شما نظر بدهید/ وزیر جدید بهداشت و درمان چه برنامه‌هایی را باید در اولویت خود قرار دهد؟

سعید نمکی وزیر جدید بهداشت و درمان برنامه‌های خود را در مجلس اعلام کرد و شاید مهم‌ترین آنها حفاظت مالی از بیماران و همزمان ادامه طرح تحول نظام سلامت بود. 

به گزارش خبرآنلاین، دیروز وزارت بهداشت با رای نمایندگان مجلس شورای اسلامی، سیزدهمین وزیر خود را شناخت. سعید نمکی وزیر جدید بهداشت و درمان برنامه‌های خود را در مجلس اعلام کرد و شاید مهم‌ترین آنها حفاظت مالی از بیماران و همزمان ادامه طرح تحول نظام سلامت بود. 

در حال حاضر انتقادات خاصی درباره وزارت بهداشت مطرح است. پزشکان می‌گویند حجم کار ما بالا رفته و همزمان تاخیر دولت در پرداخت مطالبات بالا رفته است. سازمان‌های بیمه‌گر از ضرورت طرح تحول نظام سلامت می‌گویند و مردم هم در معرض افزایش احتمالی هزینه‌های درمانی قرار گرفته اند.

بر همین اساس به نظر شما، وزیر جدید بهداشت و درمان چه برنامه‌هایی را باید در اولویت خود قرار دهد؟

نظرات خود را زیر همین خبر به صورت کامنت با ما درمیان بگذارید.


۴۲۴۲

کد خبر 1229249

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 50
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    50 0
    دلتون خوشه
    • مومیایی IR ۱۴:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      26 0
      من که از تغییرات ناامیدم
    • معلمی IR ۱۶:۰۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      انشاا...بیمه ها و بیمه سلامت و طرح خانواده و...ادامه یابد بیمه تکمیلی ما معلمان تغیر کند
    • IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      الان زامبی های لیسانسه و فوق لیسانسه مهندسی میریزن اینجا میگن حقوق پزشکا باید کم بشه و ما از اونا با استعداد تریم و رتبمون تو کنکور بهتر بود و خودمون عمدا پزشکی نزدیم و از خون و جراحی بدمون میومد و این قصه ها...
    • IR ۲۰:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      بله دلمون خوشه به هیچ. برای مثال تمامی بیماران پیوندی و حداقل بخشی بیماران مبتلا به اختلالات خود ایمن مصرف کننده تقریبا دائمی داروی مایکوفنولات هستند. این دارو که برند اصلیش تحت لیسانس سوییس در داخل تولید میشده مدتی است بسیار کمیاب شدهو نمونه مشابهش که از اروگوئه وارد میشه مصرفش توسط اکثر متخصصین به علت کمی اثر و زیادی عوارض نهی شده.از طرفی روضع قیمتی دارو هم رفته رفته داره با علامت سوال جدی مواجه میشه. خوبه بدونیم جون عده بسیاری از بیماران پیوندی و روماتیسمی به این دارو بنده. پس وقتی ظاهرا جون ملت برای سران مهم نیست دلمون باید به هیچ خوش باشه و آماده مرگ بشیم.
  • لا IR ۱۲:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    25 1
    افزایش قرق های شکار و اموزش شکار پرندگان مثلا جلوی پرنده را نشانه گبری کنید تا حتما به هدف بخورد
  • علی DE ۱۲:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    40 1
    اولین و مهمترین کار پرکردن جیب خودش دومین و باز مهمترین کار سر کار بردن دوستان و اشنایان خود و تنها چیزی که مهم نیست رفاه مردم میباشد
  • امیر IR ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    18 36
    جان مادرت این حقوق های نجومی پزشکا رو کم کن . شاگرد اول دبیرستان بودیم و موقع کنکور در حالی که راحت میتونستیم پزشکی قبول بشیم ، رفتیم سمت علاقه مون خیر سرمون . حالا شدم یه دانشجوی بیکار که عالم و آدم و حتی خانواده ام بهم سرکوفت میزنن که چرا پزشکی نخوندی و بیا بشین دوباره کنکور بده و از این حرفا . قبل از طرح تحول سلامت هیچ کس به این پزشکا بها نمیداد خداشاهده . یه دفعه از سال 92 همشون شدن نجومی بگیر .
    • IR ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      31 1
      دوست عزيز شما اگر واقعا به رشته و کارت علاقه داشتى موفق ميشدى
    • IR ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      32 1
      مطمئنم با اين رويکرد اگر پزشکى قبول ميشدى پس از مدتى يا رو به دلالى سکه و ارز مياوردى يا بساز و بفروش راه مينداختى يا اينکه از بيماران زير ميزى ميگرفتى, خدارو شکر که به سمت اين رشته نيامدى, صلاح خودت و همه ما در همين بود.
    • IR ۱۳:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      10 21
      این فقط وضعیت شما نیست. همه بچه درسخونهای قبل 95 اینطوری فکر میکنن. درستو بخون برو یک کشور دیگه. این بهترین راهه. پزشکی توی ایران انحصاریه و دست خودشونه. کسی حتی نمیتونه ازشون مالیات بگیره. معلومه اینطوری میشه.
    • IR ۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      6 13
      هیچ هم موفق نمیشد توی یک سری از رشته ها. ضمنا الان خیلی از پزشکها زیر میزی میگیرن و اکثر کسایی هم که میرن سمت کنکور تجربی برای درآمدش میرن نه علاقه. برید از داوطلبهای کنکور بپرسید که چی شد همه از سمت ریاضی و انسانی هجوم بردن برای تجربی.
    • IR ۱۴:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      10 1
      علاقه کیلو چنده مرد حسابی اینجا ایرانه. اونهایی که دنبال علاقه بودن همه جا گذاشتن رفتن. اینجا فقط پول مهمه.
  • IR ۱۳:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    5 3
    وزارت بهداشت با مشکلات بسيار زيادى روبرو هست, هچکدوم از طرفهاى اين وزارت خانه از وضعيت موجود رضايت ندارند و اين تازه مربوط به زمانى هست که بودجه کافى هم در اختيار داشتن, بيماران, بيمه ها و کادر درمانى همه ناراضى اند, کار ايشون خيلى دشوار هست, مهمترين حوزه بيمه ها هستن که اگر ساز و کار درستى داشته باشن ميتونن بقيه موارد رو هم پوشش بدن ولى تا حالا بعد از گذشت چندين دهه هيچ کسى نتونسته ساختار بيمه هارو درست کنه ايشون هم بعيده بتونه کار خاصى انجام بده
    • IR ۱۳:۳۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      5 16
      پزشکها خیلی هم راضی هستن. پسرخاله من توی روستایی که یک ربع با شهر فاصله داره ماهی ده تومن درآمدشه با مدرک عمومی. اصلا نمیخواد بره تخصص شرکت کنه.
    • IR ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      دوست محترم که ميگيد سرانه پزشک ما کمتر از افغانستان هست, ما الان دانشگاه هامون دارن بيش از ظرفيتها و توانايى هاشون پزشک عمومى و متخصص تربيت ميکنن و اين بدون شک کيفيت رو پايين خواهد آورد, براى دولت کارى نداره که طى يه دوره چند ساله تعداد پزشکهارو چند برابر کنه اما وقتى کيفيت کم بشه خود ما دوباره ميگيم اين چه وضعيتيه و پزشکها از اين هم بى سوادتر خواهند شد درست مثل اتفاقى که براى بقيه رشته ها افتاد, ابتدا بايد زير ساختها رو درست کرد دانشگاه هاى با کيفيت و بيمارستانهاى آموزشى و اتاق عمل و استاد و غيره همه و همه کمبود داريم, صرفا زياد کردن پزشکان مشکل رو حل نخواهد کرد اتفاقى که از ده سال قبل تاکنون ظرفيمت دانشگاه ها براى رشته هاى علوم پزشکى رو چند برابر کرده و حتى هزاران هزار مليارد صرف طرح تحول سلامت شد اما باز همون مشکلات پابرجا هستن
  • IR ۱۳:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    14 11
    فراهم کردن زمینه گرفتن مالیات از پزشکها و گذاشتن کارتخوان در همه مطبها و مراکز خصوصی، شفاف کردن میزان پرداخت به پزشکها، تنظیم درآمد پزشکها نسبت به درآمد متوسط مردم و رعایت نسبتهایی که در کشورهای دیگر هست، جلوگیری از ویزیت نامحدود و گروهی، برخورد درست و بازدارنده با قصور پزشکی، ملزوم کردن نظام پزشکی به رعایت قوانین مجلس و پاسخگویی به مراجع نظارتی، تعیین تعرفه ها بر اساس درآمد مردم نه بر اساس مقایسه با اروپا و آمریکا، افزایش تعداد متخصص در رشته هایی که کمبود داریم و فرستادن آنها به مناطق محروم، رساندن سرانه تعداد پزشک ما به استانداردهای جهانی.
    • IR ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      7 1
      تمامى اين موارد بجز يکى دو مورد انجام شده, البته نه بصورت دقيق و کارشناسى, مشکل جاى ديگريست وقتى که براى مثال اسکن هسته اى حدود يک ميليون تومان در مياد اين هزينه رو چه کسى بايد بده؟ دولت, بيمه ها, بيمار يا از حق پزشک کم کنن, پاسخ به جواب اين سوال شايد ساده باشه ولى در عمل با وضع اقتصادى کشور غير ممکنه.
    • IR ۱۴:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      4 10
      اتفاقا هیچکدوم انجام نشده. طبق گفته مجلس درآمد هر پزشک متخصص توی ایران 15 برابر درآمد متوسط مردمه. این نسبت توی آمریکا و اروپا 5 برابره. هر مطبی هم میری کارتخوان نیست باید بری از بانک پول نقد بگیری. همین پزشکهای آمریکا و اروپایی سی درصد مالیات میدن. اینجا وانتی که کنار خیابون بساط کرده کارت خوان دارن، پزشکها ندارن. هیج جای دنیا پزشک دو سه نفری نمیفرسته توی اتاق برای ویزیت ...
    • IR ۱۴:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      5 2
      دوست عزیزی که گفتی همه این کارها انجام شده. سرانه تعداد پزشک ما از افغانستان کمتره. بر چه اساسی این ادعاها رو مطرح میکنید.
    • بی نام IR ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      یعنی اون وانتی مالیات میده؟!
    • IR ۱۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
      0 0
      پزشکان باید مالیات متناسب با درآمدشان بدهند.
  • سیامک میلانیان IR ۱۳:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    13 1
    یکی از مواردی که حتماً وزیر باید تسهیل کنه،پرداخت مالیات پزشکان،دتدانپزشکان و داروسازان هست و مورد بعد هم کاهش قیمت انواع داروها و مکملها اعم از داخلی و خارجی.
  • IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    14 10
    ایشون فقط توضیح بدن که توی کدوم کشور یک پزشک متخصص 100 برابر درآمد سرانه مردم درآمد داره خیلی ممنون میشیم ازشون. چرا باید کارانه 200 میلیونی برای یک ماه یک دکتر از بودجه طرح تحول سلامت که از یارانه مردم میاد داده بشه؟ معلومه طرح تحول پول نداره اینطوری. مالیات هم که نمیدن آقایون.
  • دكتر IR ۱۳:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    9 2
    در حال حاضر و بر اساس طرح نظام سلامت هر فرد ايراني با مراجعه به هر تعداد در ماi جهت هر گونه خدمات پزشكي را با 25 درصد تخفيف ميگيرد. بر اين اسا افرادي هستند كه تا 20 مراجعه در ماه به بيمارستان دولتي دارند كه از جيب بقيه ملت ميرود حتي 3 ازمايش در ماه 4 راديوگرافي يك اندام 5 بار ويزيت يك تخصص از اين پزشك به ان پزشك عين داستان بنزين كه يه نفر اصلا نميگيرد يكي ديگر باك را پر ميكند اين مراجعه در هر ماه بايد محدود گردد در امريكا و تركيه هم تعداد مراجعان محدود است
    • IR ۱۴:۱۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      10 6
      کدوم تخفیف بابا. شما دکترها مثل اینکه توی یک دنیای دیگه هستید اصلا. کارانه چند ده میلیونی میگیرید و خودتون رو با آمریکا و ترکیه مقایسه میکنید. درآمد متوسط پزشک متخصص توی آمریکا 300 هزار توی ساله و درآمد متوسط هر فرد 60 هزار دلار. یعنی پزشک از یک فرد عادی که شاید تحصیلاتی هم نداشته باشه پنج برابر بیشتر میگیره. این نسبت توی ایران سر به فلک میکشه. تعداد مراجعات محدوده بله، ولی تعداد ویزیت و عمل جراحی توسط پزشک هم محدوده. نه مثل اینجا میری مطب میبینی صد نفر فقط توی یک روز ویزیت میشن و وقت کافی هم برای هیچ کدوم گذاشته نمیشه.
    • IR ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      هموطن یا فرد باید به مرکز خصوصی مراجعه کند یا مرکز دولتی در شق اول بیمه خصوصی پول را میدهد خود فرد به میزان بالایی پرداخت کرده هر ماه تا سالیان - شق دوم دولت این شتر گاو پلنک که به نفر از صبح در کادر دولت است و عصر مال مرکز خصوصی تنها تنها تنها در ایران است و بس حالا اگر مریض صبح را بگوید عصر بیا که فبها این چنین است که کارانه دواتی ها بالا میرود و مالیت عصر را هم نمیدهند پزشک دولتی تعهد به دولت دارد نه ساختمان خریده نه میز نه دستگاه پول مراجعات تکراری را میگیرد مریض هم از صبح طلوع نشسته منتظر که 25 % دولت به هر فرد از این نظام به اصطلاح نوین سلامت میدهد - نه به احاد ملت - اما خصوصی ها هم میز خریده هم تخت هم ساختمان تیلیغ هم باید بکنه دسنگاه خارجی کارا هم داره اما تعرفه با دستگاه داخل- چینی - نا کارا برابره . اوضاع تامین اجتماعی فاجعه است هر تعداد خواست کلا رایگان این اساس مشکل درمان ایران است کل کشور امریکا با عرضه سهام کل نظام ان دست بیمه های درمانی است فرد باید 40 سال بیمه ماهیانه بدهد تا بازنشسته شود و بیمه کامل بگیرد اساس اختالف ترامپ هم همینه
  • IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    12 6
    وزیر بهداشت، وزیر پزشکان نیست که فقط به پزشکها اشاره کردید. اتفاقا همین طرز تفکره که پزشکی رو توی ایران از جایگاهش خارج کرده و تبدیل به یک تجارت شده. ایران نسبت به درآمد مردم بیشترین پول رو توی تمام دنیا به پزشکها میده. ولی بخش سلامت مساوی با پزشکی نیست. بلکه از پیشگیری و بهداشت شروع میشه و قشرهای دیگه ای مثل پرستاری و پیراپزشکی و توان بخشی و داروسازی هم شامل میشه. فقط توی ایرانه که پزشکها انقدر قدرت و ثروت دارن.
  • مومیایی IR ۱۴:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    6 0
    من که از تغییرات مثبت ناامیدم
  • US ۱۴:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    8 11
    افزایش ظرفیت پذیرش در رشته های پزشکی و دندانپزشکی و دادن مجوز جذب دانشجو به دانشگاه های آزاد و پیام نور و غیرانتفاعی تا پزشکان هم همدرد مهندسین بشن و همه با هم برای اصلاح تلاش کنیم
  • IR ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    10 3
    بايد طبق حرفهاي حسن روحاني در مجلس حين دفاع از وزير پيشنهادي بره امپول زدن به دكترها ياد بده!
  • محمود IR ۱۴:۴۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    4 0
    نمکی بر زخمهای وزارت بهداشت نشست.
  • ایمان IR ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    11 0
    هیچ کاری عزیزم... کلا اگه مسوولین ما هیچ کاری نکنن اوضاع مردم و مملکت درست میشه.
  • IR ۱۴:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    5 4
    افزایش بیشتر حقوق و کارانه پرشکان و ممانعت از پرداخت مالیات توسط انها و عدم پیگیری قصور و بی اعتنایی به جان بیماران!
  • IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    8 0
    ديگه بيفايده است خانه از بن بست ويران است
    • IR ۱۵:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
      0 0
      احسنت بايد ظلمو ريشه كن كرد
  • مصطفی اصل IR ۱۴:۵۸ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    2 6
    با سلام و احترام. وزیر محترم می بایستی بشرح ذیل نظرات ما را دریافت و دستور بررسی و محقق سازند. 1- با عنایت باینکه در حال حاضر وضعیت رضایتمندی جامعه مشکل دارد. لذا ریاست محترم جمهوری . در این مقطع حساس بهترین ها را به صحنه جدل با تحریم می فرستند که از آنجمله جناب وزیر جدید هستند. ایشان باید مدیریت بودجه را بدرستی انجام دهند. یکی از محیط های اسراف در بودجه . هزینه کردن برای افراد غیر استاندارد است. مثلا الکی . سیگاری. جوان رو به سیگار. استرسی . اینها نباید سوبسید بگیرند. باید ترک کنند. مهلت داده شود. ترک نکرد. رایگان درمان نشود. اورژانس ها شده مرکز اعزام افراد بیمار در اثر مصرف الکل و مواد مخدر و سایر. و یا کسی که مستمر بدلایل غیرموجه در خانواده استرس ایجاد می کند . نمی تواند سرویس رایگان و سوبسید دار دریافت. کند. دیگر اینکه داروخانه ها میبایستی از جمله : اشنا داری . یا پول بده می دن. به عدالت توزیع تبدیل شود. باید کسی در داروخانه . که امین وزارتخانه است . حتما نظارت داشته باشد. حتی از اهالی محل کسی را در این نظارت شریک کنند. باید سیستم اصلاح شده باشد. بیمارستان ها و مراکز درمانی بای
  • US ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    جلوگیری فساد پزشکان، از زیر مالیات در رفتن، همکاری با دارو و تجهیزات فروشها آزمایشگاه ها و تصویر برداری ها. محدودسازی تعداد ویزیت بیمارها در یک روز جهت افزایش دقت.
  • IR ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    پیشنهاد میکنم به دولت توصیه کنند دست و صورتشان را با اب و صابون و کف فراوان بشورند همتون گند زدید
  • RO ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    باید دهن مردم رو سرویس کنه . تا جایی که مردم تحمل هم نمیتونن بکنند . افزایش قیمت بده . رهاش اینه اقای خبر انلاین
  • جلال IR ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    با سلام لطفا پیشنهادهاو مصوبات مجلس را در دهه 60 مرور کنید . وملاحظه نمایید چقدر ازاین مصوبات اجرایی شده است . تا ما امیدوار باشیم بعدازاین هم مصوبات اجرایی می گردد
  • علی IR ۱۷:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    1 0
    امیدوارم بتونه اندکی رابطه بیمار و پزشک رو بهبود بده. خوب نیست مردم نسبت به قشر پزشکان سوء نظر داشته باشن. به نظر من باید سطح آگاهی مردم افزایش پیدا کنه و میزان دشواری های حرفه پزشکی برای مردم تشریح بشه. کافیه یک آمار از میزان مرگ و میر بدون نشانه خاص از بیماری رزیدنت ها رو در سنین جوانی ملاحظه بکنید اونوقت متوجه میزان استرس و درگیری های ذهنی این افراد رو درک میکنید.
  • علی IR ۱۷:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    1 0
    یکی از بهترین کارهایی که میتونه انجام بده قطع سهمیه بندی های تبعیض آمیز در آزمون های تخصصه که به تربیت پزشکان با کیفیت منجر خواهد شد.
  • IR ۱۷:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    تا وقتی گردنه ای به نام سلامت جامعه دستشونه هیچ کاری نمیشه کرد روز به روز هم بر شکاف بین پزشکان و جامعه افزون میشه باید پزشکان محترم بدونن همه کسانی که در جامعه خدمت میکنن مهم هستند و فقط اونا تافته جدا بافته نیستن باید دست از این اعتماد به نفس کاذب بردارن و تمام پرداخت های مالیشون هم شفاف بشه
  • سعید IR ۱۸:۵۴ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    به ایشان التماس میکنم از تعداد پست های مشاوره ای بکاهند و معاونت سلامت روان را تشکیل تا عقب ماندگی های سالیان دراز درین این حوزه جبران شود. شاید بیش ازین مردم به سبب بی توجهی به این حوزه زجر نکشند.
  • صادق IR ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    1. تلاش براي ممنوعيت عرضه قليان ميوه اي و اسانس دار 2. افزايش ماليات بر سيگار و نوشابه و فست فودها 3. جريمه كردن كاركنان دولت كه دچار چاقي هستن 4. افزايش برنامه هاي اگاهي بخشي در مورد بيشگيري از بيماري ها 5. افزايش حقوق پرستاران و استخدام حداقل 20 هزار پرستار جديد 6. افزايش تجهيزات و امكانات بيمارستانها و ازمايشگاهها ي شهرستانهاي كمتر از 300هزار جمعيت و شرايطي بوجود بيارن كه دكترهاي فوق تخصص هم در اين شهرستانها باشن بعضي از اين مواردي كه گفتم جز اختيارات وزير بهداشت نيس ولي ميتواند با رايزني و گفتگو با ساير اعضاي دولت و مجلس تبديل به قانون و اجرايي كند
  • محمود IR ۱۹:۴۹ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    کاهش درامدهای نجومی پزشکان برای نزدیک شدن به میانگین درامد احاد جامعه و برخورد قضایی شدید با پزشکان متخلف
  • مهدی عسلو IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    لطفا تا مردم تحمل می کنند ،منطقش نباشه. همینکه بدبخترمون نکنه ما خیلی ازش راضی هستیم
  • IR ۲۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۶
    0 0
    طرح تحول سلامت در واقع طرحی شد که فقط پزشکان براشون خوب شد اما باری شد برای سایر کادر درمانی بخصوص پرستاران که با افزایش کار حتی اضافه کار اجباری مواجه هستند بدون افزایش حقوق و مزایا در حالی که وزارت بهداشت حاضر نشد بطور مستقیم با پرستاران رابطه استخدامی داشته باشه و به بعضی افراد رانت داد که شرکتی کاغذی راه بندازن و برای کار پرستاری با آنها قرارداد بست واجازه استعمار و استثمار پرستار رو داد. نتیجه سلامت مردم شده دکان برای بعضیها.تحول سلامت
  • ناشناس IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۱/۱۷
    0 0
    با سلام ، اگر وزیربهداشت در پرداختی پزشکان و کادر اداری که در این 6 ساله اخیر به کادر پشتیبان تغیر نام دادنگاهی منصافه داشته باشند بهتر میتواند به پرداختی های کادر اداری رسیدگی کند چون فاصله از نجومی گذشته واله این قشر باید با تورم بتوانند زندگی کنند یا نه؟خیلی ظلم در حق کارمندان اداری در بیمارستانهای دولتی تحمیل میشه.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین