ماده 68 لایحه برنامه پنجم، شورای گفت‏وگویی را میان بخش خصوصی و دولت پیش بینی کرده بود که لزوم تشکیل ان از یکسو و بی‎فایده بودنش از سوی دیگر، محل مباحثه نمایندگان شد.

به گزارش خبرآنلاین، پیشنهاد این شورا به منظور تبادل نظر دولت با بخش‏های خصوصی و تعاونی و تسهیل فعالیت‏های اقتصادی این بخش‎ها و رفع موانع آنها مطرح شده بود.

وزرای اقتصاد، صنایع، تعاون، بازرگانی، کشاورزی، کار، نفت و نیرو به همراه رئیس کل بانک مرکزی، معاون برنامه ریزی و راهبردی رئیس‎جمهور، دو معاون رئیس قوه قضاییه، روسای کمیسیون‎های اقتصادی، برنامه و صنایع مجلس و روسای اتاق‎های بازرگانی، صنایع و تعاون و شهردار تهران به انضمام هشت نفر از مدیران عامل شرکت‏های برتر خصوصی و تعاونی؛ اعضای این شورای گفت‎وگو بودند. وزیر اقتصاد رو هم رئیس این شورا در نظر گرفته بود.

محسن کوهکن سخنگوی هیات رئیسه در صحن علنی پیشنهاد حذف این ماده را داد و معتقد بود که مشکل بخش خصوصی و تعاونی در گفت‏وگو با دولت حل نمی‏شود و این شوار نیز هیچ ضمانت اجرایی برای تصمیماتش نخواهد داشت.

اما محمدرضا باهنر رئیس کمیسیون تلفیق در مخالفت با سخنان وی اظهار داشت: تا کنون جایگاه مشخصی برای مذاکره بخش خصوصی و دولتی در نظر گرفته نشده بود و همواره اعتراض بخش خصوصی هم به این است که صدایش به بخش دولتی نمی‎رسد. از این رو تشکیل چنین شورایی الزامی است.‎

وی در واکنش به اینکه کوهکن گفته بود «وزرای ما چقدر وقت دارند که هر 15 روز یکبار بخواهند 7 یا 8 ساعت جلسه بگذارند؟» ادامه داد: اگر وزرا برای بخش خصوصی وقت نگذارند پس چه کسی باید به خواسته‎های آنان توجه کند.

گفتنی است، نماینده دولت با بیان اینکه گفت‏وگوهای حضوری موثرتر از مکاتبه است، با تشکیل شورای گفت‏وگو موافق بود. نماینده اتاق بازرگانی هم موافق تشکیل چنین شورایی بود.

پس از این مذاکرات بود که حذف این ماده رای نیاورد و اصل آن تصویب شد.

کد خبر 107883

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین