مخالفت‎های نمایندگان با دو بند از لایحه برنامه پنجم سبب شد تا سرنوشت تعیین تکلیف برای وضعیت کارمندان مازاد دولتی بار دیگر برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق برگردد.

به گزارش خبرآنلاین، بندهای الحاقی یک و دو ماده 52 لایحه مذکور به تعیین تکلیف این نیروها اشاره داشت که بند اول با رای قاطع نمایندگان کلا حذف شد و دومی هم مراعا ماند.

در بند الحاقی اول ماده 52 لایحه برنامه پنجم، به دولت اجازه داده شده بود که با استفاده از امکانات موجود، سازمانی را با عنوان «سازمان خدمات عمومی» تاسیس کند تا کارکنان مازاد بر نیاز یا غیر ضروری دستگاه‎های اجرایی اعم از رسمی، پیمانی و قراردادی را به این سازمان منتقل کند. این سازمان می‎تواند این نیروهای انسانی را در اختیار دستگاه‎ها و یا انجام خدمات در قالب قرارداد و همکاری و مشارکت در برنامه‎های ملی نظیر اخذ آمار، برگزاری انتخابات، فعالیت‎های مربوط به بهداشت عمومی و ...قرار دهد.

در بند الحاقی دوم هم نوشته شده بود که انتقال یا ماموریت کارکنان رسمی و پیمانی و طرف قرارداد دستگاه‏های اجرایی به ساید دستگاه‎های اجرایی با توافق دستگاه‏ها در شهرستان محل خدمت مجاز است.

اگرچه در بند اول، قید شده بود که این جابه جایی نیازی به کسب نظر موافق کارکنان ندارد اما در بند دوم هیچ اشاره‏ای به این موضوع نشده بود. نمایندگان که معتقد بودند جابه‏جایی نیروهای مازاد بدون کسب نظر موافق آنها بر خلاف اصل 28 قانون اساسی است و نمی‎توان کسی را وادار به انجام کاری کرد. به دلیل همین مخالفت‏های پررنگ و سخنان حاشیه برانگیز نمایندگان بود که این بند از لایحه برنامه پنجم حذف شد.

در بند دوم نیز به دلیل آنکه مشخص نبود که از نیروهای در استخدام دولت برای این جابه‎جایی کسب نظر خواهد شد یا نه و اینکه دامنه تغییر جابه‎جایی در یک شهرستان، شامل حال تمامی شهرهای تابعه هر شهرستان می‏شود یا نه؟، مراعا ماند تا کمیسیون تلفیق بار دیگر به بررسی آن بپردازد.

کد خبر 107048

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین