سازمان نقشه برداری کشور، علاوه بر ارائه اینگونه نقشه ها، امکان ارائه سرویس های برخط را از طریق سامانه های اطلاعات مکانی(GIS) نیز داراست که متاسفانه هنوز در مدیریت بحران‌های طبیعی مورد استفاده جدی قرار نمی‌گیرد.

به گزارش خبرآنلاین، نقشه‎های مدیریت سیلابدر قیاس ۱:۱۰۰۰۰۰ در سازماننقشه برداری کشور تولید شده و در اختیار دستگاه‎های مسؤول در حوزه مدیریت بحران قرار گرفته است، تا با برخورداری از خطوط ارتفاعی و شیب زمین در پیش بینی خطر احتمال سیل در نقاط مختلف کشور به کار بسته شود.

نقشه یک صد هزارم ایلام، شامل نقاط ترازیابی، خطوط لوله، راهها، مسیل‌ها، راه آهن، خطوط انتقال نیرو، رودخانه‌ها، نقاط شهری، انبارهای نفت و گاز،  قنات ها، جنگل ها، دریاچه ها و ... است که در ستاد مدیریت بحران و هلال احمر می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

سازمان نقشه برداری کشور، علاوه بر ارائه اینگونه نقشه ها، امکان ارائه سرویس های برخط را از طریق سامانه های اطلاعات مکانی(GIS) نیز داراست که متاسفانه هنوز در مدیریت بحرانهای طبیعی مورد استفاده جدی قرار نمی‌گیرد. همچنین زیرساخت ملی داده مکانی(NSDI) که در صورت مشارکت همه دستگاه‌های اجرایی، نقش مهمی در ارائه به روز و دقیق لایه های اطلاعات مکانی خواهد داشت، به دلیل فقدان درک صحیح از موضوع در سطح ملی و برخی ناهماهنگی ها به طور کامل به بهره برداری نرسیده و لذا در چنین مواقعی کمتر می توان از مزایای چنین 
زیرساختی برخوردار شد.

۴۲۴۲

کد خبر 1246105

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۰:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۱/۱۲
    0 0
    خوب داداش کسانی که مدیریت بحران میکنند از فیوضات این علم آگاه نیستند و چون نمی دانند عکس العملی نیز به آن نشان نمی دهند ، شما خودتان باید برای قدرت مدیریت این علم همایش و اطلاعات بدهید تا مردم و مسوولان به اهمیت آن پی ببرند والا همین که هست و مشاهده میشود اتفاق می افتد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین