معاون اجتماعی ناجا خبر داده است که طراحی لباس‌هایی براساس موازین اسلامی در شورای اجتماعی وزارت کشور در حال انجام است.

با نزدیک شدن فصل زمستان، برخلاف سال‌های قبل، اظهارنظرهای مسئولان در مورد وضعیت حجاب در کشور افزایش یافته است. هرچند دیگراز چند سال پیش تا کنون، این موضوع به شکل یک رسم درآمده است که با آمدن فصل تابستان، طرح‌های مختلفی برای مقابله با بدحجابی در کشور طراحی و اجرا شود و تعداد زیادی از مسئولان کشور نسبت به وضعیت حجاب گله و شکایت کنند، اما امسال و بخصوص در چند هفته گذشته و در آستانه امدن فصل زمستان، موضوع حجاب در کشور دوباره به اظهارنظرهای مسئولان راه یافته است.

بعد از آنکه چند روز پیش دفتر هم‌اندیشی اساتید نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران نتایج پژوهشی را اعلام کرد که در آن آمارهای جالبی در مورد وضعیت حجاب در کشور اعلام شده بود، روز گذشته معاون اجتماعی ناجا خبر داده است که  طراحی لباس‌هایی براساس موازین اسلامی در شورای اجتماعی وزارت کشور در حال انجام است. سردار بهمن کارگر با بیان اینکه اصل بر این است که در طراحی این لباس‌ها حجاب اسلامی رعایت شود، به ایسنا گفته است که « درباره عفاف و حجاب نمی‌توان چیزی را به صورت استاندارد مصوب کرد، تنها می‌توان یک الگو را در زمینه حجاب نشان داد و براساس آن الگو افراد خود را تطبیق دهند، اما این که بگوییم همه یک نوع لباس و یک نوع پوشش را داشته باشند، این‌گونه نیست و کشور نیز به دنبال چنین چیزی نیست.»

این اظهارنظر پس از آن منتشر شده است که در تابستان گذشته به ادارات نظارت بر اماکن عمومی سراسر کشور ابلاغ شده تا با تشکیل جلسه با طراحان و تولید کنندگان البسه در مورد تولید پوشاک با مدلها و الگوهای ایرانی، اسلامی امکان تهیه لباس مناسب و مورد نیاز اقشار مختلف را بیش از پیش فراهم آورند.

معاون اجتماعی ناجا در شرایطی از طراحی لبای‌های اسلامی در وزارت کشور خبر داده که بر اساس « راهکارهای اجرایی گسترش فرهنگ عفاف و حجاب» که توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسیده و به 26 نهاد مسئول ابلاغ شده است، وظیفه طراحی و حمایت از طراحان لباس‌های اسلامی نه به وزارت کشور، که به وزارت بازرگانی سپرده شده است؛ به طوری که چندی پیش وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی هم لب به اعتراض گشود و گفت که « وزارت بازرگانی در عرضه لباس متناسب با شئونات اسلامی غفلت کرده است.»

شورای عالی انقلاب فرهنگی، چارچوب اصول و مبانی روش‌های اجرایی گسترش فرهنگ عفاف در بهمن ماه سال 76 تصویب کرد و در مرداد سال 84 نیز، راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف در چارچوب اصول و مبانی روش‌های اجرایی گسترش فرهنگ عفاف توسط این شورا به تصویب رسید.

توسعه فرهنگ کنکاش و تفکر در مفاهیم دینی توسط جوانان به منظور پذیرش درونی و قلبی و عمل به آنها، هماهنگی و وحدت رویه مستمر و پایدار در برخورد با ناهنجاری‌های فرهنگی توسط دستگاههای مختلف در چارچوب قانون، ارتقای سطح آگاهی و ایجاد حساسیت در مدیران نسبت به توسعه فرهنگ عفاف و حاکمیت ارزش‌های اخلاقی در مجموعه‌های تحت مسئولیت آنها، احیاء سنت امر به معروف و نهی از منکر در مورد حجاب و عفاف، طراحی و اجرای فعالیت‌های فرهنگی در مراکز تبلیغی، آموزشی و فرهنگی در راستای توسعه امر عفاف و حجاب و. . . ازجمله راهبردهای گسترش فرهنگ عفاف وحجاب در این مصوبه است که می‌توان به آنها اشاره کرد.

وظایفی را که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای برخی از نهادها در مورد فعالیت در حوزه لباس‌های ایرانی- اسلامی مشخص کرده است، در جدول می‌خوانید.

42/131

کد خبر 116961

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۳:۱۲ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۸
    0 0
    لطفا شما همان کار خودتان که ایجاد نظم و امنیت در کشور است را انجام دهید. خیاطی را به خیاط بسپارید.
  • رامین DE ۱۳:۵۶ - ۱۳۸۹/۰۹/۲۹
    0 0
    شرماور است، که پلیس برای زنان ما لباس طراحی کند یعنی لباس های زنان ما پلیسی میشه وای به حال ما
  • امین IR ۰۹:۰۲ - ۱۳۸۹/۱۰/۲۸
    0 0
    اگه نیروی انتظامی خیلی خوش سلیقه اس و وقت داره...یه طرحی برای سازمان خودشون طراحی کنه