ایرنا نوشت: سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با تکرار ادعاهای ضد ایرانی خود، گفت که اقدام وزارت خزانه داری این کشور در تحریم هواپیمایی ماهان یک هشدار است.

هدر نوئرت سخنگوی این وزارتخانه در توئیتر هواپیمایی ماهان را نمونه ای از 'سرقت اموال شهروندان ایران' دانست و تهران را متهم کرد که 'با اعزام جنگجو و ارسال سلاح به دولت سوریه کمک می کند'.

وی به تحریم جدید واشنگتن علیه شرکت هواپیمایی ماهان اشاره کرد و افزود: این اقدام وزارت خارجه آمریکا یک هشدار است. صنعت هوایی نباید از تروریسم سود ببرد.

اظهارات سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره تحریم‌های ضد ایرانی

وزارت خزانه داری آمریکا دیروز (شنبه) نیز تحریم هایی علیه شرکت هواپیمایی تایلندی مای و شرکت گردشگری ماهان مستقر در مالزی وضع کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا 18 اردیبهشت با صدور فرمانی دستور خروج آمریکا از برجام را صادر کرد و متعاقب این اقدام، وزارت خزانه داری دو فرجه 90 روزه و 180 روزه برای خروج شرکت های خارجی از ایران و بازگشت دو مرحله ای تحریم های ضد ایرانی واشنگتن تعیین نمود.

اروپا در واکنش به این اقدام آمریکا اعلام کرد که تمهیداتی را از جمله تشویق و ترغیب سرمایه گذاری شرکت های کوچک و متوسط و تسهیل روابط مالی و بانکی طرف های تجاری ایران را در نظر خواهد گرفت.

گفتنی است که با خروج آمریکا از برجام، برنامه فروش ده ها هواپیمای مسافربری بویینگ و ایرباس به ایران مسکوت مانده است.

محمود جواد ظریف وزیر امور خارجه نیز به تازگی مذاکره با آمریکا را «اتلاف وقت» دانست و تاکید کرد تا زمانی که واشنگتن از تصمیم خود مبنی بر خروج از برجام عقب نشینی نکند، تهران با ایالات متحده در مورد نقش ایران در منطقه خاورمیانه مذاکره نخواهد کرد.

وی توضیح داد: ایران تنها زمانی مذاکره در مورد دیگر موضوعات را بررسی می کند که اتحادیه اروپا اجرای توافق را تضمین کند.

52311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 805038

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • رضا A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۵
    0 0
    صرف نظر از اینکه کدام هواپیما و با کدام شماره رجیستر چه باری به کجا منتقل کرده است و با توجه به اینکه پروازهای به و از سوریه همه رصد میشوند، میتوان تصور کرد که لیست هواپیماهای مسافربری ایران که زمانی موارد منفجره حمل کرده اند موجود باشد. دستگاههای ردیاب قادرند در سطح مولکولی تا یک بیلیونم از یک گرم از مواد منفجره را شناسایی کنند که این سطح از شناسایی تقریبا راهی برای عدم تشخیص باقی نمی گذارد. میتوان با این امکان حساب کرد که کلیه هواپیماهای کشور که به خارج از کشور تردد دارند در حین بارگیری به طور نامحسوس یا حتی روتین توسط متصدی مربوطه مورد اندازه گیری قرار گرفته اند.