نشست هم‌اندیشی احیا و بازسازی مراتع سرچشمه با حضور کارشناسان سازمان جنگل‌ها و مراتع و آبخیزداری

در راستای تحقق اهداف سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور در ارتباط با احیاء و اصلاح عرصه های طبیعی با توجه به تخریب معادن نشست هم اندیشی با حضور مهندس سنگدوانی، هاشمی و جعفرزاده مسوولین احیا و اصلاح سازمان متبوع ،مسوول حمایت و حفاظت اداره کل منابع طبیعی استان، مسوول اداره منابع طبیعی رفسنجان و جمعی از مسوولین شرکت مس در محل این شرکت برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان کرمان، مهندس زید آبادی مسوول اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی مس ضمن توضیح در خصوص ۳ معدن مس گفت: ۷۰ درصد مس کشور از معدن مس سرچشمه تامین می گردد.

وی ضمن توضیح در خصوص برنامه بهره برداری آینده این شرکت از معادن دره زا و دره آلو، اقدامات احیا و اصلاح شرکت نظیر بذرکاری به مساحت ۵۰۰ هکتار اراضی شمالی این شرکت و مبارزه با آفت لورانتوس به مساحت ۱۴۰۰ هکتار را تشریح کرد. نصیری کارشناس اداره محیط زیست مس سرچشمه در این رابطه گفت: شرکت مس پس از انعقاد قرار داد با اداره کل منابع طبیعی بصورت جدی کار را شروع کرده است.

زیدآبادی گفت در حال حاضر ۱۰۰۰ هکتار از اراضی آلوده به آفت لورانتوس پاکسازی شده است و به منظور بذر کاری از گونه های بومی منطقه نظیر بادام کوهی استفاده گردیده است. ایشان از تشکیل گروه دوست داران طبیعت جهت همکاری با این کارها خبر داد. مسعود حیدری پور مسوول اداره منابع طبیعی شهرستان رفسنجان در این نشست گفت: با توجه به تغییرات اقلیمی و کاهش بارش هنوز منطقه سرچشمه در شهرستان بیشترین بارش و غالبا بصورت برف را دارد.

مسوول اداره ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت ملی مس اذعان کرد: سرچشمه رویشگاه گونه های جنگلی نظیر بادام کوهی و مرتعی مثل آنغوزه است. حیدری پور گفت : شرکت مس در حال حاضر پای کار آمده است و نمونه بارز آن عملیات بذر کاری و مبارزه با آفت لورانتوس است که با توجه به مساحت عملیات بار مالی سنگی برای اداره منابع طبیعی دارد. فرامرز پور مسوول اداره حفاظت و حمایت اداره کل منابع طبیعی ضمن ابراز خرسندی از اینگونه تعاملات گفت بحث احیاء و اصلاح متاثر از فعالیتهای معدنی بسیار حائز اهمیت است به همین جهت امروز سعی بر بازدید از بزرگترین معدن منطقه شد .

جعفر زاده کارشناس سازمان جنگلها ،مراتع و آبخیزداری نیز ضمن ابراز خرسندی از اجرای چنین طرحهای در منابع طبیعی جویای سطح بهره برداری آینده معدنی سرچشمه در محل اجرای طرح شد و دراین خصوص ارائه نظر کرد. وی اذعان کرد احیاء وبازسازی به لحاظ قانونی به عهده منابع طبیعی است و تخریبهای معدنی باعث حساسیت زیاد دستگاه های نظارتی شده است، ایشان ابراز امیدواری کرد با توجه به تعامل بیشتر بین دستگاه ها شاهد اجرای بیشتر چنین طرحهای باشیم. در پایان نصیری کارشناس اداره محیط زیست ضمن توضیح در خصوص احداث پارک معدنی بوسیله ضایعات شرکت در محل دامپ های معدنی این شرکت خواستار بازدید از محل اجرای طرحهای شرکت مس سرچشمه شد.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 1218368

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید ۰۱:۵۱ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۱
    0 0
    شعار دادن خیلی راحته . حرف های بعضی از مسولین ذی ربط سوپاپ اطمینانه برای ایجاد حاشیه امن میزهاشون . بنده شخصا حداقل 10 بار گزارش تخریب های منطقه سرچشمه را مکتوب ، تصویری و در فضای مجازی به این ادارات ارسال کردم ولی هیچ اقدامی نشد