راکتور هسته‌ای در اتاق بازی یک نوجوان آمریکایی

ظاهرا پس از دختر ۱۶ ساله ای که به گفته محمود احمدی نژاد توانسته بود در زیرزمین خانه شان اورانیوم را غنی کند، یک نوجوان آمریکایی هم گفته در اتاق بازی خود، موفق شده یک آزمایشگاه هسته ای راه بیندازد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از فاکس نیوز، اسوالت در تالار گفتگوی وبسایت fusur.net نوشت: «برای کسانی که پست‌های اخیرم را ندیده‌اند تعجب‌آور است که من حتی فکرش را بکنم موفق به همجوشی هسته‌ای بشوم.»

او گفت: «در یک ماه گذشته پیشرفت زیادی کرده‌ام. حالا به نتایجی رسیده‌ام که فکر می‌کنم ارزشمندند.»

این نوجوان با پشتکار گفت اتاق بازی قدیمی خانه‌شان را تبدیل کرده به آزمایشگاه هسته‌ای و با صرف هزینه‌ای ۱۰ هزار دلاری، دستگاهی را مجهز کرده است که با استفاده از ۵۰ هزار ولت برق، گاز دوتریم را گرم و هسته‌های اتم را همجوش می‌کند تا انرژی آزاد شود.

جکسون در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز گفت: «اولِ کار سعی کردم بفهمم بقیه با راکتورهای همجوشی‌شان چه‌کار کرده بودند.»

این نوجوان آمریکایی گفته: «بعد، فهرستی از قطعاتی که لازم داشتم درست کردم. بیشتر قطعه‌ها را از وب‌سایت ایی‌بِی گرفتم و خیلی وقت‌ها قطعه‌های که از ایی‌بی گیر می‌آوردم دقیقا همان چیزی نبود که نیاز داشتم. بنابراین مجبور بودم دست‌کاری‌شان کنم تا بتوانم همان کاری را که برای پروژه‌ام احتیاج داشتم انجام دهم.»

۶۰۲۳۱

کد خبر 1235292

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مومیایی IR ۲۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۵
    0 0
    البته مدل ایرانیش با قابلمه و در آشپزخانه انجام می داد
  • م،ه US ۰۰:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۰۶
    0 0
    اين با اوني كه احمدي ميگفت فرق ميكنه،

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین