سایت الف در یادداشتی به نقد مدیریت فرهنگی در کشور پرداخته است.

در بخشی از این یادداشت آمده است:

*یک مجموعه فرهنگی را فرض کنید که در دوره اصلاحات تاسیس شده و تمام نیروی انسانی آن با اهداف فرهنگی آن دوره چیده شده اند. حال در دولت بعد مدیر آن مجموعه اصولگراترین و معتقدترین فرد به آرمانهای انقلاب انتخاب شود و باز هم طبق معمول یک جناب مهندس یا جناب سردار! آیا خروجی آن عوض می شود؟
 
*مگر آقای صفار یک انقلابی اصولگرا نبود؟ آیا فیلم های زمان او و ماقبلش تفاوت فاحشی داشت؟ مسلما خیر چون این بدنه همان بدنه است فقط مدیرش عوض شده است .

*چون غالبا مدیران فرهنگی کشور از رشته های غیر از انسانی انتخاب می شوند گمان می کنند که با دو تا بخش نامه و عزل فلان معاون همه چیز حل میشود؛تقصر هم از آنان نیست ساختار ذهنی آنان مهندسی شکل گرفته است.
 
*مدیر فرهنگی  واقعی مدیری محتوا محور است و سعی می کند برای تاثیر گذاری بر مخاطب اول بر بدنه اش تاثیر بگذارد مدیر فرهنگی باید مدیری صبور که در فکر ثمر دهی چهار ساله! نیست باشد.
 
*چندی پیش بازدید مقام معظم رهبری از ایرانخودرو بود. پروژه موتور ملی را چه کسی مدیریت می کرد؟  مهندس میر سلیم وزیر سابق ارشاد و استاد برجسته دانشگاه.
 
*جناب آقای مخبر دبیر شورای انقلاب فرهنگی برگزیده چه رشته ای در چهره های ماندگار بود؟ دامپزشکی!

*جناب آقای مهندس بذرپاش رئیس سازمان ملی جوانان که از مدیریت سایپا به امور جوانان آمد؟! و دهها مثال دیگر.

کد خبر 110415

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    0 0
    اگر این یک معضل است، باید اقدام عملی کرد. اگر معضل نیست، چرا وقت ما را می گیرید؟
  • یونس IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۹/۰۲
    0 0
    سلام . نمردیم و یکی به این فکر افتاد.درباره ی هندوانه هم هیچکس براحتی اظهارنظر نمیکند ولی در کشور ما بحمدالله همه در حوزه فرهنگ کارشناس ارشد هستند. چون هیچگاه به حوزه فرهنگ به دید یک حوزه تخصصی نگاه نمیشود.نانوا هم( جوش شیرین )میزند ، بیچاره فرهاد.