معاون عملیات ترافیکی پلیس راه محدودیتهای ترافیکی تعطیلات پایان هفته در محورهای مواصلاتی کشور را اعلام کرد.
سرهنگ پرویز سیاح البرزی گفت: به منظور تأمین نظم و امنیت تعطیلات پایان هفته محدودیت های ترافیکی که از روز سه شنبه 23 آذرماه آغاز و تا جمعه 26 آذر ماه در محورهای مواصلاتی اجرا می شود.
وی با اشاره به محدودیتهای جاده ای در روزهای پایانی هفته افزود: تردد موتورسیکلت از روز سه شنبه 23 تا 26 آذر ماه در محورهای کرج - چالوس ، هراز - فیروزکوه - دماوند و بالعکس ممنوع است.
معاون عملیات ترافیکی پلیس راه اظهار کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 12 تا 23 روز جمعه 26 آذرماه از کرج به سمت مرزن آباد ممنوع بوده و تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت 15 تا 23 از مرزن آباد به سمت کرج به صورت یکطرفه است.
وی گفت: همچنین تردد انوع تریلر و کامیون از محورهای کرج - چالوس ، هراز کماکان ممنوع است.
سرهنگ البرزی ادامه داد: تردد تمامی تریلرها و کامیون ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 تا 23 روز سه شنبه 23 آذر و از ساعت 6 صبح الی 23 روز چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه 24 ، 25 و 26 آذر از محور هراز ممنوع است.
وی گفت: تردد تمامی تریلرها و کامیون ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت 12 الی 23 روز سه شنبه 23 آذر و از ساعت 6 صبح الی 23 روز چهارشنبه ، پنجشنبه و جمعه 24 ،25 ، 26 آذر از تهران به سمت قائم شهر و بالعکس ممنوع است.
نظر شما