به گزارش خبرآنلاین ، مریم اسماعیلی فرد با بیان این مطلب در این نشست خواستار تلاش موثر و حرفه ای خبرنگاران و روزنامه نگاران استان شد و اظهار داشت: هرگونه فعالیتی باید در بستر علم و آگاهی شکل بگیرد تا بتواند منجر به انعکاس واقعیت های اجتماعی شده و تصمیم گیران استان را در حل مسائل و آسیب های مختلف یاری برساند.
وی با بیان اینکه بخش مهمی از حرفه روزنامه نگاری در بستر عشق و علاقه شکل می گیرد، افزود: در این نشست مطالب مختلفی در حوزه آسیب های موجود بانوان خبرنگار و روزنامه نگار استان مطرح شد که بخشی مرتبط با مسائل ملی و حتی بین المللی است و از ریشه در حرفه خطیر روزنامه نگاری دارد و بخشی مرتبط با مسائل درون استانی و عموما صنفی است که در این زمینه آمادگی اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری را جهت پیگیری مسائل مطرح شده اعلام کرده و امیدوارم در سایه همدلی مسئولان ذیربط شاهد رفع و کاهش مشکلات موجود باشیم.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود پیگیری امور مرتبط با بانوان را فراتر از جریانات سیاسی و تعلق به آنان عنوان کرد و گفت: بانوان در کنار برخی خلاءهای قانونی، عرفی و اجتماعی همواره با مسائل و مشکلاتی مواجه هستند که گاهی به سنت تاریخی و رقابت های ناصحیح بین بانوان بازمی گردد در حالیکه با فرهنگ سازی و ترویج نگاهی عمیق باید در میان بانوان نهادینه شود تا از فرصت های پیش آمده به نحو مطلوب استفاده کرد.
وی ضمن ابراز خرسندی از نگاه دولت و باور به توانمندی های مدیریتی بانوان در ابلاغ اختصاص ۳۰ درصد از پستهای مدیریتی به بانوان را فرصتی مناسب برای نمایش توانمندی ها و ظرفیت های بالای آنان در اداره امور مختلف عنوان کرد و یادآور شد: خوشبختانه با نگاه ویژه استاندار البرز به این مهم شاهد انتصاب مدیران جوان و خوش سابقه در پستهای مختلف مدیریتی هستیم که امیدواریم با تحقق کامل آن شاهد تحولات مثبتی در سطح استان باشیم.
به گفته وی تحقق عدالت جنسیتی تکلیفی قانونی است که محمل قانونی دارد و باید از سوی تمامی بانوان جامعه مطالبه شود تا زنان به جایگاه واقعی خود در عرصه های مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، ورزشی و ... دست یابند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز در ادامه سخنان خود به برخی برنامه های اجرا شده در سال گذشته اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره البرز بانو در ۵ بخش؛ فعالان عرصه تولید ملی"؛ "ایثار، فداکاری، مسئولیت اجتماعی"؛ " مادران و همسران موفق"؛ "افتخارآفرینان عرصه علم و دانش، ورزش، هنر و ..."؛"دولت زنان" ، تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، تدوین و اجرای طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار البرز در سکونتگاههای غیررسمی، طرح ارتقای تاب آوری در محلات آسیب پذیر و پویش دلارام به منظور حمایت و تامین کالاهای مورد نیاز زنان و کودکان آسیب دیده خوزستان از جمله اقدامات این اداره کل در سال گذشته بوده است که در سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.
پیگیری جهت انتصاب بانوان در دستگاههای اجرایی، توان افزایی زنان در دو بخش بانوان نخبه و عموم جامعه، برگزاری کارگاه های آموزشی در حوزه مختلف مرتبط با امور بانوان از جمله برنامه های عنوان شده از سوی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بود که در این جلسه مطرح شد.
وی در پایان سخنان خود از روزنامه نگاران و خبرنگاران بانوی البرز خواستار نگاه عمیق و بررسی مسائل مختلف با امور بانوان با نگرشی علمی و حرفه ای شد تا به عنوان وجدان آگاه اجتماع بتوانند منعکس کننده نیازها و مطالبات به حق این قشر از جامعه باشند.
گفتنی است این دفتر در راستای قانون گردش آزادانه آمار و اطلاعات آمادگی دارد اطلاعات مورد نیاز خبرنگاران استان را از وضعیت زنان و خانواده و نقاط قوت و ضعف به تفکیک موضوع در اختیار اصحاب رسانه قرار دهد.
۴۶
نظر شما