استقرار ٨۶ شعبه اخذ رأی در صحنه/یک هزار نفر در این شهرستان رأی اولی هستند

فرماندار شهرستان صحنه گفت: ٨۶ شعبه اخذ رأی در شهرستان صحنه در نظر گرفته شده که ۴٩ شعبه سیار و ٣۵ شعبه ثابت است. 

غلامرضا شهبازی در گفتگو با خبرنگار خبرآنلاین کرمانشاه، اظهار کرد: در مجموع در شهرستان صحنه، ٨۶ شعبه اخذ رأی برای انتخابات پیش رو پیش‌بینی شده است که ۵٠ شعبه آن روستایی و مابقی شهری است.

وی افزود: همچنین از مجموع ٨۶ شعبه اخذ رأی در این شهرستان، ۴٩ شعبه سیار و ٣۵ شعبه ثابت است.

فرماندار شهرستان صحنه تصریح کرد: عوامل اجرایی، اعضای شعب، نمایندگان فرماندار و ستاد و عوامل امنیتی و انتظامی در شهرستان ٢ هزار و ۵٠٠ نفر هستند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه انتخابیه صحنه، هرسین و کنگاور تا کنون ٣٠ نفر تایید صلاحیت شدند و در شهرستان صحنه ۶٠ هزار نفر واجد شرایط برای رأی هستند.

این مقام مسئول ادامه داد: مجموع رأی اولی‌های امسال در در این ‌هرستان حدود یک هزار نفر هستند که همراه با سایرین در انتخابات مشارکت می‌کنند.

46

کد خبر 1874209

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار