نظافت تهران در بدترین وضعیت دهه‌های گذشته؛ مخازن زباله یا پُر هستند یا واژگون/ «تهران از لحاظ زیستی میان ۱۷۳ شهر دنیا رتبه ۱۶۳ را دارد»

عضو پیشین شورای شهر می‌گوید: یکی از اتفاقاتی که این روزها خیلی در شهر تهران به چشم می‌خورد افزایش شمار زباله‌گردها در سطح شهر است؛ در خیلی از معابر و به ویژه در نیمه دوم روز از ساعت ۵ بعدازظهر به بعد می‌بینیم، حضور صدها زباله‌گرد در خیابان‌ها است که اغلب هم متاسفانه کودک و نوجوان هستند که سر در سطل‌های زباله دارند و مشغول زباله‌گردی هستند.

فرزانه فراهانی: مخازن مملو از زباله در نقاط مختلف شهر از تصاویر ثابتی است که این روزها جلوی چشم شهروندان تهرانی قرار دارد و رضایت آن‌ها از نحوه نگهداشت شهر هر روز کمتر از قبل می‌شود. اعتراض مردم به عدم تخلیه مخازن زباله، انجام نشدن نظافت روزانه معابر، واژگونی مخازن توسط زباله‌گردها و حتی حضور زباله‌گردهای کوچک و بزرگ در تهران از جمله مواردی است که انتقادات فراوانی را از عملکرد مدیریت شهری این دورهبه همراه داشته است.

چندی پیش داود گودرزی معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: در ۲ سال گذشته اقداماتی در تجمیع پیمانکاران حوزه نظافت شهر انجام شد و تعداد پیمان‌ها از ۱۴۷ به ۱۴ قرارداد رسید.‌

معاون خدمات شهری شهرداری تهران گفت: موضوع نظافت شهر چندین سال است با پیمانکاران بخش خصوصی انجام می‌شود و ۵۴ هزار مخزن زباله نیز در شهر نصب شده و تلاش داریم با کاهش مشکلات پیمانکاران موضوع نظافت شهر را جدی‌تر دنبال کنیم.

اما برخلاف وعده معاون علیرضا زاکانی شهردار تهران، یکی از بزرگترین گلایه‌های تهرانی‌ها مربوط به کمبود و پر بودن همیشگی مخازن زباله است.

نظافت تهران در بدترین وضعیت دهه‌های گذشته؛ مخازن زباله یا پُر هستند یا واژگون/ «متاسفانه تهران از لحاظ زیستی میان ۱۷۳ شهر دنیا رتبه ۱۶۳ را دارد»

جمع‌آوری زباله و پسماند تهران در بدترین وضعیت خود قرار دارد!

محمدجواد حق‌شناس عضو پنجمین دوره شورای شهر تهران، به خبرآنلاین می‌گوید: وضعیتی که امروز ما در معابر شهر تهران و به ویژه در خصوص رها بودن نظافت و بهداشت شهر و جمع‌آوری زباله و پسماند شاهد آن هستیم، متاسفانه در بدترین وضعیت خود نسبت به چند دهه اخیر قرار دارد و در هیچ محفلی نیست که عموم شهروندان تهرانی از این وضعیت نامناسب گلایه نداشته باشند.

او درباره چگونگی عملکرد شورای شهر تهران، تصریح می‌کند: متاسفانه شورای شهر تهران هم نظارت کیفی و قانونی خود را در مورد عملکرد شهرداری تهران در خصوص نظافت شهر در این دوره مدیریت شهری به کار نگرفته است و معاونت خدمات شهری شهرداری هم که متولی انجام مسئولیت رفت و روب و نظافت معابر مختلف پایتخت است، عملکرد خوبی نداشته و نتوانسته است که پاسخگوی نیازهای شهروندان در این خصوص باشد.

عضو پیشین شورای شهر تهران یادآور می‌شود: چیزی که امروز من هم مثل سایر شهروندان در شهر تهران مشاهده می‌کنم، این است که وضعیت تهران برای زیست شهروندان، وضعیت بسیار سختی است.

حمله به دوره قبل، به جای ارائه گزارش عملکرد!

علی اعطا سخنگوی شورای شهر تهران در دوره پنجم نیز درباره چگونگی عملکرد شهرداری در دوره ششم در حوزه خدمات به خبرآنلاین می‌گوید: وضعیت مشخص و همه چیز واضح و عیان است و مردم هم می‌بینند و خودشان در مورد عملکرد دوره پنجم و همچنین دوره ششم مدیریت شهری قضاوت می‌کنند.

اعطا ادامه می‌دهد: الان نزدیک انتخابات شورای شهر هستیم و شورای شهری‌ها و مدیران شهرداری این دوره، به جای اینکه گزارش عملکرد خود را ارائه بدهند، ترجیح می‌دهند ضعف و نقصان خود را با حمله به دوره قبلی مدیریت شهری جبران کنند.

او می‌افزاید: ما در محدوده یکی از خیابان‌های مرکزی شهر تهران زندگی می‌کنیم و متاسفانه به طور مکرر شاهد این هستیم که مخزن زباله‌ای که روبروی منزل ما قرار دارد، یا معمولا پر است، یا واژگون شده و یا اینکه پس از تخلیه پسماند توسط زباله‌گردها در نقطه‌ای دیگر رها شده است.

اعطا بیان می‌کند: ممکن است کسی تصور کند که ما با یک گرایش سیاسی متفاوت، چون در دوره دیگری در شورا بودیم، خوشمان می‌آید که به شهر رسیدگی نشود، اما واقعا اینطور نیست من به عنوان شهروند دلم می‌خواهد شهر تهران همیشه تمیز و مرتب باشد و مردم هم بابت آن زاکانی و اعضای شورای شهر در دوره ششم را تشویق کنند، اما  خیلی از شهروندان از نحوه رفت و روب و نظافت روزانه شهر تهران رضایت چندانی ندارند و شهرداری باید به فکر رفع این عدم رضایت باشد.

نظافت تهران در بدترین وضعیت دهه‌های گذشته؛ مخازن زباله یا پُر هستند یا واژگون/ «متاسفانه تهران از لحاظ زیستی میان ۱۷۳ شهر دنیا رتبه ۱۶۳ را دارد»

وضعیت زیستی تهران نگران‌کننده است/ عدم رضایت تهرانی‌ها از نظافت شهر

حق‌شناس تاکید می‌کند: طی روزهای اخیر آماری را می‌دیدم که تهران در میان ۱۷۳ شهر شناخته‌شده دنیا به لحاظ زیستی، متاسفانه در موقعیت ۱۶۳ قرار دارد و این آمار هم عجیب و هم نگران‌کننده است. یکی از اتفاقاتی که این روزها خیلی در شهر تهران به چشم می‌خورد افزایش شمار زباله‌گردها در سطح شهر است؛ در خیلی از معابر و به ویژه در نیمه دوم روز از ساعت ۵ بعدازظهر به بعد می‌بینیم، حضور صدها زباله‌گرد در خیابان‌ها است که اغلب هم متاسفانه کودک و نوجوان هستند که سر در سطل‌های زباله دارند و مشغول زباله‌گردی هستند.

او خاطرنشان می‌کند: علاوه بر افزایش زباله‌گردها، متاسفانه با پایان جمع‌آوری ضایعات توسط این افراد، سطل‌ها را در خیابان و معابر واژگون شده رها می‌کنند و به شدت موجب آلودگی محیط‌زیست و افزایش جمعیت حیواناتی چون موش، گربه و سگ‌ها در معابر می‌شود و این مشکلات با سردتر شدن هوا و وجود آلودگی هوا تشدید می‌شود.

این عضو سابق شورای شهر می‌گوید: شهرداری تهران به جای اینکه به وظایف اصلی خود مثل نظافت شهر و نظارت بر نحوه عملکرد پیمانکاران خود بپردازد، از این وظایف غافل شده است و به سراغ اموری رفته است که هم وقت و هم هزینه زیادی را می‌گیرد و شاید اگر بخواهیم از مدیریت شهری دوره ششم گزارش عملکردی دریافت کنیم، در راس آن به شاهکار شهرداری در تخلیه خانه اندیشمندان از اندیشمندان و دانشمندانی که سال‌ها در این خانه فعالیت علمی داشتند اشاره کنند که ظاهرا به مهمترین دستاورد شهرداری تهران تبدیل شده است.

او بیان می‌کند: اعضای شورای شهر تهران در دوره ششم جایگاه نظارتی خود بر عملکرد شهرداری تهران را فراموش کرده و زبان مردمی که شهر با پول آن‌ها اداره می‌شود نیستند و در مقابلِ ضعف شهرداری در حوزه‌های مختلف از جمله رفت و روب و نظافت ضعیف پایتخت سکوت کرده‌اند، به‌نظر من اعضای شورای شهر با این تصور که از دوره فعالیتشان در دوره فعلی زمان زیادی نمانده است، از مطالبه‌گری که وظیفه دارند صرف‌نظر می‌کنند و به رایی که مردم به آن‌ها داده‌اند پشت پا می‌زنند.

نظافت تهران در بدترین وضعیت دهه‌های گذشته؛ مخازن زباله یا پُر هستند یا واژگون/ «متاسفانه تهران از لحاظ زیستی میان ۱۷۳ شهر دنیا رتبه ۱۶۳ را دارد»

ترافیک در شبانه‌روز ۳ ساعت از وقت تهرانی‌ها را تلف می‌کند

حق‌شناس با اشاره به مشکللات تردد در تهران می‌گوید: در کنار عملکرد ضعیفی که شهرداری تهران در نظافت خیابان‌های پایتخت دارد، دیگر مشکل عمده تهران هم‌اکنون ترافیک سنگین و سخت شهری است که وضعیت از ابتدای مهرماه به بعد سخت‌تر هم شده است و به طور متوسط نزدیک به ۳ ساعت از وقت شهروندان تهرانی در ترافیک هدر می‌رود و تلف می‌شود.

عضو سابق شورای شهر تهران بیان می‌کند: یکی دیگر از معضلات تهرانی‌ها آلودگی هوا است که با سرد شدن هوا وضعیت تنفس مردم را سخت‌تر هم می‌کند و علاوه بر مشکلاتی چون کمبود آب و برق که با آن روبرو بودند، امروز با کمبود هوا هم روبرو هستند و در مجموع ادامه به روند مدیریت فعلی شهر تهران، مشکلات پایتخت را تشدید می‌کند.

۲۳۳۲۳۳

کد خبر 2137906

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 31
  • نظرات در صف انتشار: 70
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    70 6
    نظافت معابر و تنظیف سطح شهر از وظایف ذاتی شهرداری ها محسوب می شود امری که متاسفانه در سه چهار سال اخیر در تهران مغفول مانده.. من در منطقه یک شهری ( محله فرمانیه ) ساکن هستم واقعا وضعیت انباشت انواع پسماند و زباله علاوه بر حضور فراوان موش در سطح معابر این منطقه که مراکز متعدد دیپلماتیک در آن حضور دارند عمیقا مایه تأسف است… حقیقتا عملکرد شهرداری تهران در زمان مدیریت شهری شایسته آقایان کرباسچی و قالیباف واقعا تحسین برانگیز و ماندگار بوده است
    • IR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      35 10
      همه جا پر موشه حتی اماکن شهرداری مثل تره بار و پارکها
    • IR ۱۲:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      42 37
      14 سال پیش من تهران بودمم خیلی کثیف بود از انقلاب به پایین نمیشد راه بری از بوی گند کثافت و موش و .... یعنی الان چی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • IR ۰۸:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    116 9
    وقتی کسی که تخصص مدیریت شهری و شهردار شدن را ندارد و با رانت ناشی از کاندیدای پوششی شدن شهردار می شود نتیجه همین است. تازه جمع آوری زباله ساده ترین کار شهرداری است . از این مجمل بخوان حدیث مفصل
  • ایرانی IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    7 56
    سلام عامل اصلی کمبود نیروی خدماتی هست و عامل واژگونی افراد ولگرد و معتادین هستند اگر معتادین رو مخصوصاً در منطقه 12 تهران جمع آوری کنید همه چی درست میشه خودشون فرار میکنند.
    • IR ۱۱:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      25 4
      اداره تنظیف شهرداری 120 سال پیش ایجاد شد و تا 4 سال پیش وظایف اون به روش مویرگی توسط 134 واحد خدمات شهری نواحی مناطق بطور قابل قبولی انجام می شد. تا اینکه شهردار جدید آمد و باعنوان کاهش هزینه، وظیفه را از نواحی گرفت و کار را متمرکز و تحویل دوستانش در سازمان پسماند داد. سازمان پسماند تجربه، تخصص و نیروی کارآمدی برای این کار ندارد. نتیجه این که شهر کثیف است و هزینه های جمع آوری زباله چند برابر شده است. ربطی به چند تا معتاد در منطقه 12 و هرندی و مولوی ندارد کل شهر همین وضع را دارد.
  • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    79 3
    چرا پاسخگو نیستن
    • IR ۱۰:۲۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      37 3
      تا موضوعی رسانه ای نشه و داد مردم در نیاد شورای شهر که مسئول پرسشگری و مطالبه از شهرداری رو به عهده داره حرکتی نمیکنه
  • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    58 7
    بسه دیگه این مدیریت شهری
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    54 7
    تهران فقط یک ویترین قشنگ است و از درون معضلات خیلی زیادی دارد
    • IR ۱۳:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      7 37
      اگه ناراحتی میتونی برگردی به روستای آبا و اجدادی . کسی برات کارت دعوت نفرستاده بیایی تهران
  • IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    68 6
    برگ زرینی از افتخارات زاکانی و تیم مجربش
  • IR ۰۹:۵۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    35 4
    چند سال پیش اومده بودم تهران تو میدون آزادی جز کثیفی و پلشتی چیزی ندیدم تو مشهد نظافت عالیه تو پیاده رو کسی جرات بساط کردن نداره هیچ مغازه داری حق اشغال کردن پیاده رو نداره وضعیت فضای سبز خوبه
  • سیا IR ۰۹:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    52 6
    ماموران گردن کلفت و گل چماق سدمعبر شهرداری را بکار بگیرند وبجای کتک زدن دستفروشان و غارت اموال آنها بیاورند زباله هارا جم کنند ماشاله هر کدوم از این مامورا جای شش نفر از این نظافتی ها کار میکنند خوشا به سعادتت زاکانی با این شهر اداره کردنت ناسلامتی میخواست رییس جمهور یه مملکت هم بشه
  • ناشناس IR ۱۰:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    46 4
    وقتی که از نگاه بعضی ها زباله گری نشانه پیشرفت هست اینها هم زباله ها جمع آوری نمی کنند که نشان دهند خیلی پیشرفته هستم .
  • IR ۱۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    34 5
    فردا به اتباع ربطش میدن و میگن جوان ایرانی اینکارا رو انجام نمیده.البته راست میگن پیمانکاری که دستش با شهرداری تو یک کاسه س و حق و حقوق کامل رو پرداخت نمیکنه بدنبال همون اتباع میگرده تا از جایی بزنه بزاره جیبش که واسش بیشتر سود داشته باشه.
  • IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    42 4
    تاژه شما تهرانید و هر چند وقت حداقل یک شستشویی مخازن زباله رو انجام میدن.بیایید محله ما(شهرستان اطراف تهران) ببینید مخزن از کثافت کبره بسته و از بوی گند کسی جرأت نزدیک شدن برای آشغال ریختن رو نداره و از راه دور مثل بسکتبالیست ها کیسه رو پرتاب سه امتیازی میکنن
  • IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    68 3
    انتقاد نکنید زباله نشانه ثروتمندی جامعه است.از بیانات گوهر بار ستاد امر به معروف
  • IR ۱۰:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    53 8
    به اتباع واگذار کرده بودن هم زباله رو جمع میکردن هم شستشو انجام میدادن.از قصد اینکارو نمیکنن که دوباره برشون گردونن آگاه باشید.
  • . IR ۱۰:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    19 14
    کار از کار گذشت
    • IR ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      8 3
      کار از کار نگذشته
    • IR ۱۲:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
      8 4
      رباتی؟! زیر همه خبرها این کامنت رو ثبت میکنی جه با ربط چه بی ربط!؟
  • IR ۱۱:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    31 2
    اخه زاکانی چه به شهرداری
  • غیاث IR ۱۱:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    15 3
    ممنون از گزارش خوب و کامل تون . لطفا در مورد مطالب مربوط به وضعیت شهر و بحران های موجود نظیر مقوله بحران زیست محیطی، خشک کردن و قطع درختان، ااصراف در شهرداری و طرح های اجرایی مثل سنگ فرش کردن ها و دوباره کندن ها، اصراف در تبلیغات سیاسی و ... در سطح شهر، بحران آسیب های اجتماعی و فرهنگی، سیستم حمل و نقل عمومی ضعیف به ویژه در مترو ها و بی ار تی و ... نیز گزارش هایی داشته باشید و نظرات شهروندان رو نیز جویا شوید. با سپاس
  • ata IR ۱۱:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    19 2
    این هم از معضلات جمعیت زیاد
  • IR ۱۱:۴۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    21 2
    در تهران موش ها جولان می دهند از شهر های دیگر خبر ندارم
  • IR ۱۲:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    11 2
    زاکانی: من در انتخابات رقیب جدی آقای پزشکیان بودم ولی اکنون بیشترین وفاق و همکاری با دولت را دارم!!!
  • IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    16 1
    سردبیر محترم با سلام لطفا درموردخرابی اسفالت کوچه و خیابانها و اتوبانهای تهران نیز بی زحمت گزارش تهیه کنید. گاهی اوقات با یک لکه گیری کوچک وبا پخش 2 بیل اسفالت، مشگل حل میشه. ولی کو گوش شنوا. خسته شدیم از بس کمک فنر و جلوبندی خودرو عوض کردیم.
  • رضا IR ۱۲:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    20 1
    در نظافت تهران همه مقصریم از شهرداری که بیشتر در امور سیاسی فعالیت دارد و به درخت‌های خشک و زباله ها دقت ندارد و گفت تا آخر هستم و سر حرفش نماند تا شهروندانی که هرجایی دوست دارند از خیابانها تا جوی های آب و.... زباله های خود را رها میکنند .در کوه و دشت و بیابان هم زباله میریزیم شهرداری مقصر است؟ همه مقصریم . من تو شما و شهردار
  • ایران IR ۱۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    13 2
    شهردار وظیفه اش چیه؟؟؟
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
    21 5
    مگر افاغنه را بیرون نمی کردند؟ احتمالا به زباله گردهای افغانی اقامت ویژه میدهند که از تعدادشان کم نمی شود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین