هوشنگ مرادی کرمانی، نویسنده مجموعه «قصه‌های مجید» تا چند روز دیگر راهی ترکیه می‌شود تا در آنجا با مخاطبان کتابش دیداری داشته باشد.

وی پیش از این سفر، در گفت و گویی با سایت خبرآنلاین، از دغدغه‌ها، شیوه نگارش و سفرش به ترکیه گفت. در بخشی از این گفت‌و‌گو، مرادی کرمانی در برابر سئوال خبرنگار ما که او را همچون غلامحسین ساعدی نویسنده‌ای ذاتاً قصه‌گو توصیف می‌کند، پاسخ می‌دهد: «اتفاقا بخشی از کتاب «هوشنگ دوم» که به تازگی توسط انتشارات اطلاعات منتشر شده به همین قضیه اختصاص دارد.

من در این کتاب، که یک گفتگوی بلند است، در مورد بسیاری از نویسندگان از جمله ساعدی حرف زده‌ام. او یک نویسنده خیلی خوب بود و ذهنی قصه‌پرداز داشت. به همین دلیل است که قصه‌هایش با استقبال مخاطبان روبرو شده‌اند. امیدوارم من هم بتوانم این گونه باشم...»

وی همچنین در بخش دیگری از این گفت و گو، با اشاره به خطرات بر هم زدن کلیشه‌ها از سوی یک نویسنده، با ذکر مثالی سینمایی این طور ادامه می‌دهدکه: «... وقتی مردم به چیزی عادت کردند، سخت است آن‌ها را با چیز دیگری روبرو کنی.

همه هنرمندها از جمله بازیگرها هم دقیقا همین طوری هستند. مثلا یادم می آید که ناصر ملک‌مطیعی، دو نوع دستمزد برای کارش داشت. می​گفت که برای فیلم​هایی که در آن​ها نقش جاهلی دارد و کلاه شاپو سرش می​گذارد، 40 هزار تومان و فیلم‌های دیگرش 20 تا 25 هزار تومان می‌گیرد. چون دلش می‌خواست تجربه‌های متفاوتی داشته باشد. اما تهیه کننده‌ها 40هزار تومان را می‌دادند و نقش جاهلی را می‌خواستند، چون مردم عادت کرده بودند تا ملک مطیعی  را در این نقش ببیند و این فیلم‌هایش فروش داشت...»

متن کامل گفت‌و‌گو با هوشنگ مرادی کرمانی را می‌توانید اینجا بخوانید.

کد خبر 107256

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین