حسین علایی در گفتگو با مهر، درخصوص اینکه پارلمان اروپا، خواستار حذف گروهک منافقین از فهرست تروریستی آمریکا شده است، اظهار داشت: پس از تصویب قطعنامه 1929 غرب و ایالات متحده با استفاده از تمام امکانات خود برای اعمال فشار علیه جمهوری اسلامی ایران دست بکار شدند که مسئله درخواست پارلمان اروپا از ایالات متحده هم در همین راستا است.
اهم اظهارات این کارشناس مسایل بین المللی عبارت است از:
- گروهک منحط منافقین همواره علیه جمهوری اسلامی ایران بعنوان یک تهدید به شمار می رفتند. در حقیقت وجود سازمان مجاهدین خلق در عراق بدین منظور بود که غربیها بتوانند با سازماندهی آن اقدامات تروریستی را علیه ایران انجام دهند ضمن اینکه در طول جنگ تحمیلی نیز این گروهک تروریستی به عنوان پیاده نظام ارتش بعث صدام عمل می کردند.
- پس از فروپاشی حزب بعث و همچنین از بین رفتن صدام طبیعتا فضا برای فعالیت این گروهک تروریستی بوجود نیامد. بنابراین بهترین شیوه از نظر آنان این است که این گروه تبدیل به یک گروهک سیاسی شود تا از این طریق غرب بتواند از ظرفیتهای این گروهک منحط علیه جمهوری اسلامی ایران مجددا استفاده کند.
- درخواست پارلمان اروپا از ایالات متحده نیز از قبل با آمریکائیها هماهنگ شده است ، بطوریکه این مسئله ابتدا در اروپا انجام شد و به تدریج در آمریکا انجام خواهد شد.
- بهترین شیوه برای ایران جهت استرداد و محاکمه منافقین، پیگیری حقوقی وقضایی پرونده جنایات تروریستی گروهک منافقین در مجامع بین المللی است. از سویی دیگر جمهوری اسلامی ایران می تواند به دولت عراق فشار بیاورد تا آنها دست از حفاظت این گروهک تروریستی بردارند و با بازگرداندن آنان به ایران زمینه نابودی گروهک منافقین را فراهم آورند.
نظر شما