به گزارش خبرآنلاین، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتوگو با مشرق به ریشه های فتنه 88 و حماسه 9 دی پرداخته و گفته است: موسوی انتخابات را شعبدهبازی خواند برای اینکه اعتقادی به جمهوریت نظام نداشت و متأسفانه در حوادث بعد از انتخابات نشان داد التزامی هم به اسلامیت نظام ندارد.
چکیده مطالب این مصاحبه به قرار زیر است:
مهمترین پیام انتخابات دهم ریاست جمهوری به بیگانگان این بود که مردم هر نامزدی را که مورد حمایت بیگانگان ببینند با تردید در صلاحیت او مینگرند و علیرغم صلاحیتهایی که ممکن است داشته باشد رأی خود را از او دریغ مینمایند.
- برخی معتقد بودند که انتخابات ریاست جمهوری را با یک رقابت صوری برگزار کنیم که تنشی در داخل پدید نیاید. دریافت اینجانب این است که مقام معظم رهبری با این نظر مخالف بودند و تصور میکنم ایشان معتقد بودند رقابت باید جدی و آزاد باشد و مردم به هرکس خواستند رأی بدهند منتها رقابت در چارچوب اخلاق و شرع انجام شود.
- برخی از اصلاحطلبان در استراتژی تبلیغاتی خود در همه ادوار رقابت، یک منطقی داشته و دارند و آن اینکه از قبل صحت انتخابات را زیر سؤال ببریم و در مورد صداقت نهادهای برگزار کننده تشکیک وارد کنیم. این دو فایده دارد: فایده اول اینکه اگر رأی نیاوردیم بگوییم طرف تقلب کرده است. فایده دوم اینکه اگر رأی آوردیم بگوییم علیرغم تقلب گسترده، اما بقدری نامزد ما طرفدار و رأی داشتند که آنها نتوانستند از تقلب نتیجه بگیرند.
- آنها که کمیته صیانت از آراء را تشکیل دادند بیمهری بزرگی به نظام کردند. یکی از مفروضات طراحان کمیته صیانت از آراء عدم اعتماد به نظام یا به تعبیر درستتر عدم التزام به نظام داشتند و این طراحی بعداً معلوم شد از اتاق فکر دشمنان نظام در لندن و واشنگتن بیرون آمده بود.
- موسوی قبل از شمارش آراء خود را پیروز انتخابات خواند. مفهوم این رویکرد آن است که هیچکس و هیچ نهاد و هیچ قانونی جز اراده و تصمیم خود را قبول ندارد. مردم به این اخلاق میگویند دیکتاتوری!
- حوادث تلخ رویدادهای عاشورای 88 اوج همگرایی ضدانقلاب اعم از منافقین، سلطنتطلبها و مارکسیستها با حرکتهای جدید بود. بعد از شرارت اهل فتنه در روز 13 آبان، 16 آذر، روز قدس و عبور از همه شعارها و آرمانهای انقلاب، نوبت به اهانت به مقدسات دینی مردم رسید. مردم انصافاً خونشان از این همه تبهکاری به جوش آمد و در 9 دی ماه در یک راهپیمایی پرشور تبری خود را از فتنهگران اعلام کردند.
- برای ما روشن شد در لندن و واشنگتن دو اتاق فرمان وجود دارد که توسط روزنامهنگاران فراری و برخی عناصر سیاسی مدعی اصلاحطلبی مدیریت میشود اینها تولیدات خود را در بیبیسی و رادیو آمریکا توزیع میکنند و از طریق شبکه مجازی با عناصر توطئه و فتنه در داخل هم تماس دارند. مبادله تولید دوطرفه است گاهی سخنرانیها و بیانیههای اهل فتنه تولید داخل است که به طور محدود در رسانههای دشمن بازتاب پیدا میکند. همین بیانیهها و سخنرانیها در آنجا بازپروری میشود، برمیگردد در داخل و از آن استراتژی و تاکتیک درمیآورند برای تداوم خصومت با نظام!
- /14111
نظر شما