مشعل‌های نفتی سال‌هاست اهواز را محاصره کرده اند. گازهای سمی که قدمتشان از ریزگردها خیلی بیشتر است، ردپای سیاه و سنگینشان شرق تا غرب رودخانه کارون را آلوده کرده. بیش از ۶۰ درصد آلودگی هوای این کلانشهر ۱.۵ میلیون نفری، که سازمان بهداشت جهانی تا کنون دو بار آن را آلوده‌ترین شهر دنیا معرفی کرده، ناشی از صنایع نفتی است. تاسیساتی که در عمر یکصد ساله‌ خود بیشترین تخریب و آلودگی زیست محیطی را برای خوزستان نفت‌خیز به همراه داشته اند.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از مهر، در پنج سال گذشته تنگی نفس‌های پائیزه همزمان با نخستین باران‌ها، هم به بیماری‌های تنفسی اضافه شده است. وزارت بهداشت گرده های گیاهی را مقصر اصلی تنگی نفس پائیزه اهوازی‌ها اعلام کرده، اما برخی کارشناسان، دود تاسیسات نفتی را نیز در این ماجرا دخیل می‌دانند.
اهواز بیش از ۲۰۰ حلقه چاه نفت در اطرافش دارد و مشعل‌های (فلرهای) شرق اهواز در نزدیکی میدان چهار اسب و غرب شهر، در اطراف ورزشگاه الغدیر، در میان منازل مسکونی، بیش از همه آزار دهنده است.

67282

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
    4 0
    مگر نگفته بودند با انجام پروژه هايي اين فلرها جمع شده اند؟
  • مدرس دانشگاه IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۹/۰۴
    2 0
    سلام بعد از پیگیری های بسیار در این چند ساله به نظر من منطقی ترین سناریو برای تنگی نفس بعد از باران در اهواز مصاحبه ای بود که یکی از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اهواز آقای دکتر محمد علی عصاره زادگان با روزنامه شرق در سال 92 داشتند