محمد اسلامی در حاشیه بازدید از مجموعه مسکن مهر پرند در جمع خبرنگاران گفت: امروز با حضور مقامات محلی از روند پیشرفت فیزیکی پروژه مسکن مهر پرند بازدیدی به عمل آوردیم و در جریان مشکلات و موانع این پروژه قرار گرفتیم.
وی با بیان اینکه پنج دسته مشکل و مانع در پروژه مسکن مهر پرند وجود دارد، اظهار داشت: اولین مشکل نبود طرح جامع شهر جدید پرند است که باید یک چارچوب مشخص برای آن تعریف و طبق اسناد نباید تراکم شهر جدید پرند بیشتر از ۱۲۵ هزار واحد شود و تمام امکانات و دسترسیها باید برای این میزان تراکم تامین گردد.
وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: متروی پرند نیز در دستور کار است که ایستگاه تبادلی آن باید در تهران ایجاد شود و اتصال پرند به فرودگاه امام را هم پیگیری میکنیم.
اسلامی با بیان اینکه باید تا پایان سال ۱۳ هزار واحد تحویل متقاضیان شود، اظهار داشت: انشعابات ۲۵ هزار واحد مسکن مهر باید برقرار شود تا بتوانیم این میزان واحدها را هرچه سریعتر به متقاضیان تحویل دهیم.
وی با اشاره به ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی ویژه اقشار متوسط رو به پایین در شهرهای جدید گفت: طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار بر این است که ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید ساخته شود که برخی از پروژهها هم شروع شده است و شهر جدید پرند هم ۲۰۰ هزار واحد در یک مجموعه ۸۸ هکتاری است که این واحدها به صورت ویلایی ساخته میشود.
وزیر راه و شهرسازی همچنین ادامه داد: مشکل دیگری که در این پروژه با آن مواجه هستیم نبود واحدها و دستگاههای دولتی است که باید تمام دستگاههای خدماترسان در این مجموعه استقرار پیدا کنند و نسبت به ساخت فضاهای عمومی و سرانههای آموزشی، درمانی و... اقدام کنند.
اسلامی با تاکید بر اینکه هیچ وقت اعلام نکردهایم مسکن مهر در پایان سال ۹۸ به اتمام میرسد، گفت: بارها گفتهام که واحدهایی از مسکن مهر که با مشکل فنی و اجرایی مواجه هستند را تا پایان سال ۹۸ به مردم تحویل میدهم اما تحویل واحدهایی که با مشکل حقوقی مواجه هستند در حوزه اختیارات وزارت راه و شهرسازی نیست و در ابتدا باید مشکلات حقوقی این واحدها برطرف شود.
وزیر راه و شهرسازی همچنین درباره افزایش سقف وام مسکن مهر اظهار داشت: مردم باید در احداث پروژههای مسکن مهر مشارکت داشته باشند و با مشارکت خود مردم نسبت به افزایش سقف وام مسکن مهر تصمیم میگیریم. البته باید قبول کنیم که قیمتهای ساخت افزایش پیدا کرده است.
وی با تاکید بر اینکه تنها راه افزایش توان خرید مردم بحث افزایش سقف وام مسکن نیست، گفت: برنامه ما این است که بتوانیم سازوکاری برای ارائه مصالح ارزان قیمت به انبوهسازان تدوین و طراحی کنیم و در جریان این سازوکار، مصالح با تخفیف به سازندگان ارائه شود و جبران هزینهها از محل فعالیت سازندگان مسکن در پهنههای تجاری صورت بپذیرد.
وی تاکید کرد: در این صورت مسکن با قیمت تمام شده کمتری به دست مردم میرسد و سود سازندگان هم جبران خواهد شد.
۱۷۲۳۱
نظر شما