-
ببینید| هایپر شدن در درمان ناباروری؛ یک عارضه نادر یا خطر واقعی؟
بیماری هالقاح مصنوعی یا آیویاف، برای بسیاری از زوجهای نابارور، روزنهای از امید است. اما دستیابی به این آرزو از طرق لقاح مصنوعی فارغ از اینکه همیشه با موفقیت همراه نیست ممکن است در مواردی با عارضه خطرناک هایپرشدن نیز برای مادر همراه باشد.
-
ببینید| آیا با خوردن کلاژن جوانتر میشویم؟
بیماری هااین روزها بازار مکملهای کلاژن داغ است! تبلیغات این نوع مکملها مدعی جوانسازی پوست و رفع چینوچروکهای پوستی بدنبال مصرف این مکملها هستند.اما آیا واقعاً این محصولات همان معجزهای هستند که از آنها گفته میشود؟
-
خبرآنلاین گزارش میدهد:
حقیقت شیرین یا تلخ؛ دِسر چگونه بر گوارش اثر میگذارد؟/ آیا خوردن شیرینیجات بعد از غذا به هضم کمک میکند؟
تغذیه و تناسب اندامبسیاری معتقدند خوردن دسر یا مواد شیرین بعد از غذا به هضم کمک میکند و حتی در فرهنگهای مختلف،مصرف شیرینیهای سنتی پس از وعدههای سنگین، رایج است. اما آیا این باور ریشه علمی دارد؟ یا خوردن شیرینی بعد از غذا میتواند برای گوارش مضر باشد؟
-
۵ نکته مهم برای سلامت مغز
سلامت کودک و خانوادهمغز، نورونهایی را که آسیب میبینند یا از بین میروند، جایگزین نمیکند. بنابراین مراقبت از این سلولها بسیار مهم است. آسیبهای مغزی، مصرف مواد مخدر و بیماریهایی مانند آلزایمر و پارکینسون میتوانند باعث آسیب یا از دست رفتن سلولهای مغزی شوند. ایجاد عادتهایی برای سلامت مغز، یکی از کلیدهای حفظ عملکرد درست آن است.
-
تشخیص بیماریها پیش از بحران:
این چهار بیماری را میتوان در خانه هم میتوان تشخیص داد
بیماری هاتشخیص زودهنگام بیماریها میتواند تفاوت میان درمان ساده و مشکلات پیچیده را رقم بزند. پژوهشها نشان میدهند آگاهی از نشانهها و اقدام بهموقع، سلامت را حفظ میکند.
-
رئیس مرکز تحقیقات ویروسشناسی در گفتوگو با خبرآنلاین:
خیز کووید در ایران؛ کدام سویه عامل افزایش بیماری است؟/ «تعداد بستریها افزایش خواهد یافت»/ ضرورت واکسیناسیون هدفمند
بیماری هایک ویروسشناس در گفتوگو با خبرآنلاین عنوان میکند: «در این خیزِ بیماری چون افراد حساس بیشتر درگیر میشوند، طبیعتاً تعداد بستریها افزایش خواهد یافت، ولی با توجه به رفتار ویروس، تجربیات ما و ایمنی نسبی حاکم در جامعه به احتمال خیلی خیلی قوی مرگومیر بالایی نخواهیم داشت.»
-
بهترین راه برای آرامش مغز و بدن
تغذیه و تناسب اندامآیا تا به حال بعد از یک خنده از ته دل احساس سبکی کردهاید؟ خنده نهتنها روحیه را بهبود میدهد، بلکه از نظر علمی نیز یکی از بهترین راهها برای کاهش استرس است.
-
استرس و اضطراب، دشمنان پنهان سلامتی:
آرامش در هیاهو؛ چطور استرس و اضطراب روزمره را کاهش دهیم؟/ راهکارهای ساده ضداضطراب
سلامت روانزندگی پرشتاب امروزی، استرس و اضطراب را به بخشی جداییناپذیر از روزمرگیها تبدیل کرده است. فشارهای کاری، مشکلات خانوادگی و حتی اخبار، ذهن را آشوبزده میکنند. پژوهشها نشان میدهند که مدیریت این تنشها نهتنها سلامت روان را بهبود میبخشد، بلکه جسم را نیز از آسیبها مصون نگه میدارد.
-
افراد در این مشاغل زودتر آلزایمر میگیرند
بیماری هاافرادی که از نظر فیزیکی مشاغل سخت و پر جنب و جوشی دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلالات شناختی هستند.
-
این چهار ویتامین حافظه را تقویت میکنند
سلامت کودک و خانوادهیک مطالعه نشان داد که افراد مبتلا به کمبود ویتامین D به طور قابل توجهی در معرض خطر ابتلا به زوال عقل و بیماری آلزایمر هستند.
-
چطور با یک حرکت ساده گرفتگی گوشها را باز کنیم؟/ توصیه یک متخصص آمریکایی
سلامت کودک و خانوادهبنابر نظر دکتر دامیانی، با استفاده از حرکات ملایم انگشت در داخل دهان میتوان تنش موجود در این عضلات را رفع و گرفتگی گوش را درمان کرد.
-
لبخند در گذر زمان؛ سیر تحول دندانپزشکی:
هنری که لبخند را بازسازی کرد/ «تاریخچه دندانپزشکی»؛ از از ابزارهای سنگی تا ایمپلنتهای مدرن/ اولین «دندانپزشک» تاریخ که بود؟
اصناف پزشکیهزاران سال پیش، انسانهای باستان با ابزارهای سنگی درد دندان را تسکین میدادند، بیخبر از علمی که روزی لبخندها را بازسازی میکند. از آن روزها تا اختراع ایمپلنتهای پیشرفته امروزی، دندانپزشکی سفری شگفتانگیز را پیموده است.
-
راز گوارش سالم و پوست درخشان
سلامت کودک و خانوادهنوشیدن صبحگاهی آب گرم با بهبود گوارش، سمزدایی، و درخشش پوست، راهی آسان برای شروع روزی سالم است.
-
بایدن هم گرفتار شد؛ چه زمانی باید نگران سرطان پروستات باشید؟
بیماری هاجو بایدن،رئیسجمهور پیشین ایالات متحده، در ۸۲ سالگی به سرطان پروستات پیشرفته مبتلا شده است؛ بیماریای که به استخوانهای او نیز سرایت کرده و با گرید بالایی که دارد یکی از کشندهترین نوع این سرطان شناخته میشود.
-
کدام ورزشها ما را باهوشتر میکنند؟
سلامت کودک و خانوادهورزش بدنی، راهی ساده و مؤثر برای باهوشتر شدن و حفظ سلامت مغز است. با افزودن فعالیت منظم به زندگی، میتوانید حافظه، خلاقیت و تمرکز خود را تقویت کرده و مغزی آماده برای آینده بسازید.
-
قولنج شکستن؛ عادتی بیضرر یا خطری پنهان؟
آیا شکستن قولنج منجر به آرتروز میشود؟/ بررسی علمی خطرات و باورهای رایج
سلامت کودک و خانوادهشکستن قولنج، عملی که بسیاری از ما بهصورت عادت انجام میدهیم، از انگشتان دست گرفته تا گردن و کمر، با صدایی خاص همراه است که گاهی حس رضایت و آرامش موقتی به همراه دارد. اما آیا این عادت بیضرر است یا میتواند به مفاصل و سلامت ما آسیب برساند؟
-
رژیمهای دتاکس، فایده یا فریب؟/ بررسی اثربخشی رژیمهای سمزدایی
تغذیه و تناسب اندامطرفداران دتاکس ادعا میکنند این رژیمها سموم محیطی، فلزات سنگین و مواد زائد را از بدن دفع میکنند، انرژی را افزایش میدهند و سلامت گوارش را بهبود میبخشند؛ اما باید دید شواهد علمی این ادعاها را تأیید میکنند یا نه.
-
زنها قویتر هستند یا مردان؟
بیماری هادعوای زنها و مردها درباره برتری قدمتی طولانی دارد اما بررسیها نشان داده، وقتی صحبت از مدیریت درد به میان میآید، زنها دست بالاتری دارند.
-
هوا گرم شد؛ چه بنوشیم خنک شویم؟
بیماری هادر روزهای گرم سال که از ماه پایانی فصل بهار در کشور ما آغاز میشود برای تامین آب مورد نیاز بدن، هیچ نوشیدنی جای آب ساده و خنک را نمیگیرد.
-
یک نیاز حیاتی مغز را بشناسید
سلامت کودک و خانوادهدر دنیای پرسرعت امروز، خواب اغلب قربانی برنامههای شلوغ میشود، اما این غفلت میتواند هزینه سنگینی برای مغز و هوش ما داشته باشد.
-
در گفتوگو با خبرآنلاین مطرح شد:
گیاهی با اثر ضداضطرابی، کنترل خوبی روی قند و چربی خون/ والیوم هندی بهتر از چینی است؟
تغذیه و تناسب اندامبه گفته یک پزشک متخصص طب سنتی، یک خاصیت دارچین که کمتر به آن توجه میشود علاوه بر اینکه تاثیر خوبی روی کنترل قند و بهبود چربی خون و حتی کاهش وزن دارد، اثر خوب آن در تقویت کنندگی اعصاب و ضد اضطراب است.
-
چرا برخی نوجوانان در آینه خود را زشت میبینند؟
بیماری هافرزند نوجوانتان، ساعتها جلوی آینه میایستد، دائما سلفی میگیرد یا به سراغ فیلترها و عملهای زیبایی میرود، اما باز هم از ظاهرش ناراضی است؟
-
در گفتوگو با خبرآنلاین مطرح شد:
فواید داروهای مهارکننده بلوغ/ به داروهای بلندکننده قد اعتماد کنیم؟
سلامت کودک و خانوادهبه گفته یک فوق تخصص غدد کودکان، بلوغ زودرس باعث میشود صفحات رشد استخوانی کودک زودتر بسته شوند، در نتیجه کودک فرصت کافی برای رشد قدی کامل را از دست میدهد. بر این اساس ضروری است که کودک با شروع نشانههای بلوغ زودرس با نظر و صلاحدید متخصص از داروهای مهار کننده بلوغ استفاده کند.
-
روشی نوین در طب سنتی
امبدینگ چیست و چطور باعث لاغری میشود؟
مد و زیباییبه گفته یک پزشک متخصص طب سنتی، امبدینگ یکی از روشهای کم تهاجمی طب سوزنی و راهکاری جدید و مؤثر برای کاهش وزن، تناسباندام و کاهش چربیهای موضعی است. حتی از این روش برای جوانسازی و لیفت صورت نیز استفاده میشود.
-
نوشیدن صبحگاهی آب-لیمو لاغر میکند؟
تغذیه و تناسب انداممحبوبیت آب لیمو از باورهای قدیمی و طب سنتی و تبلیغات اینفلوئنسرهای سلامت سرچشمه میگیرد. ادعاهایی مثل «افزایش کالریسوزی» یا «پاکسازی کبد» در پستهای اینستاگرام گسترش یافتهاند و سادگی این عادت نیز به جذابیت آن افزوده است.
-
خط پایان قدکشیدن کجاست؟
بیماری هابچهها معمولاً تا پایان دوران بلوغ فرصت دارند قد بکشند. یعنی دخترها معمولا تا ۱۵ – ۱۶سالگی و پسرها تا ۱۷ – ۱۸سالگی همچنان صفحات رشد فعال دارند.
-
نسبت دور کمر به اندازه قد چقدر باید باشد؟
مد و زیبایییک بررسی جدید نشان میدهد اندازهگیری نسبت دور کمر یا دور شکم به قد (WtHR) نسبت به شاخص توده بدنی یا بیامآی (BMI) شیوه بهتری برای پیشبینی خطر دچار شدن به نارسایی قلبی است.
-
کدام بیماران بهتر است به متخصص تغذیه مراجعه کنند؟
تغذیه و تناسب اندامبه گفته یک کارشناس تغذیه، برخی از پزشکان، رویکرد درمانی خود را بیشتر بر داروها متمرکز میکنند و نقش تغذیه در درمان را دستکم میگیرند و ممکن است به جای ارجاع بیماران به کارشناس یا متخصصان تغذیه توصیههای کلی تغذیه ای به بیماران بدهند که اغلب برای بیماران مکفی نبوده و کابردی نیست.
-
خبرآنلاین گزارش میدهد:
تاریخچه عملهای زیبایی/ استفاده از پوست پیشانی برای ترمیم بینیهای قطعشده در مجازاتها/ اولین جراحی زیبایی تاریخ کِی انجام شد؟
مد و زیباییجراحی پلاستیک، رشتهای که امروزه با بازسازی بدن و تغییر ظاهر پیوند خورده، ریشههایی عمیق در تاریخ پزشکی دارد. این علم از تلاشهای ابتدایی برای ترمیم جراحات در تمدنهای کهن تا فناوریهای پیشرفته قرن بیستویکم، مسیری پر فراز و نشیب را طی کرده است. این مسیر نهتنها نشان دهنده پیشرفت تکنیکی، بلکه بازتابی از نیازهای انسانی، فرهنگها و چالشهای اخلاقی است که این رشته را شکل دادهاند.
-
به محض بیدار شدن از خواب، گوشی را چک نکنید!/ چگونه چک کردن گوشی روزتان را تحت تأثیر قرار میدهد؟
سلامت کودک و خانوادهچک کردن صبحگاهی گوشی شاید برای برخی انگیزهبخش باشد، اما اگر کنترل نشود، استرس و حواسپرتی ایجاد میکند. با مدیریت آگاهانه این عادت، میتوان روز را با تمرکز و انرژی آغاز کرد و تعادل سالمی در زندگی دیجیتال برقرار نمود.