باز هم حواشی مراسم جشنواره جام جم/ کدام مظلومیت آقای فردوسی‌پور؟

فرهیختگان نوشت: حواشی مراسم جشنواره جام جم نشان داد روش مواجهه صداوسیما با سلبریتی‌ها همان همیشگی است، اسم فرزند خود را رستم می‌گذارد و بعد که بزرگ‌تر شد می‌ترسد صدایش کند.

 آنتن تلویزیون پر شده از سریال‌های تکراری و گزارش‌های خبری آماتور و باشگاهی و البته تعدادی تاک‌شو و مسابقه تلویزیونی که یک سلبریتی وسط صحنه آنها ایستاده و سعی دارد با نمک باشد و بامزه شوخی کند.دیگر هیچ سریال فاخر و چشمگیری روی آنتن سیما نمی‌رود و سال‌هاست هیچ چهره جدیدی توسط رادیو و تلویزیون ملی معرفی نشده است. آنتن تلویزیون به صید اسپانسرهایی درآمده است که با تهیه‌کنندگان و رده‌های میانی سازمان زد و بند دارند و پول‌هایی که از زیر میز رد و بدل می‌شوند قاعده جدیدی برای نوع برنامه‌سازی و به‌طور کل اداره صدا و سیما ایجاد کرده‌اند. اخیرا گفت‌وگویی از محمد سرافراز، رئیس پیشین صداوسیما منتشر شده که می‌گوید بودجه صداوسیما ۲دو هزار میلیارد و بدهی‌هایش ۲۷۰۰ میلیارد تومان بوده است. تا به حال همیشه روی این نوع آمارها تاکید می‌شد و مدیران و معاونان مختلف سازمان سعی داشتند از طریق چنین آمارهایی شایعه «بحران مالی صداوسیما» را برای توجیه بعضی از اتفاقات داخل این مجموعه تقویت کنند. اما سرفراز در چند جمله بعد می‌گوید برآورد کارشناسی این بود که سازمان می‌تواند تا سه‌هزار میلیارد تومان از طریق آگهی‌ها درآمد مالی داشته باشد؛ به عبارتی بودجه‌ای که این مجموعه از دولت می‌گرفت، به اضافه مبلغی که خودش از محل تبلیغات بازرگانی کسب می‌کرد، تقریبا دو برابر مخارج و بدهی‌های آن می‌شد. به این ترتیب مشخص می‌شود که دلیل فروختن آنتن تلویزیون به اسپانسرها و به عبارتی فروختن اعتبار تلویزیون به آنها و پایین آوردن نرخ کلی رسانه ملی توسط این کار به مرور زمان، نمی‌تواند فقر بودجه‌ای این سازمان را مستمسکی برای توجیه خودش قرار بدهد. اسپانسرها هیچ‌وقت روی یک چهره جدید سرمایه‌گذاری نمی‌کنند و برای همین همه‌کاره شدن آنها در سازمان صداوسیما راه ورود استعدادهای جدید به عرصه مدیا را مسدود کرده و در عوض، چهره‌های قبلی را به قدری پروار کرده و پر و بال داده است که دیگر کنترل آنها از دست بالاترین رده‌های سازمان هم خارج شده است. شاخص‌ترین نمونه این جریان عادل فردوسی‌پور است. جوانی معمولی و بی‌ستاره که بیش از ۲۰ سال پیش از طریق تست گزارشگری وارد سازمان صداوسیما شد و پس از مدتی توانست به مشهورترین چهره تلویزیون در حوزه تولیدات ورزشی تبدیل شود. این روزها سیستم اسپانسری تلویزیون دیگر اجازه نداد که آدم‌های بی‌ستاره، هرچند با استعداد، مجالی برای عرضه خودشان پیدا کنند و در عوض امثال فردوسی‌پور که در دوران پیشااسپانسری فرصت صعود پیدا کرده بودند، به کوبیدن پرچم‌شان بر قله‌ها اکتفا نکردند و کل کوه و دامنه را متعلق به خودشان دانستند.

  مظلوم کیست؟

در فضای جنگ روانی ایران، یکی از موثرترین تدبیرها مظلوم‌نمایی است و اگر یکی از طرفین دعوا یا هر دوی آنها رسانه‌ای باشند، این جور کشمکش‌ها دامنه عمیق‌تری پیدا می‌کنند. جالب اینجاست که بعضی از تاکتیک‌های مظلوم‌نمایی سال‌هاست در ایران اجرایی شده‌اند و صدها نفر در مقیاس‌های کوچک و بزرگ از آن بهره برده‌اند اما هنوز مشت قضیه باز نشده و بسیاری از مردم همچنان با چنین جریان‌هایی همراه می‌شوند. مثلا هیچ کس نمی‌گوید گرچه عادل فردوسی‌پور مجری ورزشی بدی نیست اما آیا خود او جزء عواملی نبوده که تلویزیون طی 15- 20 سال گذشته نتوانسته حتی یک مجری و گزارشگر جدید در همین حد و اندازه‌ها یا بهتر از این را معرفی کند؟ آیا چنین چهره‌هایی مثل فردوسی‌پور در بخش‌های مختلف سیما احساس نمی‌کنند که در صورت ورود استعدادهای جدید و خلاق و ایده‌های بکر به حوزه‌های فعالیت آنها، ممکن است موقعیت پیشین‌شان به خطر بیفتد و آیا آنها به همین دلیل مسیر ورود باقی افراد را سد نکرده‌اند؟ تلاش 15- 20 ساله امسال فردوسی‌پور برای سد کردن مسیر ورود استعدادهای ناب قرار است روزی میوه‌اش را بچیند که تلویزیون تصمیم می‌گیرد به یکی از مجری‌هایش در مواردی تذکر بدهد و آن مجری به پشتوانه اینکه آلترناتیوی برای او در این مجموعه وجود ندارد، با قدرت تمام از موقعیتی که طی این سال‌ها ایجاد کرده دفاع می‌کند و اجازه نمی‌دهد کسی میزانسن صحنه را به هم بزند و همزمان با این حرکت پدرسالارانه، پروژه مظلوم‌نمایی را هم پیش می‌برد.

  کدام مظلومیت آقای فردوسی‌پور؟

 در دعوایی که بین علی فروغی، مدیر جوان شبکه سوم سیما و عادل فردوسی‌پور، مجری برنامه ورزشی «نود» رخ داد، گذشته از اینکه موارد اختلافی بین این دو نفر چه بود و آیا غیر از فردوسی‌پور موارد دیگری هم در مجموعه شبکه سه وجود داشتند که بشود با آنها چنین برخورد کرد یا نه؛ یک نکته ظریف اما نامرئی وجود داشت و آن هم ختم شدن معنای تمام مظلوم‌نمایی‌های عادل فردوسی‌پور به این جمله بود که این آنتن و این موقعیت به‌طور انحصاری برای من است و من نه حاضرم از آن دست بکشم، نه اینکه آن را با کسی قسمت کنم. حتی بعد از این دعواها فردوسی‌پور در جام ملت‌های آسیا مثل تمام دوره‌های دیگر گزارشگری کرد و پوشش مسابقات فوتبالی ایران و جهان طی مدتی که «نود» روی آنتن نمی‌رفت، بدون هیچ اختلالی ادامه داشت اما حاشیه‌ها چنان می‌نمود که انگار اتفاق بزرگی رخ داده و چیزی در حال قربانی شدن است که جایگزین ندارد. کنار رفتن عادل فردوسی‌پور بدون هر نوع داوری درباره کیفیت کار او و بدون هرگونه نیت‌خوانی از رفتار مدیر جوان شبکه سوم سیما در این خصوص، شاید مجددا امید خاک‌خورده کسانی را برق می‌اندازد که برای خودشان در موقعیت‌های تقسیم شده فعلی؛ یعنی موقعیت‌هایی که هر بخش آن یک صاحب و مالک داشت، امکان به دست آوردن سهمی حداقلی را هم نمی‌دیدند و برایشان خیلی بعید به نظر می‌رسید که یک روز بتوانند دیده شوند. البته اینکه چنین اتفاقی بیفتد و با ایجاد شدن یک چالش بین علی فروغی و عادل فردوسی‌پور سیل استعدادهای نو از فواره سیما بالا بروند و در آبشار اشتیاق جامعه بریزند، یک خوش‌بینی خام‌باورانه به نظر می‌رسد اما حداقل افکار عمومی باید بدانند که در این میان کدام طرف ماجرا بایستند و چه جهتی را نباید تقویت کنند؛ جهتی که هم مانع رشد فرهنگی می‌شود و هم در بسیاری از موارد، مجرا و بازویی برای فساد اقتصادی در کشور است. دعواهای فروغی و فردوسی‌پور نهایتا به اختتامیه جشنواره تلویزیونی جام‌جم و لحظه‌ای که عادل فردوسی‌پور برای دریافت جایزه روی صحنه رفته بود، کشید.

فردوسی‌پور در نطقی که موقع دریافت جایزه ایراد کرد با چند متلک منحنی و مستقیم، علی فروغی را نواخت و در همین لحظه کارگردان تلویزیونی برنامه اینسرت چهره مدیر جوان را روی آنتن فرستاد. نه‌تنها حرکت کارگردان تلویزیونی برنامه به هیچ‌وجه نمی‌تواند اتفاقی و غیرعمدی باشد، بلکه تشکر صمیمانه فردوسی‌پور از داوران جشنواره و بعضی از مسئولان سازمان نشان می‌داد که او با بخشی از مدیریت سیما میانه خوبی دارد و با بخش دیگر به چالش افتاده و این همان چیزی نبود که در جنجال‌های رسانه‌ای این دعوا بازتاب داده می‌شد و سعی داشت از فردوسی‌پور چهره‌ای بسازد که اپوزیسیون مدیریت سازمان است. اتفاقات اختتامیه جشنواره جام‌جم نشان داد که بسیاری از چهره‌های مشهور و احتمالا بسیاری از چهره‌های بانفوذ اما در سایه نشسته، توانسته‌اند طی این سال‌ها روی گسل اختلافات مدیریتی در سازمان صداوسیما و رقابت فرقه‌ها و باندهای مختلف حساب باز کنند و از این وضعیت بهره ببرند.

  دوگانه ابتذال، انحصار

دوگانه‌ای در افکار عمومی ایجاد شده بود که برنامه «برنده باش» با اجرای محمدرضا گلزار را نقطه مقابل «نود» عادل فردوسی‌پور ارزیابی می‌کرد، همان‌طور که دو قطبی «خندوانه» و «دورهمی» شکل گرفته بود و پیش از آن بین «خندوانه» و «ماه عسل» چنین پلاریزه‌ای ایجاد شد و احتمالا بعدها بین «عصر جدید» و یک برنامه دیگر... یک نگاه ساده به این دو قطبی‌ها مشخص می‌کند که طی این مدت بسیاری از مخاطبان تلویزیون بازی خورده‌اند. جای سریال‌های فاخر در کنداکتور سیما خالی است و تاک‌شوهایی که بدون کمترین خلاقیتی تولید شده‌اند، سر همه را گرم و حواس همه را پرت کرده‌اند و هر از چند گاهی برای فراموش شدن جای خالی چیزهایی که باید در سبد فرهنگی سیما می‌بودند و نیستند، یک دوقطبی ایجاد می‌شود و بالا بردن هیجان رسانه‌ای از این طریق، با هم جفت می‌شوند. محمدرضا گلزار همزمان با برگزاری جشنواره جام‌جم روی آنتن تلویزیون آمد و گفت خوشحالم به خاطر برنامه من، خیلی‌ها که پیش از این تلویزیون نمی‌دیدند، جذب تماشای تلویزیون شدند و در ادامه صحبت‌هایش عنوان کرد که سال‌های سال در خدمت مردم خواهد بود. البته مجری برنامه بعد از رفتن گلزار توضیح مفصلی داد که کسی نباید فکر کند مردم به خاطر او تلویزیون را می‌بینند و راست هم می‌گفت چون سن گلزار بالاتر از آن رفته که حتی در سینما هم بتواند فیلم‌های دختر و پسری بازی کند و به عبارتی اجرای یک مسابقه تلویزیونی بالاترین شانسی بود که در این شرایط می‌توانست نصیب او شود. اما یک نکته دیگر این است که او بر چه اساسی می‌گوید من سال‌های سال در خدمت‌تان خواهم بود؟ چه کسی به گلزار و احتمالا سلبریتی‌های دیگر چنین وعده‌ای می‌دهد؟ موضع مدیری که در صداوسیما گفته بود سلبریتی‌ها سرمایه کشور هستند در قبال این سخن محمدرضا گلزار که خودش را عامل دیده شدن رسانه ملی می‌داند، چیست؟ اگر فردا روزی بین یکی از مدیران سازمان با محمدرضا گلزار اختلافی در گرفت، او که حتی از فردوسی‌پور هم برخوردهایی به‌شدت مغرورانه‌تری داشته و اساسا خاستگاه اولیه‌اش تلویزیون نبوده، با مدیران مجموعه چه خواهد کرد؟ اینها سوالاتی است که هرچه زمان بیشتر می‌گذرد بر پیچیدگی و تعداد آنها افزوده می‌شود.

2323

کد خبر 1240782

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 38
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۸:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    84 7
    تلویزیون باید رو مایلی کهن بیشتر سرمایه گذاری کنه
  • وو IR ۰۸:۰۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    93 7
    استاد شما برو اول املای امثال رو یاد بگیر بعد بیا مقاله بنویس
  • ss IR ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    138 6
    خب برادر احتمالا دلواپس اول اینکه این دعوا انقدر روشن بود که بر کسی پوشیده نبود. پروژه گذر از فردوسی پور کاملا کینه شخصی جناب رئیس می نمود نه چیز دیگر دوما آقای محمد حسین میثاقی را چه کسی بالا آورد؟ فردوسی پور این گمنام را آورد و گفته بود که یکی از قویترینهای تلویزیون میشود و تابحال که نشان داده خیلی موفق است. شخصا حامی صد درصدی فردوسی پور نیستم بدلیل برخی دلایل اما قطعا مخالف ۱۰۰ درصدی حرفهای رئیس پرستانه شما هستم.
    • IR ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
      2 35
      این حرف شما کاملا کینه شخصی هست. دو جا خلاف قانون کار کرد عادل: پویول و پخش نکردن نود در ساعت ۱۲. عادل دومی رو نپذیرفت، گفت به من گفتن اصلا نرو. اما کینه ای نبوده. بی نظمی عادل بوده. واقعا زشته دعوا و تهمت و کینه که شما میکنی
  • IR ۰۸:۲۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    91 9
    به هر حال روزنامه فرهیختگان باید هم از جناب فروغی حمایت کنه در این که عادل فردوسی پور یک انسان با هوش و خلاق در برنامه سازی هست و بقیه برنامه های ورزشی جذاب کپی نود هستند و بقیه مجری ها هم کشف ایشون شکی نیست. بهتره یه کم درس اخلاق به این مدیر تازه به دوران رسیده بدهید.
    • IR ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
      22 54
      البته خود برنامه نود یک کپی دست چندم از برنامه ی match of the day هستش.ولی کپی کاریه فردوسی پور میشه خلاقیت مال بقیه میشه عدم خلاقیت از نظر شما
    • IR ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
      4 6
      انگار فردوسی پور برای بعضیا خیلی علیه السلامه!! کتاب "فوتبال علیه دشمن" رو اول بدون اجازۀ مؤلفش ترجمه و چاپ کرد،سایمون کوپر نویسندۀ کتاب،اونور دنیا صداش در اومد که آقا شما سرقت ادبی کردی،لا اقل پولی که قراره به من بدید رو از طرف من بدید به خیریه،که بازم اینا پیچوندنش و ندادن.بعد آقا پا میشه میاد تو "دورهمی" مدیری،با کمال وقاهت به مدیری میگه: "کتابم" تقدیم به شما!!
  • مسعود .د IR ۰۸:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    68 2
    هرکاری بازنشستگی دارد ولی به وقتش فکر نکنم جمله درستی باشه که فردوسی پور قدرتمند شده پس باید کنار برود و جوانهای بی تجربه بیایند گذشته از اینها مگه جوانها نیامدند خود فردوسی پور یک مجری توانای دیگری به نام میثاقی را وارد تلویزیون کرده
  • IR ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    82 8
    اصلا معلوم نیست مطلب سفارشیه.
  • US ۰۸:۳۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    58 6
    به معنای واقعی کالمه مزخرف نوشتن و به اسم نوگرایی هیچ درکی از مفهوم کار حرفه ای ندارن.
  • شهروند IR ۰۸:۵۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    49 4
    ورود افراد جدید به این عرصه وظیفه مدیریت کلان است نه یک مجری واینکه کسی در حد فردوسی پور به این عرصه اضافه نشده میتواند ناشی از نوع اجرا واستایل خود مجری باشد همچنین محبوبیت دستوری نیست نگارنده محترم
    • IR ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
      3 24
      کسی هم نگفته وظیفه فردوسی پوره. حرف اینجاست که اگه میگن بعد 20 سال برنامه ساختن دیگه برو بذار یکی دیگه بیاد، مظلوم نمایی نکنن.
  • US ۰۹:۱۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    11 14
    هم گلزار برنامش رو خوب اجرا میکنه و هم فردوسی پور تسلط کافی رو برنامش داره. همه اونهایی که وجدانی به کارشون نگاه میکنند در یاد مردم خواهند موند و این مدیران و مدیران دیگر رفتنی هستند.
  • امیر IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    58 5
    یه متن کاملا مغرضانه و یکطرفه.مگه کم برنامه های مختلف فوتبالی بوده با کلی جایزه؟؟؟کدومشون مردمی شد ؟اجراهای تکراری احمدی و ...جدیدا هم به زور میخوان از میثاقیان مجری بسازن با مهمون های درجه 2 !همه جای دنیا همینه گاهی میبینی یه مجری از هنرپیشه های هالیوودی مطرح تره.والا به اخبارگو و مجری تلویزیون هم این همه آنتن زنده و مصاحبه با اشخاص مهم دادن مشهور شد؟؟برعکس روز به روز منفور تر شد.
  • IR ۰۹:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    5 53
    این فشار اخیر روی صداوسیما یه دلیل مهم داره ... واقعیت اینه که صداو سیما تغییر مثبت کرده ، با پول همین اسپانسرها برنامه هایی میسازه که تا حالا نمیساخته و یا کمتر جراتشو میکرد و کیفیت اونها هم بالاتر از قبله ... حتی از نظر ازادی موسیقی و ... هم نسبت به قبل تغییرات محسوسی کرده ... در یک کلام مخاطب پیدا کرده و بعضی ها چه چپ چه راست که این موضوع با منافعشون تعارض داره نمیتونن این داستانو تحمل کنن و هرروز موضوعی برای تاختن پیدا میکنن...
    • IR ۱۱:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
      6 35
      موافقم.این برای رسانه هایی که سالهاست دارن از ریزش مخاطبان تلوزیون میگن یه اتفاق ناگواره که صدا و سیما برنامه پر بیننده داشته باشه و متاسفانه اگر یک زمانی فقط نود توی تلوزیون بیننده داشت الان برنده باش و عصر جدید و خندوانه و کدوک شو و دور همی هم اضافه شدن و سریالهایی مثل پایتخت و دلدادگان و بانوی عمارت و گرگ و میش و پدر هم خیلی بیننده داشتن و تحمل این موضوع برای رسانه های داخلی که خودشون روز به روز به زوال میرن دردناکه
  • IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    40 6
    احتمالا شما که این مقاله رو نوشتی همسن و هم قد و هم رکاب همین جناب مدیر شبکه سه هستین. وقتی چنین هست عرض دیگری نیست
    • IR ۱۱:۱۵ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
      7 37
      اوکی.شما چرا برای مخالفای مدیر شبکه سه خوش رقصی می کنید؟
  • IR ۰۹:۴۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    43 7
    واقعا متاسفم خبرآنلاین که این مقاله را اینجا نشر داده اید
  • IR ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    25 3
    سریال تکراری؟الان کدوم سریال شبکه یک و دو و سه تکراریه؟چه متن پر عقده ای بود
  • IR ۱۱:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    35 4
    خبرانلاین میدونی با چنین مقاله های سفارشی در چند سال اخیر رتبه ات در ایران پایین اومده ؟ لطفا سایت alexa رو برو نگاه کن . تا تلنگری بهت بخوره. فراموش نکن همچی پول نیست .
  • IR ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    28 2
    این مقاله همان‌قدر منطقی و منسجم است که تلاش فروغی برای خانه نشین کردن فردوسی پور ،این مقاله واجد هیچ حقیقتی جز این نیست که دشمنی کور و بی منطقی با فردوسی پور دارید و خط قرمز شما هم محبوبیت افراد است که از حد مشخصی نباید بالاتر برود وگرنه با هر وسیله ناجوانمردانه به ظاهر مردمی او را پایین میکشید ولی تمام تلاش شما در مردمی نشان دادن خودتان در این مقاله هیچ رنگ و بو وخاصیتی نداشت بهتر است مقاله بعدی به فرد حرفه ای تری سفارش داده شود
  • کوشا IR ۱۲:۱۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    8 2
    ... در ملا عام پارتی بازی میکنن هیچ کس هم کاری باهاشون نداره انتظار هم دارن مردم برنامه هاشون رو نگاه کنن. به غیر از فوتبال هیچ برنامه دیگه ای از تلویزیون دیده نمیشه مگر تو مراکز عمومی
  • امیر IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    17 1
    اساتید که انقدر دلسوز مملکت هستند و ما رو به اینجا رسوندین. لطف کنید آنتن رو آزاد کنید و اجازه تلوزیون خصوصی به مردم بدید مثل همه دنیا اونوقت فردوسی پور رو هم محل ندید اصلا عمو پورنگ رو هم راه ندید جام جم ولی ببینیم کسی میشینه پای برنامه های دوزاری شما...؟
  • ریحانه AU ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    4 2
    سریال های سیما که این چند وقت خیلی خوب بودن. نجوا بانوی عمارت لحظه گرگ و میش.
  • حسینی دولت آبادی از قزوین IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    13 2
    خبر آنلاین.! آیا همچنان سر دبیر ارشد فرهیختگان مسعود فروغی است ؟ آیا نسبتی این میان برقرار است؟
  • IR ۱۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    17 2
    خداییش چه قولی از فروغی گرفتی که به عادل حمله میکنی
  • IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    24 2
    اگر افراد جوانی که میخواهند با رفتن فردوسی پور در صدا و سیما استعدادشون پرورش پیدا کنه افرادی همچون مدیر جوان شبکه سه هست من که همون ضرغامی و احمدی نژاد رو ترجیح میدم.
  • IR ۱۴:۱۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    2 9
    بر خلاف متن مغرضانه، من که تو این چند وقت سریال های دلدادگان، بانوی عمارت و لحظه گرگ و میش رو خیلی دوس داشتم.
  • جلال IR ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    9 1
    اخه این چ قیاس اشتباهی که نویسنده براحتی انجام میده!!!الان این همه برنامه تلوزیونی ورزشی کدومشون طرفدار جذب کردن به جز نود و فوتبال120 که اونم عادل پشتشه...الان ورزش از نگاه دو کی نگاه میکنه یا حتی برنامه ورزشی برای کشتی و والیبال و...؟راجب برنامه های دیگه تلوزیونم که مشخصا وقتی مردم در کسری از ثانیه علی الخصوص جوانان دسترسی به فیلمای روز دنیا دارن اصولا رقابت با چنین فیلمایی غیر ممکنه و یکی ار دلایلی ک مردم از فیلمای صدا و سیما ناراضین اینه که اثار فاخر دنیارو دیدن و در مقام مقایسه در میان...اخه کجا میشه بودجه میلیون دلاری ی سریال با بودجه چند میلیاردی مقایسه کرد و نتیجه یکسان خواست؟؟؟؟
  • IR ۱۷:۵۲ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    7 2
    عادل انسان شریف و با اخلاقیه
  • IR ۱۸:۲۱ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    9 2
    کاش میگفتید فردوسی پور چگونه مانع ورود دیگران به صدا و سیما شده تا این مقاله قابل باور باشه، در این چند سال اخیر که تعداد برنامه های فوتبالی بسیار زیاد است و در نتیجه بعیده که راه ورود بسته باشه ، اگر فردوسی پور که خیلی هم مورد تایید خودم نیست در صدر ایستاده از استعداد خودش است نه لابی و قدرت نمایی
  • سعید IR ۲۰:۴۰ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    10 4
    میدونم که خودتم میدونی داری چرت و پرت میگی، اما نمیدونم چرا میگی!
  • بی نام IR ۲۲:۳۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
    4 0
    در تایید حرف ایشون الان تمام گزارشگر ها که در حال گزارشند و نسل جدید تر فردوسی پورند ادبیات و لحن او را نکرار میکنند.اصلا فردوسی پوری حرف زدن متر صداوسیما در همه استانها برای گزارشگری است.قحط الرجال
  • GB ۰۱:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۴
    8 1
    لابد مدیر شبکه 3 بر اساس شایسته سالاری و از بین خیل انبوه نخبگان جوان برگزیده شدن!
    • IR ۱۳:۱۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۰۲
      4 0
      آقا سوال منم هست مدیر جوان بارزومه و سابقه ای یهووو اومد شد مدیر؟؟؟
  • علیرضا IR ۱۵:۲۷ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۸
    3 0
    جمع کن بابا با این مقاله مسخره، همین مونده امثال نویسنده هایی مث شما (اگه بشه اسمتون و گذاشت نویسنده) بیاین عادل رو نقد کنین. با اسم عادل میخواین خودتونو نشون بدین ولی نمیدونید که خودتونو زشت نشون میدین
    • رضا IR ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۱/۳۱
      0 0
      مسخره ترین نقدی بود ک خوندم. عادل یک برنامه داشت و از کنارش شش نفر وارد رسانه شدن. حتی اندازه خیابانی گزارش نکرد. چرا جاودانی یوسفی خیابانی نمیرن بیرون. اونا ک قدیمیترن