هجوم آفت تشی به ۲۰۰ هزار هکتار از جنگل‌های استان کرمان

آفت تشی یا همان سیخور (گربه تیغی)۲۰۰ هزار هکتار از جنگل های استان کرمان را مورد هجوم قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان کرمان، رییس اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان در گفت وگو با خبرآنلاین گفت : آفت تشی همان سیخور است که از مهمترین جوندگان شب فعال مضر می باشد.

خانم فرامرزپور اظهار داشت : تشی (سیخور) در شرایط خشکسالی و در زمستان ها به علت کمبود مواد غذایی به محصولات زراعی و باغی ، درختان جنگلی و گیاهان مرتعی ، حمله ور شده و با تغذیه از پوست و ریشه خسارات فراوانی به درختان وارد می کند و در نهایت باعث خشکیدگی درخت می شود.

وی افزود: آمار مناطق آلوده به تشی در کل جنگل های استان کرمان سطحی بالغ بر ۲۵۰ هزار هکتار می باشد که معادل ۲۰۰ هزار هکتار مناطق بحرانی می باشد که در شهرستان های : بافت ، ارزوییه ، رابر ف راور و سیرجان شیوع دارد.

خانم فرامرزپور بهترین راه مبارزه با این آفت را ، توری پیچی دور تا دور درخت تا ارتفاع ۹۰ سانتیمتری دانست و گفت: خوشبختانه مبارزه با این آفت در پروژه های آبخیزداری از اعتبارت صندوق توسعه ملی دیده شده است و مبارزه با آن در قالب طرح ادامه دارد.

۴۶

کد خبر 1212033

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مازنی IR ۱۳:۵۲ - ۱۳۹۷/۰۹/۲۱
    0 0
    پس باید نسلشون رو برانداخت چون به هرحال متخصصین فهیم ما بیشتر از خود طبیعت می فهمند که چه چیزی کجا کمه و کجا زیاد کلاً برهم زدن تعادل طبیعت تخصص ماست

آخرین اخبار