خانه ملت نوشت: سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، با تاکیدبراینکه نمایندگان زن در حال پیگیری مطالبات زنان خود سرپرست هستند، از تامین اعتبارات برای اجرای طرح بیمه زنان خانه‌دار دارای سه فرزند خبر داد.

زهرا ساعی در رابطه با وضعیت زنان سرپرست خانوار که باید از مزایای دولتی بهره‌مند شوند گفت: طبق تعریفی که در کتب علمی ارائه داده‌اند زنان سرپرست‌خانوار به سه گروه تقسیم می‌شوند که گروه اول را زنان بد سرپرستی تشکیل می‌دهند که همسرانشان معلول و بیمار هستند و در پی آن تامین معیشت بر عهده زن خانواده است.

نماینده مردم تبریز، آذرشهرو اسکو درمجلس شورای اسلامی، با اشاره به سایر زنانی که در گروه زنان سرپرست خانوار قرار می‌گیرند ادامه داد: زنانی که همسرشان فوت کرده یا به هر دلیلی از جمله طلاق متارکه کرده‌اند نیز در این گروه قرار می‌گیرند، همچنین زنان خودپرست که تجرد قطعی را انتخاب کرده‌اند بر اساس تعریف جهانی در زمره زنان سرپرست‌خانوار قرار می‌گیرند که یا به تنهایی معیشت خود را تامین کرده یا خانواده خود را نیز اداره می‌کنند.

وی در مورد اعتراضاتی مبنی بر حذف حق عائله‌مندی از فیش حقوقی زنان خودسرپرست که از پائیز سال 96 به طور ناگهانی اعمال شده و حقوقی که در این سال تحت این عنوان به حساب آنها واریز شده بود به صورت یکجا از حقوقشان کسر شده است یادآورشد: افرادی که خانواده خود را اداره می‌کنند می‌توانند بر اساس قانون بهره‌مندی از حق عائله‌مندی خود را پیگیری کنند، ضمن اینکه ما نیز در حال پیگیری این موضوع هستیم و قطعا می‌توانیم در چارچوب قانون این مشکل را برطرف کنیم.

ساعی در خصوص نحوه پوشش بیمه‌ای برای زنان سرپرست‌خانوار تصریح کرد: زنان سرپرست‌خانواری که تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی قرار دارند می‌توانند از این بیمه بهره‌مند شوند و برای تحقق این مهم نیز 240 میلیارد تومان در بودجه 97 در نظر گرفته شده است.

بیمه کل زنان خانه‌دار مشمول اصل 75 شد

وی در تشریح محوه اعمال بیمه زنان خانه‌دار تاکید کرد: در بودجه 97 و قانون برنامه ششم توسعه آمده که زنان خانه‌داری که دارای سه فرزند باشند می‌توانند تحت پوشش این بیمه قرار بگیرند، چرا که به علت شرایط اقتصادی کنونی کشور و منابع موجود تنها می‌توان تعداد محدودی از زنان خانه‌دار را تحت پوشش بیمه قرار داد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، اظهار کرد: ما به دنبال این بودیم که همچون کشورهای توسعه‌یافته که برای تمام زنان خانه‌دار حقوقی تعریف کرده‌اند و آنها را تحت پوشش بیمه قرار داده‌اند، اقدام کنیم، اما با وجود مشکلات اقتصادی کشور اجرای آن امکانپذیر نبود و به دلیل اینکه مشمول اصل 75 شده و برای دولت بار مالی اضافی ایجاد می‌کرد، از اجرای آن ممانعت به عمل آمد.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس، عنوان کرد: البته تلاش می‌کنیم که حقوق بانوان کشور را با اولویت زنان آسیب‌پذیر پیگیری کنیم تا زمانی که شرایط اقتصادی کشور بهبود پیدا کند تا در پی آن بتوانیم با ایجاد قانون زنان بیشتری را تحت پوشش بیمه قرار دهیم.

۴۷۲۳۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 765621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۷
    0 1
    نمیدونم چرا زنی که طلاق گرفته و داره ماهی 3 تا سکه میگیره جزو زنان آسیب پذیر قرار میگیره که ماهی بالای 5 میلیون درآمد داره اونوقت زنی که با جون کندن درآمد یک میلیونی داره مرفه به حساب میاد فرقشون اینه که دومی با هر بدبختی نشسته پای زندگیش اما اولی دنبال کیف و حال خودش رفته