به گزارش خبرآنلاین، محمد نبیونی در نطق پیش از دستور صد و بیست و هشتمین جلسه رسمی شورای اسلامی شهر کرج، اظهار کرد: یکی از موضوعات آزار دهنده برای مردم کرج ورودی های شهر است، به خصوص ساختمانی که به صورت نیمه کاره در ورودی شهر رها شده است.
وی افزود: پیگیری هایی در خصوص واگذاری این ساختمان به شهرداری صورت گرفته بود که در صورت تداوم این پیگیری ها می توان این ساختمان را ساماندهی کرد.
رییس کمیسیون سرمایه گذاری پیشنهاد داد از این ساختمان به عنوان نمایشگاه استفاده شود.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود از تلاش مجدانه شهردار کرج برای آماده کردن بلوار خوارزمی به گلدشت که درخواست چندین ساله شهروندان بوده است، قدردانی کرد.
این عضو شورا با اشاره به اینکه عملیات عمرانی این بلوار توسط سازمان عمران در حال انجام است، گفت: امیدواریم این معبر تا انتهای سال جاری در اختیار شهروندان قرار گیرد.
نبیونی همچنین از شهردار کرج به منظور حضور در برنامه اجلاس شهرداری ها که در بندر عباس برگزار شد قدردانی کرد و افزود: سازمان سرمایه گذاری و مشارکت های مردمی حضور پررنگی در این نمایشگاه داشت به گونه ای که غرفه مدیریت شهری کرج قابل تقدیر شناخته شد.
46






نظر شما