تاکید نماینده مجلس بر گسترش تردد خودروهای پلاک کیش و قشم به استان‌های همجوار هرمزگان

نماینده مردم بندرلنگه، بستک، پارسیان و غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت توسعه دامنه اجرای طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد، گفت: اجرای طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم نباید به هرمزگان محدود بماند و انتظار می‌رود این طرح در ادامه به سراسر استان و سپس استان‌های همجوار نیز گسترش یابد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش، احمد جباری در آیین آغاز طرح تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم در سراسر هرمزگان که در جزیره کیش برگزار شد، این اقدام را گامی مؤثر در مسیر تسهیل خدمات به شهروندان و سرمایه‌گذاران دانست و با اشاره به ضرورت توسعه دامنه اجرای این طرح، اظهار کرد: اجرای این طرح با همکاری دستگاه‌های مختلف محقق شده و شایسته است در ادامه به سراسر هرمزگان و استان‌های همجوار نیز تسری یابد.

وی با قدردانی از تلاش مجموعه‌های اجرایی در مدیریت شرایط اخیر کشور افزود: در این مقطع، همه دستگاه‌ها و مسئولان با همدلی و همکاری مؤثر نقش‌آفرینی کردند و در کنار آن، حضور گرم، صمیمی، پرشور، مخلصانه و انقلابی مردم، زمینه مدیریت موفق شرایط را فراهم کرد.

جباری با اشاره به نقش‌آفرینی ارکان مختلف کشور در عبور از شرایط اخیر، خاطرنشان کرد: تعامل و هم‌افزایی سه ضلع (میدان)، (مردم) و (دیپلماسی) موجب شد اقتدار جمهوری اسلامی ایران در عرصه دیپلماسی نیز به ثمر بنشیند و مطالبات کشور با قدرت بیشتری مطرح شود.

نماینده مردم بندرلنگه، بستک، پارسیان و غرب هرمزگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ویژگی‌های خاص جزیره کیش تصریح کرد: بسیاری از شهروندان و سرمایه‌گذاران این منطقه از استان‌های مختلف کشور هستند و شرایط کیش با بسیاری از مناطق آزاد دیگر متفاوت است؛ از این رو توسعه دامنه اجرای این طرح می‌تواند پاسخگوی نیاز فعالان اقتصادی و ساکنان منطقه باشد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد: با همراهی رئیس‌جمهور، اعضای دولت، پیگیری‌های استاندار هرمزگان، مدیران عامل سازمان‌های مناطق آزاد کیش و قشم، همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان ذی‌ربط، زمینه توسعه هرچه بیشتر این طرح فراهم شود.

کد مطلب 2239458

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار