حبیبالله کاسهساز در گفتوگو با خبرآنلاین، در مورد تشکل جدید تهیهکنندگان اظهار داشت: «به نظر میرسد این تشکل تنها نهاد مورد اعتماد همه تهیهکنندگان خواهد بود و از سوی دیگر این تشکل اعتماد معاونت سینمایی را نیز به همراه دارد. این تشکل تنها راه نجات تهیهکنندگان سینمای ایران است.»
او در مورد نظر طیفهای مختلف تهیهکنندگی درباره این تشکل گفت: «بیش از 80 تا 90 درصد تهیهکنندگانی که در چهار صنف عضویت دارند نظری مثبت در مورد این تشکل دارند و معتقدند باید همه این بخشها زیر یک سقف گرد هم آیند. ممکن است 20 درصد مخالفتی داشته باشند و در پی کارشکنی باشند تا به اهداف خود برسند، اما در نهایت آنها نیز کنار هم میآیند.»
کاسهساز درباره موضوع تهیهکنندهسالاری که از سوی علیرضا سجادپور مدیر اداره کل نظارت و ارزشیابی عنوان شده، گفت: «بحث ما تهیهکنندهسالاری نیست، بلکه موضوع مسئولیت مهمی است که برعهده تهیهکنندگان از ابتدا تا انتهای تولید یک فیلم سینمایی قرار دارد. تهیهکننده از مرحله نگارش طرح اولیه فیلمنامه درگیر یک فیلم سینمایی میشود تا اکران و تبلیغات فیلم و قاعدتاً منافع حفظ یک اثر تهیهکننده را در جایگاهی قرار میدهد که مراقب امور مربوط به کار باشد و همه چیز را تحت نظر قرار دهد. از آنجا که تنها فرد مسئول در مورد یک پروژه سینمایی تهیهکننده است اینکه تمامی مسئولیتها برعهده او باشد نکته عجیب و دور از انتظاری نیست.»
او با اشاره به فعالیت این تشکل خارج از چارچوب خانه سینما گفت: «اساس طرح تشکل واحد تهیهکنندگان این است که این بخش خارج از خانه سینما فعالیت کند و صنفی در حد و قد و قواره 26 صنف دیگر موجود در خانه سینما باشد. این دو بازوی سینمای ایران خواهند بود.»
کاسهساز تاکید کرد به هیچ عنوان سایر صنوف زیر نظر این تشکل واحد نخواهند بود و گفت: «هر کدام از اینها به صورت جداگانه فعالیت میکنند و مجموعاً خانه سینما و تشکل واحد تهیهکنندگان تعاملی خواهند داشت، اما آنها زیر نظر همدیگر نخواهند بود.»
نظر شما