فیلیپین کشوری است به طور میانگین هر سال 20 طوفان شدید را تجربه می کند؛ بیشترین طوفان‌های گرمسیری دنیا، اما طوفانی که از چند روز پیش این کشور را در نوردیده، منجر به مرگ حداقل 26 نفر شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ طوفانی به نام «کوپو» در شمال فیلیپین منجر به بارش شدید باران، سیل و کشته شدن حداقل 26 نفر شده است، این طوفان شدید که برای یک دقیقه یک «ابر طوفان بود» که به خانه ها و محصولات کشاورزی آسیب زیادی زده است و اکنون در راه ژاپن است.

به گزارش رویترز مسئولان هواشناسی به کشتی ها و ماهی گیران هشدار داده اند که به سمت دریا نروند. این طوفان که میانگین سرعت بادهایش 55 کیلومتر بر ساعت بود، با سرعت 6 کیلومتر بر ساعت به سمت جزایر ریوکیو ژاپن و تایوان خواهد رفت.

سخنگوی آژانس ملی مدیریت بحران فیلیپین علت اصلی مرگ مردم در این حادثه را سیلاب و رانش زمین در جزیره لوزون عنوان کرده است. تا الان به فیلیپین بیش از 141 میلیون دلار آسیب رسیده است و بیش از 100 هزار نفر هم در پناهگاه ها زندگی می کنند.

گفتنی است به طور میانگین هر سال 20 طوفان در فیلیپین می آید، یکی از آوارگان طوفان که 72 سال دارد درباره این طوفان گفت: باد های شدید خانه ما را می لرزاند ما زیر میز قرار داشتیم ترسیده بودیم و فقط دعا می کردیم، من طوفان های بیشماری را در زندگی دیده ام، ولی این بدترین آن ها بود نه غذایی باقی ماند نه چیزی برای ادامه دادن حیات.

مخرب ترین طوفان تاریخ فیلیپین 2 سال پیش اتفاق افتاد و منجر به مرگ حدود 7 هزار نفر شد.

مسئولان کشاورزی فیلیپین می گویند در این حادثه 5 درصد محصولاتشان را از دست داده اند. بیش از 300 روستا هم پس از این فاجعه غرق شده اند.

مقامات در شهر ساحلی کاسیگوران، شهری که کوپو از آن آغاز شد، در حال استفاده از تجهیزان سنگین هستند تا خیابان ها را از درخت های شکسته شده، تیرهای برق سرنگون شده و قطعاتی دیگر پاکسازی کنند.

باد های شدید دیروز باعث شد هواپیما ها و هلیکوپتر های ارتش زمین‌گیر  شوند و دولت مجبور شد آب و غذا و نیاز های حیاتی را به شکل زمینی برای مردم بفرستد.

به گزارش ودر، «کوپو» دومین طوفان شدید اسمال در فیلیپین بود. مرکز هشدار طوفان در ایالت متحده آمریکا تخمین زده است که بیشترین سرعت این طوفان 240 کیلومتر بر ساعت بوده است و مدت زمان اوج نیز یک دقیقه بود. به طوفان هایی که سرعتی بالای 220 کیلومتر بر ساعت داشته باشد ابر طوفان می گویند.

47237

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =