• رفراندوم برای خروج از NPT

    رفراندوم برای خروج از NPT

    برزگر، کیهانبرگزاری رفراندوم برای خروج از NPT پیام قدرتمندی به غرب ارسال می‌کند. این ابتکار واقعیت‌های اجتماعی و سیاسی جامعه ایرانی را برای غرب و حتی سیاستگذاران داخلی کشورمان آشکار می‌کند.

  • مذاکره هسته‌ای و اعراب خلیج فارس

    مذاکره هسته‌ای و اعراب خلیج فارس

    برزگر، کیهانمذاکرات هسته‌ای فرصت خوبی برای تجمیع منافع ایران و اعراب خلیج فارس در موضوعات منطقه‌ای برای خنثی سازی تهدید اسرائیل و مدیریت نقش منافع محور آمریکا فراهم کرده است. نگرانی سنتی دولت‌های عربی چالش وجود نیروهای شبه نظامی مورد حمایت ایران برای رژیم‌های آنها بود. اما اکنون اکثر این نیروها در حال ادغام در ساختار نظامی و امنیتی دولت‌های خود و بازبینی نظری در نقش منطقه‌ای خود هستند.

  • بازی روس‌ها در میدان دیپلماسی

    بازی روس‌ها در میدان دیپلماسی

    برزگر، کیهانروی کار آمدن دونالد ترامپ و افزایش تنش بین ایران و آمریکا فرصتی برای روس‌ها فراهم کرده تا از ظرفیت میانجیگری خود در میدان پرتنش سیاست این دو کشور استفاده کنند و بر ارزش نقش استراتژیک خود در سیاست‌های منطقه‌ای و جهانی بیفزایند که به گونه‌ای با جنگ اوکراین مخدوش شده بود اما موفقیت نقش روس‌ها در پرونده‌هایی همچون مذاکرات هسته‌ای و مسائل منطقه‌ای بستگی به سیاست آنها در برقراری تعادل بین دو اصل ضرورت تقویت روابط دوجانبه با ایران و عملکرد آنها در نظم سلسله مراتبی جهانی مورد نظر خود دارد.

  • نه جنگ، نه غرب

    نه جنگ، نه غرب

    برزگر، کیهانخط اصلی سیاست روسیه در مذاکره احتمالی بین ایران-غرب  پرهیز از جنگ و همزمان عدم گرایش کامل ایران به غرب است.

  • مدیریت تخاصم اروپا

    مدیریت تخاصم اروپا

    برزگر، کیهانموضع گیری های اروپا علیه ایران از زمان فروپاشی برجام، جنگ اوکراین، ناآرامی های داخلی 1401، جنگ غزه، و اخیرا در مورد جزایر سه گانه ایرانی و همچنین تعطیلی سه کنسولگری ایران در آلمان، همگی نشان از تغییر جهت سیاست اروپا از رویکرد «تعامل حداقلی» به یک رویکرد «تقابلی» با کشورمان است.

  • ضرورت خروج از «دوگانه‌سازی» در سیاست‌ خارجی

    ضرورت خروج از «دوگانه‌سازی» در سیاست‌ خارجی

    برزگر، کیهانمسعود پزشکیان رئیس جمهور منتخب ایران در مقاله ای با عنوان «پیام من به جهان جدید» رویکرد اصلی سیاست خارجی خود را ایجاد «تعادل» در روابط با همه کشورها تعریف کرد. پیشبرد چنین رویکردی بیش از هر چیز نیاز به خروج از «دوگانه سازی» های موجود در حوزه سیاست خارجی و «پیوند» بین آنها دارد.