علی اکبر عبدالرشیدی، روزنامه نگار و نویسنده اولین مطلب خود را با موضوع طنز تلویزیونی بارگذاری کرده است.

عبدالرشیدی نوشته است : " گاهی اوقات که برخی برنامه های طنز گونه شبانه را در رسانه ملی می بینیم به نظر می‌رسد که هنوز «تعریف درستی» از طنز تلویزیونی در رسانه ملی ما ارائه نشده است. اگر هم، چنین تعریفی حاصل شده است انگار این تعریف قابل تبدیل شدن به برنامه سازی های مستمر نیست. "

وی درباره طنزهای تلویزیونی اظهار کرده است : " گاهی جرقه‌های قابل اعتنائی از طنز در رسانه ملی به چشم می آید که بسیار دلگرم کننده است اما گاه برنامه هائی زیر نام طنز تهیه و پخش می شوند که به قول صاحبنظران رسانه نه تنها طنز نیستند که بیننده را گرفتار بازنگری در تعاریف اولیه رسانه هم می کند. بنابراین می توان این سوال را مطرح کرد که آیا طنز های قابل اعتنا به صورت تصادفی تهیه و پخش شده اند و یا برنامه های فکاهی پیش پا افتاده اشتباها در «ژانر» طنز قرار داده شده‌اند؟ "

خبرنگار و مجری برنامه های سیما عنوان کرده است : " آیا کمبود نویسنده، کارگردان و تهیه کننده در عرصه طنز وجود دارد؟ اگر چنین کمبودی وجود دارد آیا تا این حد است که به پخش برنامه‌هایی در حد پیش پا افتاده ترین فیلم های خنده دار بازارهای مستعمل سینمایی دهه های گذشته تن بدهیم؟ "

متن کامل مطلب وی را اینجا بخوانید.

کد خبر 108547

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • م-خ IR ۱۵:۵۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۱۳
    0 0
    اين آقا هم خودش از قماش همان رسانه ميلي هاست

آخرین اخبار