محمدرضا پورمحمدی روز یکشنبه در نشست جمعی از مسوولان استان با اشاره به اینکه خوشبختانه تاکنون مشکل خاصی در آذربایجان شرقی گزارش نشده، اظهار داشت: شهرداری و سایر دستگاه ها پای کار هستند و تدابیر لازم انجام شده است.
وی با بیان اینکه همه امکانات و تجهیزات در حالت آماده باش هستند، افزود: در برنامه ریزی برای مواجهه با بحران ها باید سخت ترین و بدترین احتمالات در نظر گرفته و با بیشترین سطح آمادگی در صحنه حضور داشته باشیم.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین وقوع حوادث را هشداری برای رفع کمبودها و اصلاح زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: بعد از گذشت چند روز و رفع نگرانی از افزایش بارندگیها، جلسات مدیریت بحران باید به صورت مستمر ادامه یابد تا در آینده نگرانی از وقوع شرایط مشابه نداشته باشیم.
محمدباقر هنربر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی هم در این نشست با اشاره به اینکه در همه محورهای استان شاهد بارندگی هستیم، گفت: خوشبختانه تاکنون حادثه خاصی گزارش نشده و فرمانداران اوضاع شهرستان ها را به دقت زیر نظر دارند.
ایرج شهین باهر، شهردار تبریز هم از فعالیت ۱۵۰ دستگاه از ماشین آلات سنگین در سطح شهر خبر داد و گفت: در سال گذشته کارهای قابل توجهی برای ساماندهی مسیل ها و کانال های سطح شهر انجام شده است که اهمیت آنها امروز مشخص می شود.
اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی نیز با صدور اطلاعیه جوی، اعلام کرد: سامانه بارشی قوی و فعالی از دیروز/شنبه/ به این استان نفوذ کرده و موجب ابرناکی و بارش های پراکنده به ویژه در نواحی جنوبی استان شده است.
بر اساس این گزارش، فعالیت اصلی سامانه روزهای یکشنبه(امروز) و دوشنبه خواهد بود و با شدت کمتر در روز سه شنبه (روز طبیعت) تداوم خواهد داشت.
در اطلاعیه اداره کل هواشناسی آذربایجان شرقی بر اقدامات پیشگیرانه لازم جهت جلوگیری از حوادث و خسارات احتمالی تاکید شده است.
براساس این گزارش، کلان شهر تبریز ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار بافت حاشیه نشین وجود دارد که بیش از ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت حدود ۱.۸ میلیون نفری تبریز در محلات حاشیه ای و سکونت گاه های غیررسمی، این نقاط را حادثه خیز کرده است.
استان آذربایجان شرقی حدود سه میلیون و ۹۰۰ هزار نفر جمعیت دارد که بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر آن در تبریز مرکز استان سکونت دارند.
46
نظر شما