کنم که در آن سهمی داشتم. خوشحالم که توانستم برابر استرالیا بازی کنم و در صعود تیم ملی به جام جهانی نقش داشته باشم.
عابدزاده که چندی است در آمریکا به سر می‌برد، ادامه داد: هر سال محرم در ایران بودم و در عزاداری‌ها و هیات‌ها شرکت می‌کردم. امسال در ایام محرم ایران نبودم ولی دلم آنجا بود. در محرم امسال حال و هوای ایران به سرم زد و همه فکر و ذکرم تهران و هیات‌هایش بود. غصه می‌خوردم که چرا در تهران نیستم.

دروازه‌بان دوست داشتنی فوتبال ایران در پایان گفت: فعلا مشغول کار مربی‌گری‌ام هستم ولی به زودی به ایران می‌آیم.
 

4141

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    99 13
    عشق من از بچگی یادش به خیر هر وقت دیکته 20 میشدم (دوم ابتدایی) به مامانم می گفتم برام یه عکس عابدزاده بخر هنوزم تو آلبومم کلی از اون عکسا دارم. به هر جای دنیا هم که برسم اگه ازم بپرسن اسطوره های زندگیت کین بی شک یکی از اونا عقاب آسیاست.
  • صابر IR ۱۱:۵۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    80 14
    واقعا جات خالی
  • بدون نام IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    به جهنم . رفته دونباله عشق و حال میگه دلم تنگ شده ! دلش برای گرانی و وضعیت اسف ناک مردم هم تنگ میشه ؟ ارزش رسانه شما بیشتر از اینه که خبراتون رو با این جور مطالب پر کنید.
    • امير IR ۱۳:۰۹ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
      6 0
      مگه از مقامات حكومت كه بياد تو گروني با تو شريك بشه يا مشكل تو حل كنه.مشكل تو برو به اوني كه بهش راي دادي بگوووووووووووووووووو.البته جواب اونم معلومه.ميگه ممه رو لولو برد
    • بدون نام IR ۱۳:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
      8 0
      یه کسی مثل عابد زاده کشورش رو بخاطر گرونی نمیفروشه
  • بدون نام IR ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    69 26
    خب درامریکا عزاداری میکردی پدر جان
  • آرمین عسگرزاده IR ۱۳:۱۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    6 0
    یادش به خیر،زمونی که تو استقلال بازی میکرد به خاطر عابدزاده همه خونوادمون استقلالی شدن ولی بعدا سر از پرسپولیس در آورد ولی با این وجود همیشه تو قلبمون هستن.
  • بدون نام IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۹/۱۸
    8 1
    آقای بدون نام آدم ها دلشون برای علایقشون تنگ میشه نه مشکلات. ؟؟؟هر کسی عقاید خودش رو داره.حالا نظر و عقیده عقاب آسیا با بیش از 99 درصد مردم هم سو هست شما ناراحتی ؟؟ ضمنا ارزش رسانه ها هم لزوما نباید با ارزشهای شما همسو باشه.