ایرج بهرامی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: ۱۰ هزار دانش آموخته بخش کشاورزی در ۱۸ رشته از جمله باغبانی، زراعت، خاکشناسی، ترویج کشاورزی، محیط زیست و منابع طبیعی وجود دارد که ۵ هزار نفر از آنها جویای کار هستند.
وی افزود: یکی از برنامههای مهم برقراری ارتباط فارغ التحصیلان با بهره برداران و تولیدکنندگان است که سبب علم محور کردن کشاورزی، افزایش بهرهوری، کاهش ضایعات، افزایش منابع آبی در شرایط خشکسالی، افزایش منابع درآمدی برای کشاورزان و صادرات محصولات کشاورزی میشود.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه تصریح کرد: مهمترین خدمتی که در بستر سامانهها صورت میگیرد، صدور مجوز برای فعالیت در بخشهای کشاورزی است که نظام مهندسی در حوزه صدور مجوزها و تسریع در ارائه پروانه تاسیس در کوتاهترین زمان کمک زیادی به ورود سرمایههای مردمی به بخش کشاورزی میکند.
وی عنوان کرد: در قانون تاسیس پروژههای کشاورزی به تلاش برای افزایش ضریب نفوذ دانش در محیطهای کشاورزی اشاره شده و این موضوع زمانی اتفاق میافتد که از ظرفیت فارغ التحصیلان در بخش کشاورزی استفاده کنیم.
این مسئول از دستگاههای اجرایی جهادکشاورزی، منابع طبیعی، دامپزشکی، شیلات و بقیه ارگانهایی که در راستای رفع مشکلات قادر به همکاری هستند کمکهای همه جانبه را خواستار شد.
بهرامی ادامه داد: فارغ التحصیلان برای هر فعالیت و ایجاد پروژههای کشاورزی، بنا به وسعت و نوع اشتغال آنها میتوانند تسهیلات دریافت کنند که مشکلات موجود برای دانش آموختگان شامل نبود سرمایه آورنده و وثائق است و از مسئولین درخواست میشود در جهت رفع این مشکلات گام بردارند.
وی تاکید کرد: همه عزیزان فارغ التحصیل برای استفاده از تسهیلات پروژههای کشاورزی میتوانند به سامانه سیتا (https://cita.maj.ir) مراجعه و درخواست خود را ثبت کنند و در صورت هزگونه تغییر منبع از طریق پیامک به مراجعه کنندگان اعلام میشود.
46
نظر شما